Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 778
  • 642
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Че името може ли да се сменя  newsm78 newsm78

А в коя тема се плюете толкова омъжени / разведени, сингъли и т.н.  newsm78 newsm78

# 31
365 тайни , Наде ! Peace

Името можеш да си сменяш .

# 32
То не останаха тайни в тази темичка ама карай. Една сподели, друга почва да дава акъл. ooooh!
Настройвате ли се за работа момичета и момче? Птичке, хубава ти е снимката, ама вземи си смени и името. Аз откакто смених моето, повярвах повече в себе си, и се чувствам много по-добре.  Party Преди бях sama q и наистина се чувствах така. Tired   А сега имам всички вас .  bouquet Не ми се пише в онази тема, но се усещам пристрастена към форума. Това ме плаши. Peace

# 33
  • Ispania
Ей, много сте гадни Mr. Green. Аз пьк не се сещам за никой Гошо от техникума Crazy

# 34
Камъче, имам и друга регистрация в този форум с име което много обичам - така ми казва моя много добра приятелка, но то е от онзи щастливия период. Засега си оставам с птичето име, докато не видя светлината в тунела/дано да не е от насрещният влак/, пък и феникса също е птица. Когато усетя, че съм изплувала от ямата ще си сменя и името/може би/.Птиците все пак са волни същества и летят над всичко.
Мале, че на грандомания го подкарах, все да съм отгоре ooooh!

# 35
  • София
Мери, възхищавам ти се на кулинарните умения и на мерака да готвиш! Аз понеже не обичам и го намирам за загубено време (хората казват същото за моята пристрастеност към прането и гладенето, та всеки луд с номера си  tooth). Кажи ми, в колко лягаш, та в 7,30 ставащ с такава бодра стъпка? Аз цяла седмица едва ставам в 7 без 15 (откак съм драйвер спя половин час повече юпиииии) и всяка сутрин надлежно броя още колко има до събота! ooooh!

Птиче, наистина като си смени човек името някак му става по-ведро! Макар, че аз от самото начало съм си с това име, понеже го свързвам с фантазиите и вълшебствата и си ми харесва  Wink Камъче, споко, всички малко или повече тук сме пристрастени към форума или нета като цяло...миии, ко да правим?  Hug

# 36
Камъче , и аз съм се чувствала пристрастена .Но това е заради всички приятели от тази тема .Много сила са ми дали момичетата и дори Бонго.
Хепито ми е любимката , от както съм се регистрирала  Heart Eyes Риалчето пък умирам от кеф да я чета .Да не говоря за Морги ,която ми помогна в много труден момент и зарадва детето ми.
Нашата тема наистина води до пристрастяване , защото тук е най-приятното място от форума .Сигурна съм че от другите подфоруми ни завиждат .

Ей а какво ли се случило с Исето  hahaha Rolling Eyes

Морги  през седмицата лягам към 22и30 , петък и събота вечер ми се е случвало и да не лягам въобще .Снощи бяхме на гости с малката до 23:30 и си легнахме по-късно ,но тя пак си става рано.И аз ставам с нея .Та тя с целувки ме буди как да не стана

# 37
Птичке, само теб не съм питала- коя зодия си?

# 38
  • София
Мери, аз съм такваз киселина като ме събуждат, че дори и дребната да ме прегърне пак ми е криво. Но като го е правела, съм гледала да не го показвам. Такава съм аз, от трудно събуждащите се  smile3507 Но мога цяла нощ да откарам и да не спя на другия ден....Макар, че вече не знам дали го мога с неспането на другия ден, май одъртях и ще ми се додреме  Embarassed Wink

И тук във форума е имало моменти на нажежаване на страстите, но за много кратко. И някак тези, които го правеха, се оттеглиха. Може би Риъл и Хепи си спомнят този период. Но като цяло добрият тон тук е водещ и това е много гот!  Hug

# 39
Морг пропуснах да кажа - и аз обичам да спя , но ако може на обед , ако не ходех на работя щях да спя на обед всеки ден ,винаги като почивам спя на обед, дори като сме на море се прибираме в стаята за да спим на обед  Mr. Green
Камъче мисля че е дева ,рак или близнак птицата.
Хей а както стана с Торнадо ?

# 40
  • София
Мери, аз като дете ненавиждах следобедния сън. Моята щерка достойно ме наследи - как за 4 години в градината един следобед не дремна?  newsm78 Имахме много проблеми тогава с едната госпожа.
Но сега вече аз като одъртях просто обожавам да спя през деня. На морето е закон да се дремка следобед.Ама не и за дребната  Mr. Green Инак ако се върна веднага след работа - понякога към 4,30 полягвам за час и после няма спане през нощта  ooooh!

# 41
и аз съм така  Grinning лятото особено от 4и30 до 5и30 спя и отивам после да вземам детето от градина (с включена аларма съм)

# 42
тия пък ще си сменят имената и аватарите. ама че хухавелки  hahaha
преди години турците насила ги караха да си сменят имената , тия сега доброволно се предават. дано да е само в имената.  hahaha

# 43
  • София
тия пък ще си сменят имената и аватарите. ама че хухавелки  hahaha
преди години турците насила ги караха да си сменят имената , тия сега доброволно се предават. дано да е само в имената.  hahaha

Бонго, пак се изказА рЕдко неподготвен!  doh Говорим за смяна на никнейм във форума, не на реални имена. Има разлика, ако не забелязваш!  Crossing Arms А по света хората са свободни когато решат да си променят имената и никой не свързва това с локални събития в забутания ъгъл на Източна Европа отпреди близо 30 години! (още повече с недообмислени политически решение на самозабравили се величия - но това историята само ще прецени какво място трябва да има).

# 44
точно за тези имена и аз говоря. за форумските и аватарите.

Общи условия

Активация на акаунт