Търся електронна книга - тема 9

• 92 707
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • Берковица
Благодаря на всички които ми изпратиха поисканите книжки,нямах проблем с получаването, Но направих огромна глупост и си прецаках по-голямата част от книгите,чукнах на една да се отвори с някаква програма и книгите сега не мога да ги чета, а и снощи които получих не се четат,може ли помощ  bouquet

# 166
  • В две мънички очи...
Здравейте, включвам се за първи път.  Grinning  Много се зарадвах на темата и възможността за достъп до такова книжно богатство.  Peace  Но... за сега съм в ролята на гладно просяче с течащи л-ги пред витрината на сладкарница.  Confused  Проблемът ми изглежда аналогичен с оплакванията преди мен, но не е сигурно. Програмата е прясно инсталирана при мен. При всеки опит за изтегляне на изпратена ми книга приложението зависва и Task Manager-a казва: Not Responding. Изпълних препоръките за Fire Wall-a и за подключа Form, няма видим ефект. Ако някой има идея, моля... Praynig

Явно има много потребители, опитай малко по-късно.

# 167
  • Пловдив
Здравейте, търся биографията на Стив Джобс на български език. Намерих много линкове, но всички са неактивни.

MailBooks  Simple Smile 

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 21:36 от Diltea

# 168

Благодаря, намерих го, но линкът вече не е активен и не може да се сваля.
Пиши едно лс на dave, може да ти я изпрати. Peace

# 169
  • В две мънички очи...
Благодаря на всички които ми изпратиха поисканите книжки,нямах проблем с получаването, Но направих огромна глупост и си прецаках по-голямата част от книгите,чукнах на една да се отвори с някаква програма и книгите сега не мога да ги чета, а и снощи които получих не се четат,може ли помощ  bouquet

Маркирай един файл примерно word. Десен бутон Open with ... Choose default program отваря се прозорец в който да си избереш с коя програма по подразбиране да се отваря този формат.

# 170
Здравейте!Търся книгата "Still Alice"-Lisa Genova.Благодаря предварително!

# 171
Здравейте!Търся книгата "Still Alice"-Lisa Genova.Благодаря предварително!

Свали я от тук ...

# 172
  • София
Здравейте, и от мен и аз се включвам се за първи път, а скоро - и с питанки  Peace

# 173
  • София
Преди няколко страници прочетох, че си изпращате новата книга на Хосейни - И планините..., мога ли да помоля някой да ми я прати a_m@mail.bg, или да каже от къде да я дръпна?
Също така никъде не намирам трилогията за Семейство Ейглетиерови - Анри Троая, ако някой има идея...дали и къде ще съм благодарна  Hug.

# 174
  • София
Мишчица, изпратих ти Халед Хосейни. За съжаление не съм попадала на трилогията на Троая, но пък не съм я и търсила в последните месеци, дано да я намериш  Peace.

# 175
Благодаря, `FSS` , ventcis ! Hug

# 176
  • London
Здарвейте,
Запис в новата тема с питане за "Рицарят на седемте кралства". Rolling Eyes

# 177
  • София
Благодаря ти Вени   bouquet. Ще продължавам да търся  Peace.

# 178
Здравейте, а някой да има ,,Грешният квартал" на Лора Лазар?  Rolling Eyes

# 179
Здравейте, включвам се за първи път.  Grinning  Много се зарадвах на темата и възможността за достъп до такова книжно богатство.  Peace  Но... за сега съм в ролята на гладно просяче с течащи л-ги пред витрината на сладкарница.  Confused  Проблемът ми изглежда аналогичен с оплакванията преди мен, но не е сигурно. Програмата е прясно инсталирана при мен. При всеки опит за изтегляне на изпратена ми книга приложението зависва и Task Manager-a казва: Not Responding. Изпълних препоръките за Fire Wall-a и за подключа Form, няма видим ефект. Ако някой има идея, моля... Praynig
Аз съм по същия начин

Общи условия

Активация на акаунт