Пазаруване от miniprix.bg - 24

• 30 049
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Не им писах, но сега поглеждам че поръчката ми е с променени стойности на някои продукти. Работили са по нея, макар че все още не е приета от оператор  Sad
какво значи "промемени стойности"?! На каквито цени си ги вкарала в кошницата на такива трябва да останат, досега не са ми променяли "стойност", виж отказвали са  артикули, които впоследствие се оказват налични, преработвали са ми фактура при първоначално наличен уж артикул, ама да пипат цените, които трябва да са фиксирани в твоята поръчка вече... newsm78...
Имам поръчка, която трябваше да получа на 17.01...и чакам да приемат други две...май ще си почакам  Crossing Arms

# 601
  • Гражданин на света
Не им писах, но сега поглеждам че поръчката ми е с променени стойности на някои продукти. Работили са по нея, макар че все още не е приета от оператор  Sad
какво значи "промемени стойности"?! На каквито цени си ги вкарала в кошницата на такива трябва да останат, досега не са ми променяли "стойност", виж отказвали са  артикули, които впоследствие се оказват налични, преработвали са ми фактура при първоначално наличен уж артикул, ама да пипат цените... newsm78
Имам поръчка, която трябваше да получа на 17.01...и чакам да приемат други две...май ще си почакам  Crossing Arms

В поръчката имах няколко артикула, които са от сектор с 80% намаление, но бяха с по ниско такова. Редуцирали са ги и тях до 80%  Peace

# 602
  • Бургас
аааха, е, браво на тях тогаз`

# 603
  • София
ААА, ПДФ - чакай, след седмица поне.
От събота 18.01 ми е поръчката.
ЕЕЕе направо ме вбесяват вече имам поръчка от 14.01, която си стои без да е приета. Никакъв ред нямат тия хора за работа.

# 604
Не им писах, но сега поглеждам че поръчката ми е с променени стойности на някои продукти. Работили са по нея, макар че все още не е приета от оператор  Sad
какво значи "промемени стойности"?! На каквито цени си ги вкарала в кошницата на такива трябва да останат, досега не са ми променяли "стойност", виж отказвали са  артикули, които впоследствие се оказват налични, преработвали са ми фактура при първоначално наличен уж артикул, ама да пипат цените... newsm78
Имам поръчка, която трябваше да получа на 17.01...и чакам да приемат други две...май ще си почакам  Crossing Arms

В поръчката имах няколко артикула, които са от сектор с 80% намаление, но бяха с по ниско такова. Редуцирали са ги и тях до 80%  Peace
При мен също, още сутринта  Peace

# 605
  • Сандански
Кой не е поръчал от тези обувки, има номера  Peace
http://www.miniprix.bg/produkt/1039552

# 606
Кой не е поръчал от тези обувки, има номера  Peace
http://www.miniprix.bg/produkt/1039552

то има номера, но не са активни
и много други неща, изобщо не могат да се поръчат
какво правят изобщо  Tired

# 607
И моята поръчка от 18.01, с партньорската рокля, е приета от оператор. Предвидена дата за доставка 29.01

# 608
  • ...на безопасно
И моята поръчка от 18.01, с партньорската рокля, е приета от оператор. Предвидена дата за доставка 29.01

Аз мисля, че още тази седмица ще ги доставят.
Роклите бяха серия. Свършихме ги и днес за заредили още.
Мисля си, че са били при тях в склада и ще стане по-бързо.

# 609
  • Бургас
аз имам неприета от 13.01 още  ....вече се ядосах  Crossing Arms

# 610
 smile3508 Още 1бр.......малко като на шега с тия поръчки и с тия намаления  tooth
Оф...нямам нерви вече от чакане  atwork

пп. Да се редактирам - вече са още +2бр. за ММ  #Crazy

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 13:02 от mimoza7710

# 611
Не знам как я карат, но имам възстановени средства по последните две фактури за върнати продукти, а за първата - нямам. Писах им, да видим какво ще стане. Малко ми е притеснено все пак, защото въпросната първа фактура, по която не са ми преведени парите, е за Сторковете, въпреки, че за мен е по-скоро недоглеждане, а не нарочно забавяне.
Иначе никакво развитие по поръчката от 12.01.2014 г., тази от 18-ти не я и мисля, ама за първата забравих вече какво точно поръчах. Laughing

Едит:

http://www.miniprix.bg/produkt/1074591 - много малка еластичност, връщам - 11 лв.
Кой номер са дънките?

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 13:15 от kati_v

# 612
Преди малко питах защо няма никакво движение по поръчката ми от 12.1 с предвидена дата на доставка 17.1 и приета от оператор, ето това ми отговориха:

Цитат
Здравейте,

Вашата поръчка е със статус Приета от оператор и се обработва, приблизително ще бъде изпратена тази седмица. Благодарим Ви!

Поздрави,
екипа на MiniPRIX

Сега остава да чакам и тая седмица, пък дано я пратят.

# 613
  • ...на безопасно
Кати, от кога ти е банковият превод?

# 614
  • София
Не знам как я карат, но имам възстановени средства по последните две фактури за върнати продукти, а за първата - нямам. Писах им, да видим какво ще стане. Малко ми е притеснено все пак, защото въпросната първа фактура, по която не са ми преведени парите, е за Сторковете, въпреки, че за мен е по-скоро недоглеждане, а не нарочно забавяне.
Иначе никакво развитие по поръчката от 12.01.2014 г., тази от 18-ти не я и мисля, ама за първата забравих вече какво точно поръчах. Laughing

Едит:

http://www.miniprix.bg/produkt/1074591 - много малка еластичност, връщам - 11 лв.
Кой номер са дънките?
31, нося 30-31 номер, но в тези не можах въобще да се нацедя Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт