От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 285
  • 796
  •   2
Отговори
# 285
  • Сливен
Ммм, чудна новина, направо ми усмихна скапано-започналия ден!  Party  Sunglasses Трябва да си отворим тема за пазаруване от немски сайтове  Laughing
Да, ще имаме нужда от такава, най вече за помощ относно плащането, то там си е цяла магия, нещат и нещат пустите му шваби да ползват ПП  Thinking

# 286
# 287
  • Бургас
Ох, първоначално как се стресирах като ти отворих линка, ,кузнайш!!! Викам си трета нова визия на сайта няма да понеса, докато включа че това е мобилната версия hahaha

# 288
Ох и аз тъкмо това видях!  Laughing
Аз бях от пожелаващите го за Коледа! Прекрасно Simple Smile
Утре ще питам, като отида за пратчици!
Утре ще раздават 170 нали  Blush .. аз ще ида, ако щът  Mr. Green

И аз така отидох веднъж,предния ден бях получила мейл за обработка и разчитах,че ще си взема нещата,ама не би,не бяха на кеф нещо и се размрънкаха.Иначе понякога са ми давали такива,когато съм ходила за други пратки,дори и без да си ги искам.
Та ще си чакам мейла,не ми се разкарва напразно.Но и аз много се надявам да раздават днес,имам доста неща за взимане  Grinning
А, да си мрънкат - вече не им се връзвам  Mr. Green Хем да сме си взимали по-бързо нещата, хем що сме били толкоз нетърпеливи  Crazy
Датите за предния курс са до днес, така че този трябва да го дават днес и утре.
Пък и съм на док. с дребната в Кичука, няма да обикалям всеки ден целия град  Outta Joint отивам по обед - да са приключили - то малко бусче тоз път  Twisted Evil

дават, дават.. И точно те веднъж ми казаха да минавам по-рано, ако така или иначе имам път към тях.

# 289
Скоро някой да е правил поръчка чрез КД /направена от тях/? На какъв курс хващат паунда?

# 290
   Здравейте!
   Бихре ли ми препоръчали превозвач, на който мога да поверя доставката на техника - лаптоп, плотер, скенер, т.е. където пратките не биват хвърляни и подритвани (казвам това, защото съм си патила - от 10 артикула по 4 от тях имаше щети). Предлагат ли се застраховки? Става въпрос за доставка от Англия.
   Благодаря!

# 291
За такива неща не мога да рискувам с превозвач.
Пращам до български адрес директно. Стоките са отлично опаковани.

# 292
Аз пък точно за такива неща предпочитам превозвач. По пощите ги подмятат в пъти повече. Никога не съм имала проблем даже и със скъсан или измачкан кашон с моя превозвач  Peace

# 293

За съжаление конкретната фирма не доставя до България. Това е причината да търся алтернативен вариант. Затова и питам дали има вариант да си застраховаш пратката, така служителите би следвало да се отнасят с внимание към такива пратки...

Аз пък точно за такива неща предпочитам превозвач. По пощите ги подмятат в пъти повече. Никога не съм имала проблем даже и със скъсан или измачкан кашон с моя превозвач  Peace

Би ли споделила от кой превозвач си доволна? Може и на лични.

# 294
Габиели (УКтоБГ)

# 295
Ох, първоначално как се стресирах като ти отворих линка, ,кузнайш!!! Викам си трета нова визия на сайта няма да понеса, докато включа че това е мобилната версия hahaha
Joy Сори за стреса!  Hug

# 296
    Много благодаря! Писах им!
    Междувременно разглеждам условията за доставка на превозвачите и ето как са намерили начин да се застраховат, ако ти повредят стоката: "Изпълнителят не носи отговорност, за каквито и да било повреди, причинени при транспортирането на артикулите/пратките ако повредите се дължат на свойствата на самия артикул/пратка или на непреодолима сила."...Непреодолима сила...дали хвърлянето и тръшкането на пратките се дефинира като такава!?

# 297
    Много благодаря! Писах им!
    Междувременно разглеждам условията за доставка на превозвачите и ето как са намерили начин да се застраховат, ако ти повредят стоката: "Изпълнителят не носи отговорност, за каквито и да било повреди, причинени при транспортирането на артикулите/пратките ако повредите се дължат на свойствата на самия артикул/пратка или на непреодолима сила."...Непреодолима сила...дали хвърлянето и тръшкането на пратките се дефинира като такава!?

Поначало всички регистрирани фирми трябва да предлагат допълнителна застраховка на пратка. По желание може да си я застраховате. Но има изисквания, да има съответна касова бележка със стойност, да е опакована добре и т.н. Застраховката струваше мисля 3% от обявената  стойност на стоката. Аз съм правила такава към транспортна фирма. Иначе , пратките са покрити с ЧМР застраховка . Там мисля беше 5 паунда на кг при загубена или повредена пратка. Толкова биха изплатили превозвачите, ако изгубят или повредят пратка , която не е застрахована допълнително.

# 298
  • Варна
Момичета, моля за помощ. Заек съм в онлайн пазаруването, но смятам да вляза в час. Избрах си доставчик за БГ - kdshoppinguk /ако ми препоръчате за Варна и друг -ще се радвам/. Видях адреса, който трябва да посоча - Croydon....Регистрирах се и в сайта на КД. Питането ми е - след като направя поръчка в съответния сайт, дали в свободен текст уведомявам КД за моята пратка чрез запитване за поръчка? Или има някакъв формуляр? И после да очаквам ли обаждане или имейл от тях за потвърждение? От първа страница видях, че има опция за доставка с Еконт. Как става това? С две думи - ясна ми е доставката от магазина до адреса на КД в UK, но след това как става ми е малко мъгла. ПС. Честита Баба Марта!

# 299
    felifeli, благодаря за включването. И аз се надявам да предлагат застраховка.

Общи условия

Активация на акаунт