Търся електронна книга - тема 9

• 93 796
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, дали някой е виждал в електронен вариант книгата на Ал Гор "Неудобната истина"? Ще ви бъда изключително благодарна, ако имате възможност да ми помогнете!!

Предварително благодаря, мили дами!

# 421
Здравейте търся книгите на Оливия Паркър-Брачен капан и на Сюзън Елизабет Филипс-Капризите на сърцето! Благодаря предварително!!!

# 422
Здравейте, мили дами.
След няколко неуспешни опита да получа книги в Mailbooks / извърших вс настройки, но уви не става и не става.... не ми дава да получавам книги/  се обръщам към вас с молба за няколко книги :
поредицата ЧИКАГО СТАРС на Сюзън Е. Филипс
Линда Хауърд- Забранено минало

имейл: /stanislava_koleva91@abv.bg/

bouquet  bouquet  bouquet

# 423
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте, мили дами.
След няколко неуспешни опита да получа книги в Mailbooks / извърших вс настройки, но уви не става и не става.... не ми дава да получавам книги/  се обръщам към вас с молба за няколко книги :

bouquet  bouquet  bouquet

много странното е, че ги искаш от мен и аз ти ги изпращам успешно Thinking Thinking

п.с. изпратих ти Чикаго Старс по и-мейл-а

# 424
Здравейте, мили дами.
След няколко неуспешни опита да получа книги в Mailbooks / извърших вс настройки, но уви не става и не става.... не ми дава да получавам книги/  се обръщам към вас с молба за няколко книги :

bouquet  bouquet  bouquet

много странното е, че ги искаш от мен и аз ти ги изпращам успешно Thinking Thinking

п.с. изпратих ти Чикаго Старс по и-мейл-а

там е проблема показва, че са ми пратени , но при натискане излиза съобщение с някакви грешки и, че не може да се намери указания файл... преди това показваше кои са получените книги а сега вече не ми излиза
Та отплеснах се.... искрено ти благодаря  за изпратената поредица :*

# 425
Здравейте търся Един пръстен и е твой  на Софи Кинсела  ако някой  я има моля  да ми  я прати email:chris89@abv.bg наистина   е важно мерси предварително

# 426
Здравейте! Ако някой има книгите от поредиците "Хроники на чародейците "и "Кросфайър" на български ще бъда мнооого благодарна ако ми ги изпрати (valiachovikova@abv.bg)
Хиляди благодарности предварително!

# 427
Здравейте!Търся "Библиотекарката " на Логан Бел. Ако някой я има, би ли я изпратил на следния имейл: rdjodjova@abv.bg.Предварително благодаря!

# 428
Не. Никой я няма. Явно съм се заблудила  Confused

В Чети ме я има.

Дай линк, моля. Търсих, но не я намирам.

# 429
Здравейте. Търся " Правилата на живота", " Капучино за женската душа" и " С обич М."
Благодаря предварително.
Скрит текст:

# 430
  • София
Не. Никой я няма. Явно съм се заблудила  Confused

В Чети ме я има.

Дай линк, моля. Търсих, но не я намирам.

Ето я
Но е на хартия. Темата е "Търся електронна книга" все пак, затова и не отразих  Wink

# 431
  • Бургас
Търся Нощни ловци на Шерилин Кениън- книга 2 и 3 във формат подходящ за четец, в мейлбука ги има но са ПДФ сканирани две страници на една, затова пиша тук- madlenaivanova@abv.bg

# 432
Здравейте, дали някой е виждал в електронен вариант книгата на Ал Гор "Неудобната истина"? Ще ви бъда изключително благодарна, ако имате възможност да ми помогнете!!
Предварително благодаря, мили дами!

книгата е с толкова картинки, че в електронен вариант нищо няма да разбереш от нея
мин година в 'буктрейдинг' я продаваха по 5лв

# 433
Здравейте Simple Smile
да ви попитам някой друг има ли проблем да влезе в Флибуста с потребителското име и паролата дадени в началния пост на темата?
Скрит текст:

ФЛИБУСТА сайта изисква регистрация и ако нямате може да ползвате нашата
Цитат
потребител: bgmamabooks и парола: 1111111111
Изписва ми се съобщението - Извините, это имя пользователя или пароль неверны.

Да не би да е само при мен  newsm78, не че няма да опитам да си направя регистрация, но така и така го има като опция, а пък не ми се получи и се зачудих защо така.
Приятно четене на всички

Peace Peace Peace

# 434
Не е само при теб.  Peace
Струва ми се, че тази регистрация не е валидна вече, мисля, че дори и e-mail не разпознава.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт