От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 690
Сега последно, Габко возят ли за 1,5 лв. на кг., или не, че съм засилила едни 25 кашона към тях всеки от които е около 6-7 кг. и като ви чета започнах лекинко да се притеснявам. newsm78
От Англия превоза е 2,20 на всеки започнат килограм, а от Германия е 4 лв. После ползвам Спиди до офис , заради преференциалните цени, /беше питано по-горе/.
Габиели возят на 1,50 за всичко получено до края на май  Peace

# 691
  • София
Има бутон "редактирай" - не е нужно да пусках 16 мнения едно след друго с по 1/2 дума.
И като питаш нещо се разбирай първо със себе си какво точно питаш - такива монолози са леко дразнещи  Wink

не си длъжна нито да четеш, нито да отговоряш
като се дразниш -не ги чети...  Naughty Crossing Arms

не мога да ползвам бутон "редактирай", защото отговарям на конкретен въпрос...
и ...... зададох конкретен въпрос: "Колко ще ме таксуват", защото ще ги взема от склад, не питам колко ще ми вземат за превоза от Англия до тук... ти се научи да четеш първо...

благодаря на всички за отговорите
  bouquet

# 692
Има бутон "редактирай" - не е нужно да пусках 16 мнения едно след друго с по 1/2 дума.
И като питаш нещо се разбирай първо със себе си какво точно питаш - такива монолози са леко дразнещи  Wink

не си длъжна нито да четеш, нито да отговоряш
като се дразниш -не ги чети...  Naughty Crossing Arms

не мога да ползвам бутон "редактирай", защото отговарям на конкретен въпрос...
и ...... зададох конкретен въпрос: "Колко ще ме таксуват", защото ще ги взема от склад, не питам колко ще ми вземат за превоза от Англия до тук... ти се научи да четеш първо...

благодаря на всички за отговорите
  bouquet
Айде по-полека. Има си правила на форума - първо ти вземи да почетеш малко.
И да на конкретен въпрос - сама питаш и си отговаряш после.
Не е нужно да ми изкача постоянно темата с някакви глупави монолози.

# 693
duhi_puhi Беше споменала по-напред, че Габиели преопаковат нещата от гросъритата. Таксуват ли по някакъв начин това преопаковане?   bouquet

# 694
Не съм забелязала да таксуват. Но ако не опаковат им е труден транспорта наливно така и за тях е по-лесно.

# 695
Момичета, от темата за амазон прочетох, че съфорумничка ползва ukshops-bg за Варна, но ще съм благодарна, ако има други, които ползват услугите на този превозвач за мнение.Иначе за Варна ползвам Гъбите до офис на Спиди и веднъж КД, но адресът им не ми е удобен.

Здрасти.Аз също използвам ukshops-bg и съм много доволна.Ползвам ги около 10 месеца вече и досега всичко е наред с тях.Получавам имейл като пристигнат нещата ми на тяхния адрес в Англия,после като тръгнат за БГ и като пристигнат пак.Ако те интересува нещо конкретно питай .

# 696
Здравейте!Искам да попитам ползващите ukshops,колко време пратките могат да престоят в  складовете им в България.За uktobg ми казаха 3 дни само.  bouquet

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 07:15 от REM

# 697
Здравейте!
МНОГО, МНОГО, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!
Нова съм тук и ако е дискутиран този въпрос, се извинявам предварително!
Направих една поръчка от Амазон и ще ползвам като превозвач Габиели, само че те трябва да ми го доставят до офис на Еконт в Севлиево. Та, при регистрацията в сайта им, на адрес офис на Еконт в Севлиево ли пиша?
Благодаря предварително! Hug

# 698
Здравейте!
МНОГО, МНОГО, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!
Нова съм тук и ако е дискутиран този въпрос, се извинявам предварително!
Направих една поръчка от Амазон и ще ползвам като превозвач Габиели, само че те трябва да ми го доставят до офис на Еконт в Севлиево. Та, при регистрацията в сайта им, на адрес офис на Еконт в Севлиево ли пиша?
Благодаря предварително! Hug
Да

# 699
Моля ви кажете ми надежден и изгоден превозвач, който работи с Еконт или Спиди, защото в моя град нито един няма офис.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 11:08 от Веселото

# 700
  • Къде ли не
Моля ви кажете ми надежден и изгоден превозвач, който работи с Еконт или Спиди, защото в моя град нито един няма офис.
А кой е твоя град?

# 701
  • Стара Загора
Габиели, имат по 3 курса на седмица, цените им са изгодни, много добра комуникация, работят с Еконт и Спиди. За пръв път ги ползвах и останах много доволна от бързото и качествено обслужване.

# 702
Благодаря, ще използвам тях!

# 703
A с Еконт, Спиди или Европът е най-евтино?

# 704
  • София
Привет,
Досега не съм пазарувал от ebay.uk
Става дума за дигитално пиано (20кг) - с търг

Това пише за доставката:
Postage: Free collection in person | See details

Item location:
Cambridge, United Kingdom

Posts to:
Collection in person only
Delivery: Varies

Колко би струвала доставката (директна или с превозвач). По втория начин освен 2лв/кг до БГ... а от адреса на продавача до Превозвача - как да разбера колко ще ми струва?
Отделно и за обем също май ще ме таксуват.
На потребител с 100% фийдбек (от 5 потребитела) с рег-я от 2004г би трябвало да може да му се има доверие?!
 Питам понеже само доставката ще ми дойде поне 50лв.

Досега не съм наддавал, с кредитна карта ще се регистрирам, друго необходимо ли е да знам?

Общи условия

Активация на акаунт