От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 60
Хм.. събрах си аз малко багажи от КД днес, но ми липсва една пратка доставена на адреса им на 03.01 ... пък я няма...
Надявам се да е в следващия, ще се чуе тия дни ...
Уж на 5 ли там кога е тръгнал камиона... защо я няма доставена 2 дни преди това  newsm78

Ще почакам малко Wink да видим Simple Smile
Защото този е тръгнал на 3ти, петъчния ще е от 8ми и трябва да е там пратката ти.
Аз знам, че датите и реалността не винаги се препокриват, затова винаги изчаквам и следващия курс преди да се изпошашкам тотално  Joy ...

ууу веднъж да си дойдат в релси нещата след голямата коледна почивка  Crazy

# 61
Имам пратка, доставена при КД на 23-ти декември (предполагам, след тръгването на последния им курс за годината), все още нямам имейл...  newsm78

P.S. Извинете нервността ми - страдам от посттравматичен стрес, причинен от френски превозвач Grinning

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 09:22 от Покипси

# 62
Нямам опит много с превозвачите  Peace
Избрах Габко и направих една поръчка от Амазон. Доставена е на адреса на 4 януари и нямам идея кога ще пристигне  Crazy
Сега искам да пробвам ukshops-bg.com за друг магазин.................

# 63
  • No Line On The Horizon
И при мен се оказа, че не са пристигнали всички неща и най-вероятно в петък пак ще ходя до КД. Добре, че са на сравнително удобно място.

# 64
Покипси, ако искаш, им драсни. Аз също нямах мейл вчера, а чаках от М§С два пакета, та им писах (виждам, че при тях са доставени на 30.12.). Веднага ми отговориха, че са ми ги пратили по Еконт (от Търново съм) вчера и днес ще си ги взема. Вероятно са затрупани от пратки и работа и се бавят с мейлите.  Peace

# 65
Моарейн, благодаря  Hug
Няма да безпокоя КД (май не им е стигнало време за мейлите за Велико Търново  Mr. Green). Получих имейл от Еконт, всичко е ОК.

# 66
  • Варна
От 20-ти декември до 8-ми януари са се натрупали толкова много пратки на английските адреси, няма  как да бъде качено всичко в един камион. А едва ли имат физическата възможност, да проверяват всяка пратка кога е получена, че да ги натоварят по реда на пристигане. Така че, не бързайте да се притеснявате, ако пратките ви не са в първия курс. Нормално е да има забавяне.
А аз съм изненадана, че КД ще раздават във Варна днес. Или е пристигнал и втория курс, или наистина сме прекалили с поръчките  Mr. Green /второто е по-вероятно/.

# 67
  • Бургас
Записвам се, че този път изтървах темата.
От КД минах към УКтоБГ, от както имат офис в Бургас. За сега съм доволна.

# 68
  • Бургас
И изтървах темата ooooh!

# 69
Някой да е пазарувал от Адидас? Мисля да поръчам, но досега не съм и се притеснявам да няма проблем с картата. Видях, че на 1 стр. пише, че се поръчва с бг карти... Значи само пиша адреса на превозвача и това е? Rolling Eyes

# 70
Някой да е пазарувал от Адидас? Мисля да поръчам, но досега не съм и се притеснявам да няма проблем с картата. Видях, че на 1 стр. пише, че се поръчва с бг карти... Значи само пиша адреса на превозвача и това е? Rolling Eyes
Да,няма проблем.И с ПП може  Peace

# 71
Благодаря! Simple Smile

# 72
Здравейте, имам пратка от Амазон за адреса на Габко в Англия, която е била доставена рано сутринта, преди Габко да са отворили. Доставена е при Г-н Еди кой си Next Door.
Аз им писах на Габко, но да питам и тук - има ли смисъл да се притеснявам? Има ли ли сте такъв случай.
  bouquet

# 73
  • Варна
Момичета,коя фирма е най-добра в асистираното пазаруване.... newsm78
Че ми блокират парите 2 пьти ,докато разбера,че не приемат БГ карти :bad-wo

# 74
  • София
Момичета,коя фирма е най-добра в асистираното пазаруване.... newsm78
Че ми блокират парите 2 пьти ,докато разбера,че не приемат БГ карти :bad-wo
и аз търся идеалната такава.
ползвах кдшопинг и ггбг.
първите нямат никакво проследяване, иначе са много бързи, затова опитах вторите, ами освен искането на парите всичката друга информация трябваше аз да си я искам с по 2-3 мейла.

Общи условия

Активация на акаунт