От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 251
  • 796
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
Здравейте. Пуснах една пратка с UKSHOP-bg, до сега ползвах друг посредник. Въпроса ми е за  курс 06  Дата на заминаване  18/02/2014   Дата на пристигане  23/02/2014  стои със статус плануван. Предишните курсове и те ли така се бавят? Ниската им цена на услуга и възможността за проследяване са примамливи, но се чудя колко редовни са курсовете им....

Много са коректни,може би не опресняват инфото в сайта,но колкото често ми се е налагало по мейла да питам нещо да проверят или за доуточняване винаги са реагирали бързо и адекватно,препоръчвам ги  Peace

Въпрос за поръчка в Аргос : за първи път поръчах едни колички,които малко бързо свършиха и сега гледам,че в акаунта поръчката е като разделена на 3 части - едната пише че е доставена на 20.02 (тази дата избрах за доставка),другата част пише,че ще бъде доставена на 20.02 (което реално беше вчера,а така и не се е променил статуса в сайта) и 3-тата част ми изписва,че може да има някаква промяна  newsm78 На мейла имам само 1 потвърдителен мейл при самата поръчка - нищо друго,цялата сума е усвоена от Пейпал още в деня на поръчката,какво да правя според вас?

# 241
  • Балчик
Кой получи пратка с последния курс на Габко? Как са ви пратките? Моята е цялата мокра и съответно негодна за употреба-беше консуматив за глюкомер. #2gunfire Mr. Green Не вярвам да е в Спиди проблема, защото отвън беше поизсъхнало кашончето. И сега какво да правя? #Cussing out

# 242
Проблемът е в куриерите от Англия, не в нашите.
Имаше големи наводнения там и всичко явно е подгизнало  Rolling Eyes
Пишеш на сайта, че си получила нещата в ужасен вид ... ама като знам Габко колко са бързи, сигурно преди месец са купени  Crazy

# 243
  • Балчик
Проблемът е в куриерите от Англия, не в нашите.
Имаше големи наводнения там и всичко явно е подгизнало  Rolling Eyes
Пишеш на сайта, че си получила нещата в ужасен вид ... ама като знам Габко колко са бързи, сигурно преди месец са купени  Crazy
На 5 февруари са купени, от Амазон.

# 244
  • София
дотук всички оплакали се от мокри кашони май са все от амазон, нещо техните складове май са проблема  newsm78

# 245
Тамън са пътували по дъждовете  Rolling Eyes

И точно от Амазон се оплакаха и други момичета - явно там нещо им е бил наводнен склада  newsm78 знам ли  Rolling Eyes Те са коректни, пиши им със снимки.

# 246
Ей сега пратих мъжа ми до Еконт да вземе моята поръчка и ще кажа как е. С Габко ми дойде.

# 247
  • Балчик
Изхвърлих опаковките вече, нали съм бързак newsm78. Лошото е, че е  консуматив за апарат, ако беше парцал нямаше да пиша. Sad

# 248
Пак по темата - вчера взех един кашон пюрета (Габиели) от Амазон поръчани - кашонът си беше съвсем сух.

# 249
А някой знае ли някоя фирма за стоки от Италия понеже имам познат там и искам да взема около 15 20 кг протеин и някак да дойде до българия

# 250
А някой знае ли някоя фирма за стоки от Италия понеже имам познат там и искам да взема около 15 20 кг протеин и някак да дойде до българия
Със спедиторска фирма пробвай - ето например: http://www.eurosped.bg/forwarding/italiya-grupazhna-liniya-italiya-b-lgariya/

# 251
това отделно го проверих но няма фирма под 80 лв. нз къде е тая италия все едно африка а как може от англия да е по евтино отколкото италия . Попитах за някой транспорт както е от англия 2лв на кг или нещо от сорта

# 252
това отделно го проверих но няма фирма под 80 лв. нз къде е тая италия все едно африка а как може от англия да е по евтино отколкото италия . Попитах за някой транспорт както е от англия 2лв на кг или нещо от сорта
Това се постига с обем и оборот. Няма такива за Италия.

# 253
Взех си кашончето от Еконт, абсолютно сухо и непокътнато е  Naughty

# 254
Провери в https://www.aramex.bg/index.php.Пращахме на брат ми колет в Белгия,взимат го от адрес и го носят на адрес,30 кг за 62 лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт