Пазаруване от Aliexpress.com 18

• 63 650
  • 806
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и аз се записвам с 2 нови попълнения. Първата е това сако http://www.aliexpress.com/snapshot/306863673.html . Много е хубаво, изработката е добра като за изкуствена кожа.
Втората е една обикновена тениска, която не знам защо поръчах даже http://www.aliexpress.com/snapshot/310114307.html , но съм доволна, за тези пари е перфектна. Също като на снимката.

сакото отговаря ли си на размерите? аз се чудя между xs и s newsm78

# 481
  • Мадрид / София
И какво сега ако не я изпрати ще ми я анулират ли след 8 дни? Ми той човекът сигурно ще празнува ,а аз не я бързам newsm78
Ако не те притеснява забавянето и държиш на поръчката - това време може да се удължи, имаше някакъв линк близо до отброяването, нещо от типа на "extend processing time" ако не бъркам. Не знам има ли лимит с колко време, досега не ми се е налагало да ползвам.
Не съм пробвала, интересно изглежда, обаче няма ли риск докато се научи при ровене да събаря от съдържанието на котешката тоалетна и да запуши другата  Thinking
Няма опасност, защото се слага сравнително малко количество и не пада кой знае колко. Мисля да го изпробвам с моето коте.

# 482
http://www.aliexpress.com/item/15-18-20-22-24-26-30-Remy-100-hum … 02/684029203.html  Реших да взема тези като съотношение цена/грамаж са сякаш най - добре. Но в последния момент ми казаха да си взема треса и след това да я зашия. Има ли някоя в темата, която си е вземала екстеншъни и може ли да ми даде съвет?  bouquet

# 483
съжалявам вече ,че попитах..колкото и да съм гледала таблици и да съм си мерила обиколките пак не съм успявала да уцеля размера си......а колкото до детската рокличка ,по-скоро въпроса ми беше към някой ,който е поръчвал такива и дали си отговарят размерите...поне при детските дрехи  Shocked

# 484
http://www.aliexpress.com/item/15-18-20-22-24-26-30-Remy-100-hum … 02/684029203.html  Реших да взема тези като съотношение цена/грамаж са сякаш най - добре. Но в последния момент ми казаха да си взема треса и след това да я зашия. Има ли някоя в темата, която си е вземала екстеншъни и може ли да ми даде съвет?  bouquet
Тук са пълни боклуци и нямат нищо общо с естествената коса.Аз съм си взимала вече няколко пъти от изложенията за фризьори в Пловдив(на супер цени).Качествените се продават на метраж,грамаж и дължина,може да я правиш каквото си поискаш-преса,къдрене,боядисване и от време на време даже иска подстригване защото цъфти.Като си купиш екстейшън отиваш на фризьор да ти я разкрои по мярка на главата и зависимост колко реда и колко дебели да са.Моите съм ги ги носила на шивач(нищо особено не е-шев и оверлог) и после щипките сама си ги ших.150см стига горе долу за 3 двойни реда,седи красиво и естествено.

# 485
  • Sofia
съжалявам вече ,че попитах..колкото и да съм гледала таблици и да съм си мерила обиколките пак не съм успявала да уцеля размера си......а колкото до детската рокличка ,по-скоро въпроса ми беше към някой ,който е поръчвал такива и дали си отговарят размерите...поне при детските дрехи  Shocked

Какъв е проблемът? Ти си задала неопределен въпрос, ние сме отговорили.
Като ти е бил по-скоро друг въпросът да го беше задала по-точно, за да получиш по-точни отговори  Peace
Мисли не четем тук, няма нужда от фасони!

# 486
  • Мадрид / София

Какъв е проблемът? Ти си задала неопределен въпрос, ние сме отговорили.
Като ти е бил по-скоро друг въпросът да го беше задала по-точно, за да получиш по-точни отговори  Peace
Мисли не четем тук, няма нужда от фасони!
Що така ядно отговаряш? Задала въпроса неточно, голяма работа! С обсъждане ще се стигне до истината.

# 487
  • Sofia
Две интересни якета:
http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Autumn-Winter-Women-Bran … p/1263433484.html
http://www.aliexpress.com/item/2013-women-ZA-Vintage-Notched-Lap … er/913145898.html

Не съм ги купувала и нямам преки отзиви.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 07:34 от NBM

# 488
Сега от вас чувам за тяхната нова година. От кога до кога излизат в почивка?

# 489
  • Ямбол
Синьорита Мърморита и 2-та модела съм поръчвала, като на снимките са, но не ме впечатлиха.
bonibo8 не съм ползвала,но ето тук по-евтино http://www.buyincoins.com/item/36567.html
,имат и др модел
термометъра ми върши работа.
petya_doncheva88 на мен ми бяха полезни, взимах ги от BIC
snow22 и аз очаквам същия клин от ebay  за 3 $ беше.

Angela61 можели да пишеш в 1 пост коментарите си,а не по 2 последователни,има бутон "РЕДАКТИРАЙ" ,мерси.

моля не превърнем и тази тема в спор,им доста новаци,дразнещи вероятно с въпроси,може просто да не се отговори.

irishkaняколко пъти вече се пише, от 27.1 до 7.2,но всички си имат различни срокове за почивка май.

