Търся електронна книга - тема 9

• 92 716
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Привет на всички. Има ли я вече новата версия на Мейлбукс, за която PanJoro е писал, или се очаква?  Peace

# 151
  • Според сезона
Привет на всички. Има ли я вече новата версия на Мейлбукс, за която PanJoro е писал, или се очаква?  Peace
https://www.dropbox.com/s/a76sqf5xw4d4klt/MailBooks.rar

# 152
Може ли да ми изпратите ( diana101@abv.bg ) трилогията - НОЩНА СЯНКА на Андреа Креймър. Благодаря, предварително  Grinning !

# 153
  • Младост/София
Мили хора, не мога да се оправя още с MailBooks не мога да си получа книгите казва ми да чакам и забива. Това го направих PanJoro Цитат:
Влизаш в регистъра на Windows с regedit
Разгъваш HKEY_CURRENT_USER, намираш Software, разгъваш го и търсиш VB and VBA Program Settings. Някъде по-надолу ще намериш ключа MailBooks с два подключа. Интересува те подключа Form. Кликваш с десен бутон на мишката и от менюто избираш Delete -
потвърждаваш изтриването и затваряш regedit.

Ако може някой да ми обясни по същия начин как да направя това:
Важно. Ако имате проблем с получаването/изпращането на книги поначало, най-вероятно проблемът е в защитната ви стена или в доставчика на интернет. За Windows 7 трябва да се създадат две изключения – входящо и изходящо (Inbound Rules и Outbound Rules). Както правилно е отбелязала Ysabell, трябва да се включат опциите както за локални, така и за публични мрежи.
Предварително благодаря на всеки който се опита да ми помогне ♥

# 154
Здравейте на всички. И аз си изтеглих mailbooks, всичко уж беще ок. Но поисках си две книжки и сега не мога да си ги изтегля, когато опитам ми казва че няма успешно изтеглени произведения. Направих всичко което другите са опитали, но пак не се получи. И сега не зная какво друго да направя. Може ли да помоля да ми изпрати някой "Град на паднали ангели" и "Град на изгубени души" за да си дочета поредицата а пък на другото ще му търся решение. Благодаря Ви предварително.                               
Скрит текст:

# 155
  • В две мънички очи...
Сещам се още нещо което може да опитате. Пробвайте да получите само 1 произведение. Понякога когато се опитвате да изтеглите някой изпраща примерно по голямо количество книги които са и на nMB и това допълнително натоварва сървъра, което е невидимо за нас потребителите.
Между 20-21ч. днес беше перфектна връзката аз успях малко да разпратя но към 21ч. броя на потребителите нарасна и сега с голяма трудност успявам да се задържа онлайн. Но при мен рутера ми събаря връзката.

# 156
Някой да има "Последният довод на кралете" на Джо Аберкромби? Благодаря!
Скрит текст:

# 157

В Ателието на Читанка е - готова и замразена, -
трябваше да излезе на о1.01.2014 г.,
понеже е издадена 2011, но...

# 158
Един въпрос - ако полето за статус на книгата е празно, значи тя не е готова и не може да се поиска. Така ли е?
Защото видях много книги с празно поле.

А има ли проблем да си стоим със старата версия?
Hug

И аз питам същото. Grinning

# 159

В Ателието на Читанка е - готова и замразена, -
трябваше да излезе на о1.01.2014 г.,
понеже е издадена 2011, но...

Благодаря, намерих го, но линкът вече не е активен и не може да се сваля.

# 160
Един въпрос - ако полето за статус на книгата е празно, значи тя не е готова и не може да се поиска. Така ли е?

А има ли проблем да си стоим със старата версия?
Hug

Полето за статус е само ориентировъчно, няма проблем да се поиска книгата.
За старата версия не мога да отговоря  Peace.

# 161

Hug

Не, няма проблем...

# 162
  • Бургас
Аз продължавам да не мога да получавам книги от Мейлбука- виждам книгата, маркирам я и тръгва получаването след което ми излиза съобщение че книгата не е получена успешно. Някой успя ли да си разреши същия проблем и как?

# 163
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, включвам се за първи път.  Grinning  Много се зарадвах на темата и възможността за достъп до такова книжно богатство.  Peace  Но... за сега съм в ролята на гладно просяче с течащи л-ги пред витрината на сладкарница.  Confused  Проблемът ми изглежда аналогичен с оплакванията преди мен, но не е сигурно. Програмата е прясно инсталирана при мен. При всеки опит за изтегляне на изпратена ми книга приложението зависва и Task Manager-a казва: Not Responding. Изпълних препоръките за Fire Wall-a и за подключа Form, няма видим ефект. Ако някой има идея, моля... Praynig

# 164
Здравейте, търся биографията на Стив Джобс на български език. Намерих много линкове, но всички са неактивни.

Общи условия

Активация на акаунт