От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 251
  • 796
  •   1
Отговори
# 210
Г. продължават да забиват пирони в решението ми да ги сменям. Имам две пратки от Германия с тракинг номера, получени на адреса им съответно на 07.02. и 10.02 и не са успели да ги качат в курса, който е тръгнал днес.  Sick

А откъде знаеш, че не са качени?

# 211
Г. продължават да забиват пирони в решението ми да ги сменям. Имам две пратки от Германия с тракинг номера, получени на адреса им съответно на 07.02. и 10.02 и не са успели да ги качат в курса, който е тръгнал днес.  Sick

Описаха ги тази вечер за следващия камион, който тръгва на 19.02.

# 212
  • Бургас

Описаха ги тази вечер за следващия камион, който тръгва на 19.02.

Мдам, такива ги вършат Габковците.  Rolling Eyes
И аз се бях оплаквала от подобен случай, с тази разлика, че се наложи да изчаквам от преди Коледа до след Нова година. И после - обработка сума ти дни и...

# 213
  • София
Имам пратка (с проследяване), доставена вчера на адрес в ДЕ на Гъбко. Преди малко получих мейл, че е доставена. Проверих в сайта - за 19 е превидена. Това бавене практика ли е при тях?  Confused

# 214
Направо съм бясна и аз току що видях,че съм като вашия случай. А си мислех , че ще ги качат на на 12 фев. пристигнали са 3 дни преди тази дата. Преди ми се е случвало да пристигне стоката предния ден на адреса им в Германия и на другия да са качени за БГ!

# 215
Да ви цитирам отговора на Г. по въпроса защо пратки пристигнали преди няколко дни не са качени на камиона:

"Здравейте,
За съжаление не е възможно планиране на 100% на определен курс( брой и размер на пратките които ще се получат в периода на запълване на курса )
Планиране до ден и час е възможно с транспортиране на пратки с DHL , UPS , USPS и други , които предлагат въздушен транспорт."

Супер нагли. И този тон на комуникация не е за първи път.

# 216
Струва ми се в такъв случай,не че не са качени,а че такъв камион не е имало,вероятно не са събрали достатъчно пратки и са го отложили.Защото доста хора се оплакаха със същия проблем  Rolling Eyes

# 217
Струва ми се в такъв случай,не че не са качени,а че такъв камион не е имало,вероятно не са събрали достатъчно пратки и са го отложили.Защото доста хора се оплакаха със същия проблем  Rolling Eyes

Има си камион:

63   11 Февруари 2014   18 Февруари 2014    пътува към BG - Чехия

P.S. Вчера пишеше че е тръгнал на 12-ти.  Mr. Green

# 218
Здравейте искам да попитам някои от вас дали знае от каде освен ebay  мога да си поръчам дрехи Minoti

# 219
Здравейте, бихте ли споделили, кой превозвач с офис Варна излиза най-изгодно, да не се лутам в огромната информация Rolling Eyes

# 220
Ох ще падна от смях:

64 - Извънреден   13 Февруари 2014   20 Февруари 2014    пътува към BG - Германия

# 221
Здравейте, бихте ли споделили, кой превозвач с офис Варна излиза най-изгодно, да не се лутам в огромната информация Rolling Eyes

Аз използвам www.ukshops-bg.comВ момента возят на 1,50лв.

# 222
  • София
Имам мейл - изпратена е към БГ  Sunglasses Много приятно ме изненадаха Гъбко.

# 223

Благодаря ти Мари  bouquet Тъй като за първи път ми се налага да пазарувам от чужбина, би ли ми казала ти как процедираш и въобще как излиза по-евтино - превозвача извършва покупката и превоза вместо теб или ти извършваш покупката и плащаш, а той само вози? Ако не те затруднява да ме упътиш как е най-изгодно...

# 224

Благодаря ти Мари  bouquet Тъй като за първи път ми се налага да пазарувам от чужбина, би ли ми казала ти как процедираш и въобще как излиза по-евтино - превозвача извършва покупката и превоза вместо теб или ти извършваш покупката и плащаш, а той само вози? Ако не те затруднява да ме упътиш как е най-изгодно...
Разбира се, че е най-изгодно сама да си го купиш Simple Smile А после да платиш само превоза.
Посредник се ползва в случаите, когато нямаш английска карта, а сайта изисква такава например.

Общи условия

Активация на акаунт