Има сайт връщащ ни до 9% от сумата,която сме заплатили обратно,ако искате давайте:име,фамилия и  мейл на лични.
 в Новата тема ще добавя и инфо за него.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 01:44 от никид

# 490
Влизам само да се оплача, че точно "намерих"  Crazy време да седна на компютъра и да разгледам набелязаните неща за следващата поръчка /и исках да ви питам как става номерът да са показани и описани два артикула в червено и розово, и като избереш размер да ти дава да избереш цвят между "сиво" и "зелено"  newsm78 #Crazy/. Точно писах на продавача и веднага след това ми се изписа "този продукт е спрян от продажба" - повече от половината ми неща са така.  Confused Явно заради празниците им... ама дали въобще няма да работят тия 20 дена или нещо сменят цени примерно ?????  Rolling Eyes Така ми се искаше да поръчам, пък дори да ги чакам 2 месеца.
Сега дори няма как да ви пусна линк, защото има само снимка и споменатия надпис.
Иначе търся хубави, не много дебели /тип "грейка" си имат/ елечета за двете ми кокони, които да стават за пролетта върху блуза и т.н.

Поля, много е лошо така. На моя прителка мъжът й си поръча телефон /не съм сигурна дали от Али, но от китайски сайт/ и му бяха пратили маратонки.  Shocked Иначе това за продавалник за пръв път го чувам и ми стана интересно. Имам доста познати, които правят общи поръчки от разни сайтове и т.н. и само, ако имат нещо за размяна, това продават, ама е налично, а така да поръчват и да се чака...  Rolling Eyes

Никид, що така ме хвана мене с тия размери  Laughing Тук през пост се пита за размери, ама карай  Wink Писали китайчетата, писали, ама после в коментарите все не става, друго си е човек да ти каже. Пък аз само за роклята питах  Blush После да не вземете да видите и моите неща в Продавалник, като не ми станат, защото не ми давате да питам за размерите  Laughing Laughing Laughing Майтап.

И за онлайн пазаруването - като цяло съм доволна и засега Wink все улучвам. Имам страхотни неща от Ларедут за без пари /тук абсурд да ги взема на такава цена/, Спорта, Ибей и т.н. а да не казвам как съм поръчвала от Buyincoins неща, които тук вървяха на тройна цена. Има риск, но пък същите боклуци и тук се продават, но на ужасно надути цени.

# 491
Здравейте всички Hug! И аз да се запиша към темата. За първи път поръчвам от сайта и веднага обърках нещо. Искам да попитам откъде да отменя вече платена поръчка? Има ли такава опция преди още да е обработена,  защото съм поръчала и платила 2 пъти едно и също нещо?  И също така да попитам, когато нещо Очаква плащане как мога да го отменя.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Чувствам се като идиот, и нищо не разбирам а прерових всичко и не намиром бутон отмени поръчка или нещо такова. newsm78 newsm78 newsm78 Благодаря предваритлно.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 492
  • София
Момичета Hug,искам да поръчам тази рокличка за кръщенето на мойто момиченце    http://www.aliexpress.com/item/1pc-Retail-NEW-2013-Summer-girl-dress-lace-bow-princess-dress-sleeveless-fashion-elegant-dress-for/1336353044.html   ,но ме е страх дали ще оцеля размера,аз съм си поръчвала 2-3 неща и все са ми малки.....
Аз понеже по случайност уцелих една рокличка на дъщеря ми/първата ми покупка/ и тъй като основно за нея ще пазарувам,съм решила винаги да съобщавам на търговеца ръста на детето за всеки случай и да няма неприятни изненади. Peace

# 493
  • Sofia
Здравейте всички Hug! И аз да се запиша към темата. За първи път поръчвам от сайта и веднага обърках нещо. Искам да попитам откъде да отменя вече платена поръчка? Има ли такава опция преди още да е обработена,  защото съм поръчала и платила 2 пъти едно и също нещо?  И също така да попитам, когато нещо Очаква плащане как мога да го отменя.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Чувствам се като идиот, и нищо не разбирам а прерових всичко и не намиром бутон отмени поръчка или нещо такова. newsm78 newsm78 newsm78 Благодаря предваритлно.  Hug Hug Hug Hug Hug

Това, което очаква плащане, просто няма да го плащаш, то ще си седи в списъка с поръчки, след няколко дни ще получи статут Finished,няма как да се махне от листата с поръчки, но и няма да стане поръчка, ако не го платиш.

Тези, които си платила два пъти погрешка- на едната от поръчките натисни Cancel order, това действие изисква съгласие от продавача, като го натиснеш напиши му, че погрешка си поръчала втори път и напиши номера на първата поръчка, за да види, че действително вече си направила една поръчка.

# 494
Здравейте всички Hug! И аз да се запиша към темата. За първи път поръчвам от сайта и веднага обърках нещо. Искам да попитам откъде да отменя вече платена поръчка? Има ли такава опция преди още да е обработена,  защото съм поръчала и платила 2 пъти едно и също нещо?  И също така да попитам, когато нещо Очаква плащане как мога да го отменя.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Чувствам се като идиот, и нищо не разбирам а прерових всичко и не намиром бутон отмени поръчка или нещо такова. newsm78 newsm78 newsm78 Благодаря предваритлно.  Hug Hug Hug Hug Hug

Това, което очаква плащане, просто няма да го плащаш, то ще си седи в списъка с поръчки, след няколко дни ще получи статут Finished,няма как да се махне от листата с поръчки, но и няма да стане поръчка, ако не го платиш.

Тези, които си платила два пъти погрешка- на едната от поръчките натисни Cancel order, това действие изисква съгласие от продавача, като го натиснеш напиши му, че погрешка си поръчала втори път и напиши номера на първата поръчка, за да види, че действително вече си направила една поръчка.

Въобще нямам такъв бутон рр аз за това се чудя. Или може би излиза по-късно ли нз. сега с тези техни почивки, къде се забих и аз да поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт