Търся електронна книга - тема 9

• 93 786
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Търся ел книга Проглеждане на Жозе Сармаго.

# 436
  • What are you laughing at?
Здравейте мили дами,  да сте срещали случайно поредицата на Дерек Ланди "Скълдъгъри Плезънт" няма ги никъде... Ще съм много благодарна, ако му се намират на някой и има възможност да ги сподели, че племенникът ми ме побърка с тази поредица Praynig

Предварително благодаря  bouquet

ani_std@abv.bg

# 437
  • България
Здравейте мили дами,  да сте срещали случайно поредицата на Дерек Ланди "Скълдъгъри Плезънт" няма ги никъде... Ще съм много благодарна, ако му се намират на някой и има възможност да ги сподели, че племенникът ми ме побърка с тази поредица Praynig

Предварително благодаря  bouquet

ani_std@abv.bg

Скрит текст:

# 438
Zdraveite.. Moje i da ima nqkude no ne uspqh da namerq. Prochetoh purvata chast na '' Rubineno cherveno''poredicata na Kerstin Gir. Molq vi ako nqkoi moje da mi ponogne tui kato dori i on line saitovete ne moga da namerq sledvashtite knigi ot poredicata. Blagodarq
P. S. Namiram se v chujbina i edinstvenata alternativa e on line variant za momenta

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 17:43 от tsvetiikata

# 439
Здравейте, търся книгата "Winter's Bones"-Daniel Woodrell.

# 440
Здравейте, някой има ли Планините ехтяха или Кабулският книжар, ще ви бъда благодарна. Hug

# 441
  • София
Здравейте, някой има ли Планините ехтяха... Hug

В MailBooks.

# 442
Какъв е максималния размер на файловете, които могат да се изпращат през mailbooks-a?

# 443
Какъв е максималния размер на файловете, които могат да се изпращат през mailbooks-a?

Ами аз изпращам файлове с големина 50 МВ. Peace

# 444
 Embarassed Здравейте търся Войните на Посейдон 1 и 2 книга на Алиса Дей. Ще съм благодарна ако някой ми ги прати
Скрит текст:

# 445
здравейте интересувам се има ли някои книги на Даниъл Силва в електронен вариант. мерси предваритело

# 446
  • Пловдив
здравейте интересувам се има ли някои книги на Даниъл Силва в електронен вариант. мерси предваритело

В cheti.me  и MailBooks Simple Smile

# 447

В MailBooks-а има две...
Както и в ChetiMe...

# 448
мерси много  за инфото но за съжаление не мога да си инсталирам Маилбоокс защото съм с Мас и на него не става но на cheti.me  ще проверя

# 449
Embarassed Здравейте търся Войните на Посейдон 1 и 2 книга на Алиса Дей. Ще съм благодарна ако някой ми ги прати
Скрит текст:

1, 2 и 3-та книга ги има в MailBooks-а...

Също така, можеш да ги поискаш от тук.

Цитат
Здравейте, търся книгата "Winter's Bones"-Daniel Woodrell.

Свали я от тук.
Не знам дали е цялата - малка ми се вижда...

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 12:09 от ventcis

Общи условия

Активация на акаунт