От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
Да попитам, т.к. не мога да регистрирам Маестро карта в ПейПал, ако плащам директно с нея в английски сайтове, пак ли ще ми превалутират както втората, по-евтина опция на ПейПал или на висок?

# 76
Да попитам, т.к. не мога да регистрирам Маестро карта в ПейПал, ако плащам директно с нея в английски сайтове, пак ли ще ми превалутират както втората, по-евтина опция на ПейПал или на висок?
С Маестро едва ли ще стане да плащаш по сайтовете.. С Виза или Мастъркард.
Курсът е съответния на банката ти за деня. Няма общо с Пейпал изобщо.

# 77
А този, който избирам с ПейПал (по-ниския) как се определя?
Курсът е съответния на банката ти за деня.
Курс продава, нали?

# 78
А този, който избирам с ПейПал (по-ниския) как се определя?
Курсът е съответния на банката ти за деня.
Курс продава, нали?
На ПП пак е на банката ти курса (продава да).

# 79
Това исках да разбера - че няма разлика между плащане с ПейПал на по-ниския курс и плащане директно с карта.
Благодаря. Heart Eyes

# 80
Имам пратка от Англия ,която пътува с Габко и друга от Германия,пак до тях,ама не е тръгнала още.Дали може първата да я задържа,докато дойде курса от Германия?

# 81
  • София
Имам пратка от Англия ,която пътува с Габко и друга от Германия,пак до тях,ама не е тръгнала още.Дали може първата да я задържа,докато дойде курса от Германия?
Можеш да я задържиш чак като дойде в БГ и обработят курса. Като влезеш в профила ти на транспортна услуга UK има бутонче "задържане на пратка". Получава се мейл, че пратката е задържана.

# 82
iveto_11,знам как се задържа,казуса е че едната е от Англия,а другата от Германия,дали комбинират така?
Целта е да ми ги изпратят заедно по еконт, което е и целта на "задържането".

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 00:15 от sasi6

# 83
  • София
Със сигурност ще ти ги сметнат по отделно, но едва ли е проблем да задържиш първата пристигнала до пристигането на другата.

# 84
хора да Ви попитам тъй като за пръв път ще поръчвам и от интернет и по превозвач..на  габо за регристрацията каква е разликата между еконт офис и еконт адрес.. И тип на на поръчката местоживеене и доставка Simple Smile

# 85
хора да Ви попитам тъй като за пръв път ще поръчвам и от интернет и по превозвач..на  габо за регристрацията каква е разликата между еконт офис и еконт адрес.. И тип на на поръчката местоживеене и доставка Simple Smile
Ами офис е до офис на Еконт. Адрес е доставка до адрес с Еконт.

# 86
  • София
Привет! Моля за малко помощ!  Praynig
Някой има ли пазарувал от този сайт : http://www.babys-mart.co.uk/
Приема ли Бг карти, мога ли да платя с PayPal?
Благодаря предварително!  bouquet

# 87
Значи на еконт адрес ще дойде до вкъщи и трябва да посоча местоживеене  Embarassed

# 88
Значи на еконт адрес ще дойде до вкъщи и трябва да посоча местоживеене  Embarassed
Да и е по-скъпо съответно.

# 89
Това исках да разбера - че няма разлика между плащане с ПейПал на по-ниския курс и плащане директно с карта.
Благодаря. Heart Eyes
Но при плащане с пп май има комисионна.

Общи условия

Активация на акаунт