Търся електронна книга - тема 9

• 93 763
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
направих 2 заявки в mailbooks, как ще разбера като книгите са налични? мерси

# 391
  • София
Някой има ли в ел.вариант "Пътят" / Кормак Маккарти/?

Ще се самоцитирам от спамо-чата  Blush

Ох, момичета, да ви се оплача  Crazy
Вчера из някоя от темите стана дума за "Пътят" /Кормак Маккарти/. Гледала съм филма, но бих искала да прочета и книгата.
И като съм сигурна, че я имам книгата в ел. вариант, а не мога да я намеря  Rolling Eyes
Всичко разрових - читанки, мейлбукс, флибуста, моите пощи...не и не. Няма я   Confused
А съм сто процента сигурна, че или някой ми я беше пращал или я бях свалила от някъде и в момента е премахната...  Tired
Та някой дали я има в ел.вариант? Ще питам и в "Търся ел.книга"

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 12:27 от mijjjka

# 392
  • Пловдив
Когато потребителят, от който си ги поискала ти ги изпрати ще ти свети в  червено бутон "Получи".
Получените книги ще намериш в папка Books.

# 393
Когато потребителят, от който си ги поискала ти ги изпрати ще ти свети в  червено бутон "Получи".
Получените книги ще намериш в папка Books.

мерси

явно са изпратени, но програмата ми дава грешка и се затваря  Thinking

# 394
Другата книга,която търся е " Къде си,Аляска?" Джон Грийн. Моля,ако някой има книгата в електронен вариант на български да ми изпрати на dessi_kati@abv.bg
Много благодаря.

# 395
Искам да благодаря на Mrs Jan, благодарение на която си сложих предходната версия на Mailbooks и без абсолютно никакви настройки си получих книгите, които бях заявила.

Радвам се, че се е получило.

Освен и аз да помоля за старата версия...

Мейл?

Благодаря много, но lili_78 вече ми я изпрати!

lili_78 , Благодаря!   bouquet 

# 396
Другата книга,която търся е " Къде си,Аляска?" Джон Грийн. Моля,ако някой има книгата в електронен вариант на български да ми изпрати на dessi_kati@abv.bg
Много благодаря.

Има я в MailBooks  Peace

# 397
Търся тези книги:

Обещай ми - Ричард Пол Еванс
Ухание на мрак - Марго Бъруин
Цветята на дъждовната гора - Марго Бъруин

# 398
Благодаря на всички, които ми изпратиха книгата    bouquet

# 399
  • София
Здравейте търся "Право на щастие" на Адлър -дали изобщо я има в електронен вид ?

# 400
Здравейте,
Благодаря на всички, които ми изпратиха поисканите книжки  bouquet
Продължавам да търся:
Хотелът на сладко-горчивите спомени-Джейми Форд
Невидимите-Стеф Пени
Моят път към теб-Никълъс Спаркс
Ако някой ги има, моля да даде линк Praynig

# 401
MailBooks - проблеми с новата версия...

Главният проблем е в това, че не се обновява правилно версията на програмата. Новата версия изисква в папката, където се намира MailBooks.exe да бъде наличен файлът edtFTPnet.dll, който е включен в архива на новата версия. Ако обновяването на версията на програмата не е извършено правилно и посоченият файл не е наличен, се извежда съобщението:

Unhandled exception has accured in your application. If you click continue the application will ignore this error. Could not load file or assembly "editFTPnet,version=2.2.3.0,Culture=neutral. The system cannot find the file specified.

Потребителите, които получават горното съобщение, просто трябва да изтеглят отново новата версия и да копират архива в папката, където е разположена програмата. Разархивира се архива с припокриване на съществуващите файлове, това ще добави липсващия файл и програмата би трябвало да заработи без проблеми.

След всички направени тестове е установено, че новата версия на програмата работи значително по-добре от старата версия при всички редакции на Windows. Просто глупостите на Майкрософт са изключени от играта...

# 402
Търся книгите Под купола 1 и 2 от Стивън Кинг

# 403
Търся книгите Под купола 1 и 2 от Стивън Кинг

В Мейлбукс ги имаше, но на английски. На български все още ги няма.

# 404
  • В две мънички очи...
Временно ще бъда без компютър (на този който са ми книгите) и няма да мога да изпълнявам заявки през Mailbooks. Предварително се извинявам за което.

Общи условия

Активация на акаунт