Търся електронна книга - тема 9

• 92 678
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Този, който е създал акаунта може да поиска нова парола, която ще му бъде пратена на мейла.
След това предлагам паролата да бъде давана само на ЛС (то не че и това е гаранция, че някой няма да реши да си присвои акаунта... нямам думи просто! егати и хората!  Tired )

# 556
получавам книги в MAILBOOKS  но после не ги намирам  Thinking

# 557
  • София
получавам книги в MAILBOOKS  но после не ги намирам  Thinking

Там където си разархивирал за първи път програмата след получаването на първата книга се създава автоматично папка Books. Също така на екрана на самия Mailbooks горе има иконка за директно отваряне на папката. Горе в средата На този компютър нямам програмата и не мога да пратя снимка, за да покажа бутона.

# 558
оф, ами не намирам нищо  newsm78

# 559
Ето това е иконката (оградената в червено кръгче):
Скрит текст:

# 560
Скрит текст:

да, видях я, но води в папка, където няма книги  Thinking
явно не правя нещо както трябва

# 561
Момичета кой създаде достъпа до флибуста?
Моля да се опита да смени паролата защото явно някой е решил че може да ползва ъкаунта като свой  #Cussing out

Мисля, че Katrine създаде профила (дано не бъркам   bouquet ), но тя преди няколко дни каза, че освен профила, не разпознава и e-maila, с който е създаден профила.

# 562
  • What are you laughing at?
Здравейте мили дами,  да сте срещали случайно поредицата на Дерек Ланди "Скълдъгъри Плезънт"
Не мога да ги  намеря никъде... Rolling Eyes

# 563
Скрит текст:

да, видях я, но води в папка, където няма книги  Thinking
явно не правя нещо както трябва

разархивирах exe-то на C и всичко е наред!  Peace

# 564
Здравейте Simple Smile помня, че някой пита в миналата тема, но така и не намерих отговор, та паролата за Филибуста сменена ли е  newsm78

Току що видях, две мнения над моето, че въпросът е обсъждан вече, извинете ме моля!

Ще прозвуча абсурдно  Grinning, но случайно някой да е попадал някъде на М А Бакунин, на български

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 14:23 от маграт чеснова

# 565
  • В две мънички очи...
Моля да се опита да смени паролата защото явно някой е решил че може да ползва ъкаунта като свой  #Cussing out

Мисля, че Katrine създаде профила (дано не бъркам   bouquet ), но тя преди няколко дни каза, че освен профила, не разпознава и e-maila, с който е създаден профила.

Аз и профила и не откривам Sad да не го е изтрила или променила  newsm78

# 566
Търся книгите на Никълъс Спаркс-Моят път към теб ; Хорхе букай -трите въпроса и да продължа без теб и на фредерик белбеде-любовта трае 3  години.ако някой ги има моля да ми ги изпрати на freshg1rl@abv.bg формат epub понеже немога да свалям от мейлбукс а другаде не ги намирам.Много благодаря предварително

# 567
  • Пловдив
Търся книгите на Никълъс Спаркс-Моят път към теб ; Хорхе букай -трите въпроса и да продължа без теб и на фредерик белбеде-любовта трае 3  години.ако някой ги има моля да ми ги изпрати на freshg1rl@abv.bg формат epub понеже немога да свалям от мейлбукс а другаде не ги намирам.Много благодаря предварително

Изпратих ти Фредерик Бегбеде

# 568

Аз и профила и не откривам Sad да не го е изтрила или променила  newsm78

Променен е, на първа страница четвърти или пети пост е неин.

# 569
По идея на тази и други подобни теми, направих отделна тема само за детски електронни книги, който има интерес да заповяда - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763939.msg27365638#msg27365638

Тук е момента да благодаря на всички, които качват такива в MailBooks!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт