Търся електронна книга - тема 9

• 93 371
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Много моля, ако някой има "Светът на неизбежната лудост" на Елиф Шафак, да ми я изпрати.  Praynig В Мейлбукса я чакам вече 10 дни, ама явно няма да стане.
БЛАГОДАРЯ на всички, които се отзоваха! Имам я вече.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 13:16 от Sheilya

# 646
  • София
Някой има ли Дневниците на един Дръндьо ? Детето проявява интерес ...

"Дневникът на един дръндьо" в PDF...

В MailBooks-а...

Аз потърсих, но не ми излиза ...
Да не е въведено погрешно?

# 647
Някой има ли Дневниците на един Дръндьо ? Детето проявява интерес ...

"Дневникът на един дръндьо" в PDF...

В MailBooks-а...

Аз потърсих, но не ми излиза ...
Да не е въведено погрешно?

Авторът е Джеф Кини... Поредицата е "Дневникът на един дръндьо"... три книги са...

Смених заглавията... вече е о'кей...
Благодаря за забележката...   bouquet

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 16:54 от ventcis

# 648
  • Varna
Търся книги на Ерик Лустбадер-Сирените на Холивуд.Две части са.Ако някой ги има ще ми ги прати ли?

# 649
Здравейте! Търся продължението на книгата С.Е.К.Р.Е.Т и още една никъде нея намирам Да започнем отначало на Ал.Потър емайла ми е av4e@abv.bg - Благодаря предварително!

# 650
Страхотна тема с много полезна информация. Колко е хубаво четящите да се подкрепят.Записвам се и аз да следя

# 651
  • В две мънички очи...
Здравейте! Търся продължението на книгата С.Е.К.Р.Е.Т и още една никъде нея намирам Да започнем отначало на Ал.Потър емайла ми е av4e@abv.bg - Благодаря предварително!

http://acriflavinebooks.3owl.com/download-book-secret-shared-a-secret-novel/ - ако това те устройва. На български може да питаш БАРД кога планират и дали планират да я пуснат.

# 652
Търся "Третият гроб отсреща" на Даринда Джоунс.  Simple Smile
viki_kati@abv.bg

# 653
 Добро утро, момичета търся една книга на Даниел Силва "Аферата Рембранд", намерих я в чети.ме но още не съм я получила, ако някои я има много ще се радвам да я сподели с мен.
Предварително много мерси

# 654
Търся "Третият гроб отсреща" на Даринда Джоунс.  Simple Smile
viki_kati@abv.bg

Peace

# 655
Добро утро, момичета търся една книга на Даниел Силва "Аферата Рембранд", намерих я в чети.ме но още не съм я получила, ако някои я има много ще се радвам да я сподели с мен.
Предварително много мерси

Доколкото знам тази книга е в хартиан вариант в cheti.me newsm78

# 656
  • Варна
здравейте, възможно е този въпрос вече да е задаван, но прегледах почти всички предходни теми и не открих отговор - възможно ли е MailBooks да работи с Windows 7? Срещам затруднения със стартирането, а уж инсталирах .NET Framework 4  newsm12

# 657
здравейте, възможно е този въпрос вече да е задаван, но прегледах почти всички предходни теми и не открих отговор - възможно ли е MailBooks да работи с Windows 7? Срещам затруднения със стартирането, а уж инсталирах .NET Framework 4  newsm12
Да, може да работи с Windows 7, трябва ти обаче  NET Framework 3.5 Service pack 1. На първа страница на темата, първия пост е обяснено подробно какво трябва да се направи точно за Windows 7.

# 658
Здравейте,някой има ли в ел.вариант книгата "Хрониките на Пембърли" от Ребека Ан Колинс на бг.език.Предварително благодаря.

# 659
  • Varna
Търся книги на Ерик Лустбадер-Сирените на Холивуд.Две части са.Ако някой ги има ще ми ги прати ли?
Никой ли не я срещал?Книгата е стара от 90-те.Бях я чела и ми хареса,сега искам да я препрочета,но не мога да я намеря никъде Cry

Общи условия

Активация на акаунт