Примерна схема за захранване - 33

• 94 951
  • 828
  •   1
Отговори
# 480
И аз смятам, че е по-добре зеленчуци. Оризовата каша давах 10 дни, след това изброените от Малиш зеленчуци Simple Smile
И 10 дни е добре за ориз..
Аз каша давах всеки ден. Проблем не съм имала

# 481
Момичета, ние засега имаме едно плодово хранене преди обяд и едно зеленчуково на обяд. Мисля скоро да почвам с кашите. Препоръчайте ми с какво да почна. Кои каши са хубави?
Малкият често се запича от пюретата, затова педиатърката ми каза да изчакам с оризовите каши. 
Не виждам колко е голямо бебето, но след 7м. може елда, просо, овес, след като искаш да забавиш ориза.

На 6 месеца е. А кои конкртени марки каши ще ми препоръчате?

# 482
Каши на хип, милупа, топфер...почваш с безмлечни и правиш с млякото което пие детето. Ако кърмиш правиш с вода и кърмиш след това.. Почваш с ориз. На 7 месеца - просо, елда, царевица. След това глутен по схема.

# 483
И аз смятам, че е по-добре зеленчуци. Оризовата каша давах 10 дни, след това изброените от Малиш зеленчуци Simple Smile
И 10 дни е добре за ориз..
Аз каша давах всеки ден. Проблем не съм имала
И аз давах всеки ден в продължение на месеци, беше любимата на дъщеря ми Simple Smile

Каши съм давала Тьопфер и Хип, Милупа също са хубави, но не съм ги ползвала. Безмлечни съм давала и Babylove на ДМ, те също е са лоши.

# 484
  • Berlin
И аз основно купувах каши на Хип и Тьопфер, понякога Милупа. Сега гледам, че има доста разнообразни и нови комбинации при Милупа.

# 485
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета,
Давате ли пюрета с рапицово олио? Попаднах на доста противоречива информация  за рапицовото олио.  Sad

# 486
  • Стара Загора
Да, повечето купешки пюрета са с рапицово олио.И аз се чудех дали е добре,но пише ,че било полезно newsm78

# 487
В готовите пюрета го ползват, защото е евтино

# 488
  • UK
Момичета,
Давате ли пюрета с рапицово олио? Попаднах на доста противоречива информация  за рапицовото олио.  Sad

Да и аз давам, на ХИП например био пюретата са с рапично олио, то е даже по-полезно от слънчогледовото Peace

Имам въпросче- когато въведа оризовата каша, колко време трябва да мине преди да въведа зеленчуково пюре? Дали след оризовата каша може да се въведе елдата? И какви други каши може да бъдат след оризовата като първи храни? Царевичната?Мерси.
Торидим Hug
 аз започнах в обратен ред, първо захраних със зеленчукови пюрета, а после вкл и оризовата и др каши /бананова и едни с царевица (безглутенова и плодове) на Аптамил от Гросерито на АСДАСТА/  като следобедна закуска и постепенно отпадна млякото ни в тези часове
Peace

# 489
Момичета,
И аз четох, че или е много добро, или много вредно и реших да не рискувам Simple Smile

# 490
Момичета,
И аз четох, че или е много добро, или много вредно и реших да не рискувам Simple Smile
Аз също давам пюрета с рапицово олио. Повечето готови комбинирани пюрета го съдържат. Гледала съм и Хип и Сънвал и Семпер, все са с това олио. Коя марка пюрета взимемате без него?

# 491
  • UK
Кои каши, като марки са с елда, просо, овес? Елдата е много полезна също Peace Биодизела се произвежда също от рапицата малко оф топик  Mr. Green

# 492
  • На десетия....
Аз давам каша елда на Хип, просо и овес не съм давала още и не съм търсила...

# 493
Кои каши, като марки са с елда, просо, овес? Елдата е много полезна също Peace Биодизела се произвежда също от рапицата малко оф топик  Mr. Green
Елда и овес на хип
Просо на babylove, но последно като го търсих го нямаше

# 494
  • UK
 KuKumqlkа, Малиш благодаря ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт