Пазаруване от Aliexpress.com 18

• 63 572
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
  • Beyond the stars
Мисля, че преди няколко теми беше даван този линк към отзиви от бразилските потребителите на алиексперс, ама да го припомня има реални снимки и отзиви  Peace

Скрит текст:

# 526
Направих първа поръчка.Уж продавач със 17 положителни фийдбека.Да видим...

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:11 от ОРИДЕЛ

# 527
"след потвърждение от нас за получена пратка,им се превеждат парите." Това означава ли, че като си получа пратката ще ми се изтеглят парите? За първи път поръчвам от този сайт и двете поръчки са  "Fund Processing". Питам да не трябва още да потвърждавам и да си чакам напразно. От pandawill като си поръчах веднага ми изтеглиха парите и почти всеки ден се променяше статуса на поръчката и за 14 дни си получих телефона.

# 528
  • Мадрид / София
"след потвърждение от нас за получена пратка,им се превеждат парите." Това означава ли, че като си получа пратката ще ми се изтеглят парите? За първи път поръчвам от този сайт и двете поръчки са  "Fund Processing". Питам да не трябва още да потвърждавам и да си чакам напразно. От pandawill като си поръчах веднага ми изтеглиха парите и почти всеки ден се променяше статуса на поръчката и за 14 дни си получих телефона.
Когато поръчаш минават 3 дни докато ти изтеглят парите, но продавача не ги получава веднага. Той ги получава, когато получиш стоката и натиснеш бутона за Потвърждение за получена стока и си удовлетворена. Бутона за "Потвърждение за получена стока" не го натискай докато не ти дойде поръчката и се увериш, че всичко е както трябва. Бави се около 15-60 дни.

# 529
Хора имам спешна нужда от помощ  Значи поръчах си 0 неща и ристигнаха както писах няколко страници по назад отворих диспут за 2 а другите ги приех като пристигнали обаче днес ми вади че всичко е свършено и всичко е приключило ???? Не ми отваря Диспутите? Защо ???? Към кого да се обърна?

# 530
  • Пловдив
Имам питане към дамата,която беше получила тази риза от тук
http://www.aliexpress.com/item/Women-Birds-Floral-Prints-Vintage … 02/803608063.html Отговаря ли номерацията и за колко време пристигна,че и други неща харесах от този продавач

# 531
Обръщам се към по-опитните потребители на Али. Търся този модел маратонки на Адидас:

Няма значение цвета- червен или черен- с бяла, черна, червена панделка, все ще свърши работа. Моделчето е отпреди 2-3 години и не намирам големи номера онлайн на оригинала или по магазините в България. И на реплика съм съгласна, но с инструкциите да търся "adi", Adda", "addas" и т.н. в Али не се справям нещо. Изкара ми много малко модели на Адидас, което ми се видя странно.

Някаква идея как да ги намеря?  Rolling Eyes Praynig

# 532
  • Мадрид / София
Хора имам спешна нужда от помощ  Значи поръчах си 0 неща и ристигнаха както писах няколко страници по назад отворих диспут за 2 а другите ги приех като пристигнали обаче днес ми вади че всичко е свършено и всичко е приключило ???? Не ми отваря Диспутите? Защо ???? Към кого да се обърна?
Обърни се директно към Ali ако е възможно.

# 533
Обръщам се към по-опитните потребители на Али. Търся този модел маратонки на Адидас:

Няма значение цвета- червен или черен- с бяла, черна, червена панделка, все ще свърши работа. Моделчето е отпреди 2-3 години и не намирам големи номера онлайн на оригинала или по магазините в България. И на реплика съм съгласна, но с инструкциите да търся "adi", Adda", "addas" и т.н. в Али не се справям нещо. Изкара ми много малко модели на Адидас, което ми се видя странно.

От информацията от първа страница:
Repliki
Adidas - Adey / Adi / Addas
Alpinestars - A STARS
Asics - ASKS
Burberry - BUR / Berry
Calvin Klein - C K
Chanel - CC
Diesel - Die / Dies / Diezel / Dsl
Ecko - Rhino
Emporio Armani - A X / E A
GAP - G A P
Hollister - H C O / Hollistes / Hollistants
Lacoste - Crocodile / Croc
Louis Vuitton - L V
Mizuno - MZ
New Balance - N shoes
Nike - NK
Oakley - O
Prada - Pra / Prad / Prd
Puma - P-U-M-A
Ralph Lauren - Horse / R L
Ray Ban - RB
Rolex - ROLE
Tommy Hilfiger - Tommis
Yves Saint Laurent - Y S L
Zara - Zar / Za
philipp plein-Philpp, philippe,Philipp

Relógios:
Armani – AR, Ea7
Citizen - AT/BR
Diesel - DZ
Hugo Boss - HB

# 534

Кой номер ти трябва, мисля че мога да помогна с оригинал.  Simple Smile

# 535
Когато поръчаш минават 3 дни докато ти изтеглят парите, но продавача не ги получава веднага. Той ги получава, когато получиш стоката и натиснеш бутона за Потвърждение за получена стока и си удовлетворена. Бутона за "Потвърждение за получена стока" не го натискай докато не ти дойде поръчката и се увериш, че всичко е както трябва. Бави се около 15-60 дни.

А този бутон какъв трябва да е? Минаха повече от 3 дни, откакто съм си поръчала нещата. Пари не са ми теглили. Веднъж потвърдих някакво искане, но си го преведох, че е дали потвърждавам заявката. На 15/02 съм поръчала нещата.

# 536
Обърни се директно към Ali ако е възможно.
Писах им в фейсбук ама не видях никъде имейл или нещо друго за свързване... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 537
Получих:
http://www.aliexpress.com/snapshot/299664298.html тази блуза, в бяло с черна дантела. Хубава, но тъничка. Иначе е мека материята. Ще се носи.

http://www.aliexpress.com/snapshot/307673607.html рокля, изработката е хубава, но от долната част не съм възхитена, прозира (какъв е тоя мой късмет напоследък с такива прозрачни рокли, не знам  ooooh! Mr. Green ). Уголемена спрямо таблицата с около сантиметър-два.

# 538
  • Sofia
А този бутон какъв трябва да е? Минаха повече от 3 дни, откакто съм си поръчала нещата. Пари не са ми теглили. Веднъж потвърдих някакво искане, но си го преведох, че е дали потвърждавам заявката. На 15/02 съм поръчала нещата.

От 1 страница:
Срока на обработка на поръчките варира от 1-2 дни,до 30 дни,това го пише от на самия артикул,под цената.

# 539
  • Пловдив
Здравейте , първата ми покупка Успешна Peace
http://www.aliexpress.com/snapshot/310608989.html
 Пристигна за 20 дни .

Общи условия

Активация на акаунт