Търся електронна книга - тема 9

• 93 829
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • София, Дървеница
Здравейте Simple Smile

Много моля, ако някой може да ми прати поредицата Кросфайър на Силвия Дейл.Видях,че я има в мейлбукса качена доста пъти. Ще съм много благодарна,който я има да ми я прати на на мейла
Скрит текст:

# 496
Здравейте Simple Smile

Много моля, ако някой може да ми прати поредицата Кросфайър на Силвия Дейл.Видях,че я има в мейлбукса качена доста пъти. Ще съм много благодарна,който я има да ми я прати на на мейла
Скрит текст:

A защо не я поиска от там? Имаш проблем с програмата ли?

# 497
  • София
Здравейте Simple Smile

Скрит текст:

Изпратих ти ги в PDF  Simple Smile

# 498
Здр Simple Smile много ми харесва този форум Simple Smile страхотна е идеята да си обменяме книги Simple Smile)) Искам да помоля някой да ми изпрати поредицата Кросфайър на Силвия Дейл, силно ми я препоръчаха, така че ще съм ви много благодарен Simple Smile))   angel_angelov61@abv.bg

# 499
Здр Simple Smile много ми харесва този форум Simple Smile страхотна е идеята да си обменяме книги Simple Smile)) Искам да помоля някой да ми изпрати поредицата Кросфайър на Силвия Дейл, силно ми я препоръчаха, така че ще съм ви много благодарен Simple Smile))   angel_angelov61@abv.bg

Изпратих ти ги в два формата!

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 14:01 от Sheilya

# 500
Благодаря за бързият отговор Simple Smile но защо след като ги разархивирам не мога да ги отворя с WORD???

# 501
Благодаря за бързият отговор Simple Smile но защо след като ги разархивирам не мога да ги отворя с WORD???
Уорд не отваря ПДФ-и. Не разбрах кой е другия формат, който искаш да отвориш с него.

# 502

Защото не са във формат за MSWord. Те са във формат .fb2 и .epub, удобни за четене на таблети и електронни четци.

# 503
  • в сърцата на любимите ми хора
Може ли някой да ми изпрати поредицата Кросфайър и на мен?
1220@mail.bg
Благодаря Simple Smile

# 504
Може ли някой да ми изпрати поредицата Кросфайър и на мен?
1220@mail.bg
Благодаря Simple Smile

OK

# 505
ясно, тогава ще помоля някой да ми ги изпрати в pdf format, тъй като ще ги чета на компютър, а не на таблет, благодаря Simple Smile angel_angelov61@abv.bg

# 506
ясно, тогава ще помоля някой да ми ги изпрати в pdf format, тъй като ще ги чета на компютър, а не на таблет, благодаря Simple Smile angel_angelov61@abv.bg

Свали си програмата CoolReader (за Windows) на компютъра (саво 12 МВ) и ще си четеш почти всичко. Инсталира се за 1 минута!  Peace

# 507
  • София
Свали си програмата CoolReader (за Windows) на компютъра (саво 12 МВ) и ще си четеш почти всичко. Инсталира се за 1 минута!  Peace

Даже не се и инсталира, а само се разархивира.
Аз освен, че я имам на личния компютър си я нося и на флашка и чета и на други компютри.

# 508
Извинете ,къде мога да разбера как работи mailbooks благодаря.

# 509
  • София
Извинете ,къде мога да разбера как работи mailbooks благодаря.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=759305.0

Първия пост

Общи условия

Активация на акаунт