От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 675
За вътрешен куриер кой е по-изгоден - Спиди или Еконт ако превозвач е Габко?

# 676
  • София
зависи от килограмите

# 677
Т. е. за леки пратки - Еконт, а за по-тежки - Спиди, така ли?

# 678
Момичета... пуснах 4 поръчки от Англия до склада на Габко... Иван Вазов - та питането ми е колко ще ме таксуват - пратките са 4 и ще пътуват в един курс? Та 1 или 4 лв ще ми вземат?
До сега винаги спиди съм ползвала, но понеже ще е тежичко и се чудя дали няма да е по-добре да е до склад?

Това, че си ги пуснала заедно, не означава, че ще пристигнат по едно и също време и ще пътуват с един курс Simple Smile
Как да ти вземат 1 лв, като взимат 2 и нещо на кг Simple Smile
Теглят всичко дошло в 1 курс - може 100 гр. да е, може 999 гр да е - пак се изчислява като 1 кг.
А това дали да си ги вземеш от склад или с куриер - само ти си знаеш Simple Smile Simple Smile

# 679
  • Сливен
За вътрешен куриер кой е по-изгоден - Спиди или Еконт ако превозвач е Габко?
Колкото и тежки да са твърдо Спиди. Погледни таблицата с цените на двата куриера, при Гъбите Спиди е без конкуренция

# 680
  • София
когато се взима от склад допълнително таксуват по 1 лв
бул. Петко Каравелов 36
 За пакет доставен в склад София - Иван Вазов, се начислява допълнителна такса от 1,00лв. -
(независимо от кг./брой пакети в рамките един курс)

# 681
Ами значи сама си отгори  - 1 лв в рамките на 1 курс
Но в колко курса ще са ти пакетите - никой не може да ти каже Simple Smile

# 682
  • София
в един са

# 683
Тогава какъв ти е въпроса - щото ти си отговори сама на всичките  newsm78

# 684
  • София
 За пакет доставен в склад

а те са 4 пакета

# 685
  • София
отговориха ми отгабко

# 686
Има бутон "редактирай" - не е нужно да пусках 16 мнения едно след друго с по 1/2 дума.
И като питаш нещо се разбирай първо със себе си какво точно питаш - такива монолози са леко дразнещи  Wink

# 687
Сега последно, Габко возят ли за 1,5 лв. на кг., или не, че съм засилила едни 25 кашона към тях всеки от които е около 6-7 кг. и като ви чета започнах лекинко да се притеснявам. newsm78

# 688
Сега последно, Габко возят ли за 1,5 лв. на кг., или не, че съм засилила едни 25 кашона към тях всеки от които е около 6-7 кг. и като ви чета започнах лекинко да се притеснявам. newsm78
От Англия превоза е 2,20 на всеки започнат килограм, а от Германия е 4 лв. После ползвам Спиди до офис , заради преференциалните цени, /беше питано по-горе/.

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 11:08 от kgg

# 689
От Англия превоза е 2,20 на всеки започнат килограм, а от Германия е 4 лв. После ползвам Спиди до офис , заради преференциалните цени /беше питано по-горе/.
Хм, тогава това какво означава:
"Пратки получени след 1ви Април 2014 ще бъдат транспортирани на промоционална цена
от 1.50 лева за килограм. Цената е валидна само за пратки пристигнали в склад Лондон с куриер. Промоцията е валидна до 31 Май."
Това е от техния сайт.
Освен това обявените им цени (извън промоцията) са:
За Англия:
Колети от 100 гр. до 1 кг.Минимална такса 2.00 лв.   2.00лв.
Стандартни колетиНад 1 кг.   2.00лв/кг.
За Германия:
Колети от 100 гр. до 1 кг.Минимална такса 3.00 лв.   3.00лв
Стандартни колетиНад 1 кг.   3.00лв/кг.
Упс, грешката е моя, имам предвид Габиели.

Общи условия

Активация на акаунт