От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 180
  • ВАРНА
http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php

Вместо запис - тази фирма липсва на 1-ва страница,а доставят до Варна - 1.50лв/кг, доволна съм  Peace

# 181

Вместо запис - тази фирма липсва на 1-ва страница,а доставят до Варна - 1.50лв/кг, доволна съм  Peace
Я пак виж - има си я.

# 182
  • ВАРНА

Я пак виж - има си я.

Blush  Blush  Blush Извинявам се,пропуснала съм - но цената все пак в момента е 1.50лв/кг,а не 2.20, явно затова съм в прескочила  Joy

# 183
Здравейте, дадох заявка за поръчка на КД. Пратиха ми сметката със съответната сума, която трябва да преведа. Въпросът ми е трябва ли да се пише нещо на вносната бележка като основание за внасяне. Достатъчни ли са само моите имена на вносител? Моля, някой , който е използвал КД като посредник бьрзичко да ми отговори, че ще бягам до банката:) Звънях на фирмата, но така и не си вдигнаха телефоните.

# 184
  • Варна
Здравейте, дадох заявка за поръчка на КД. Пратиха ми сметката със съответната сума, която трябва да преведа. Въпросът ми е трябва ли да се пише нещо на вносната бележка като основание за внасяне. Достатъчни ли са само моите имена на вносител? Моля, някой , който е използвал КД като посредник бьрзичко да ми отговори, че ще бягам до банката:) Звънях на фирмата, но така и не си вдигнаха телефоните.
Аз пиша заплащане на услуга, защото задължително ми искат основание за внасянето. Но и само зареждане на сметка да пишеш, пак няма да е проблем.

# 185

Да, но използват по-скъп куриер и по моите сметки щях да се набутам ако бях поръчала с тях. Съобразих и се усетих минути преди да поръчам, даже им бях въвела адреса... Така че обръщам внимание за поръчващите от градове, където няма офиси, че ще им излезе солен вътрешния транспорт.  Naughty

# 186
 k a t r i n, благодаря за отговора.

# 187
  • Бургас
Момичета uktobg групират ли два по два курсовете за провинцията ..... до Бургас както КД? Искам да пратя до тях една пратка, но не искам да я чакам 2-3седмици...., имат най чести курсове, но дали доставят до всички градове всеки курс или групират...
Ще съм благодарна на бърз отговор  bouquet

# 188
Момичета uktobg групират ли два по два курсовете за провинцията ..... до Бургас както КД? Искам да пратя до тях една пратка, но не искам да я чакам 2-3седмици...., имат най чести курсове, но дали доставят до всички градове всеки курс или групират...
Групират.Имам две пратки при тях и сега ще чакат другите два курса,за да ги изпратят в Бургас.Много съм ядосана.

# 189
  • Бургас
Групират.Имам две пратки при тях и сега ще чакат другите два курса,за да ги изпратят в Бургас.Много съм ядосана.

Какво значи това, че групират 2 или 3 курса или за седмицата курсовете? Кой ден по принцип раздават в Бургас?

# 190
  • Бургас
Миналата седмица в петък, преди това в четвъртък, няма точно определен ден.

# 191
  • Бургас
Миналата седмица в петък, преди това в четвъртък, няма точно определен ден.

Благодаря  bouquet
Пуснах си поръчката, ама пак при стария превозвач Peace, щом и те не са толкова бързи в прованса.... Ей как им завиждам(благородно) на Софианки и Пловдивчанки Wink

# 192
  • Бургас
 Момичета, как получавате поръчките си от гросъритата? В смисъл оцеляват ли? Питам защото днес получих нещата си от Окадо и... няколко найлонови торбички, намятани безразборно в огромен чувал, който бая е мятан, мачкан и блъскан и в резултат на това  един от ариелите вътре е спукан, половината е изтекъл и мазалото беше пълно Tired Носни кърпи, сухи кърпи в кутии, превръзки - смачкани и разкъсани кутии, напоени с гела за пране, други неща смачкани до неузнаваемост, направо ми се дорева Hug Сума ти пари на боклука, да не говорим че за тази поръчка и другата от Амазон с едни памперси и чайове ми костваше 72лв за превоза дотук!   И фирмата леко арогантно ми заявява, че за 3-те хиляди километра неща, доставени в торбички нямало как да са непокътнати и че те не носят отговорност - ако съм искала да поръчвам от гросърита Rolling Eyes
Аз ли съм ненормална да очаквам, че щом си плащам за превоз, то нещата ми трябва да пристигат във вида, в който са ги получили там или е прекалено нахално от моя страна? В крайна сметка като предлагаш такъв тип услуга, можеш ли да блъскаш и мачкаш пратките на хората, оправдавайки се с дългото разстояние? Много се ядосах, много Tired
Бургазлийки, споделете и вие от коя фирма сте доволни напоследък, че се оглеждам за нещо различно от кдшопинг Stop

# 193
bradata, поръчките от гросъритата са винаги в торбички, но uktobg, ги преопакова чудесно в кашон. Винаги съм ги получавала в кашони, на които са залепили фактурата....  за преопаковането не заплащам нищо допънително.
Един единствен път имах протекъл гел на ариел, но явно не беше затворен добре (не е с капачка с винт, а от тези дето се щракват само отдолу)  Peace

От гросъритата поръчвам предимно перилни препарати - течни, гел, или на прах, омекотители, други препарати, които тук ги няма... все течности, които идват в перфектно състояние.
Дори торбичките са сгънати в кашоните.  Peace

# 194
Аз по-принцип съм доволна от http://www.uktobg.com/Default.aspx/,макар че днес съм им малко ядосана.До сега винаги всичко ми е пристигало без проблеми,има постоянно информация къде се намира стоката,кога се раздава.Явно обаче нямат много клиенти(преди Нова година отвориха офис) от Бургас и за това обединяват курсове.Сега имам две пратки в два последователни курса и трябва да чакам още два да пристигнат,тогава да изпратят до Бургас.Поръчките ми са от 26 и 27.01
Някъде около за двадесет дни ще пристигнат.
Другите,които съм ползвала са http://www.simplyshopping.eu/,от тях също съм доволна,отбелязват когато стоката е пристигнала на англ.адрес,но имат много на рядко курсове.

Общи условия

Активация на акаунт