Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 782
  • 642
  •   1
Отговори
# 15
Тц, имам си. Направих си трицветно кексче аз и след малко ще си хапна  Party Party Party

# 16
Тц, имам си. Направих си трицветно кексче аз и след малко ще си хапна  Party Party Party
предложи и на другите.  #Cussing out
сутринта ти беше добре когато другата Бонговица предложи баница , а ???

# 17
предложи и на другите.  #Cussing out
сутринта ти беше добре когато другата Бонговица предложи баница , а ???

Ще предложа , що да не предложа. Ама първо да опитам дали може да се яде.  Joy Joy Joy

# 18

Ще предложа , що да не предложа. Ама първо да опитам дали може да се яде.  Joy Joy Joy
вече е късно. изпросено е .  трябваше първо да го опиташ и след това да предлагаш

# 19
  • София
Добра ви вечер! Вредни моми сте вие, не като мен - цял ден мързел, само еди инглиш с дребната борихме. Но пък здрава битка, доволна съм от детИто, разбра за какво иде реч  ooooh!

Бонго, недей предлага бухалски аватари, по-добре това
Скрит текст:
или

Мери, изби рибата в 8 часа с готова баница...Макар, че аз както легнах към 4,30 ако бях готвила, щях да ви изтрепам съвсем  Joy Joy Joy Joy

Само не разбрах що се дърляте с ДИС? Жените там са пИрфектни, с пИрфекти мъже, къщи, деца, кариери..абе сичкото им пИрфектно, ние не разбираме просто  Joy Joy Joy Joy

# 20
Морги- какво е вредни- чевръсти ли? Браво на детето!
Дърлят се те, не ние. Аз ако им постна коментар какви мъже с любовници съм виждала по хотелите в които съм работила, с пИрфектни семейства в обществото, жените им само в очите ги гледат с обожание, като обсъждащите точно, ще ми оглозгат кокалите. За капак ми беше една  роднина, когото не бях виждала много години, от дете- дойде със секретарката си, направихме се на непознати, а имаше перфектно семейство, Бог да го прости.
Къде сте?

# 21
  • София
Дарил, да, вредни моми значи такива, които вечно "вреднят" - все нещо чистят, готвят оправят. Аз не съм от чак толкоз вредните, особено събота и неделя. Тогава гледам да помързелувам  Wink

А, в ДиС обичат да си го надмерват коя е по-по-най с пИрфектни неща. Аз понякога ходя да се забавлявам като ги чета  Laughing

# 22
Морги , в Клюкарника се разви действието този път . Twisted Evil

Много глупости пишат някои ... Много ....
Като са намерили един мъж , който ги търпи и знаят , че друг няма да имат , естествено , че другите са к*рви ... ooooh!

Само могат да си мечтаят някои , моралистки , да имат качествата и постиженията на EXQUISITEbouquet

Мерито и Дарил , пък са такива сладурки  Heart Eyes, онази дама с 25 годишния брак не може на малкото пръстче да им стъпи ! Naughty

# 23
Благодаря на всички за съдействието.Преборих се. Бонго няма как да ползвам твоя безценен аватар.Форумците ще решат, че страдаш от раздвоение на личността или че си си сменил пола Laughing
А каква птица съм и аз не знам, когато си създавах профила си мислех че съм патка, ама сега клоня към лебед Crazy Mr. Green

# 24
Браво , честито !  bouquet

# 25
Благодаря на всички за съдействието.Преборих се. Бонго няма как да ползвам твоя безценен аватар.Форумците ще решат, че страдаш от раздвоение на личността или че си си сменил пола Laughing
А каква птица съм и аз не знам, когато си създавах профила си мислех че съм патка, ама сега клоня към лебед Crazy Mr. Green
ей  веднага го извъртя. няма да си помислят ,че аз съм си сменил пола. напротив за теб така ще кажат  Joy
и аз си помислих за аватар патка , ама ми се щеше да си по-хвърчаща, та затова ти избрах онова пернато.  но ти си се справила - модерна патка си избрала  hahaha

# 26
  • София
Хепи, гледала съм сеир по клюкарника и ДиС - има особено настървени писателки, консервативни, твърдоглави и заядливи. Ама какво да се прави - светът е шарен!  Mr. Green

Птичето, бравас на теб!  Hug И честит аватар. Сия, клоняла била към патка...нееее, голяма бяла птица, различна от лебед е гъска. Но! Навремето точно гъските са спасили Рим и са били свещени птици! Освен това има проучвания, че точно гъските са може би по-интелигентни от лебедите...ама пусто като е останало нарицателно-обидно "гъска", а не "лебед" ко да се прави?  newsm78 Обаче ние пък тук сме прелестно-приказни принцеси  newsm03

# 27
Момичета  Hug и момче  Hug
много съм ти благодарна за хубавите думи , знам че винаги си вземала моя страна  Hug
Аз също искам някакъв нов  аватар с пеперуди  Crazy
Мислех и името да си сменя ,но не съм сигурна .Друга Мери Джейн (от Спайдър мен) не съм срещала във форума  Joy Пък и май ми отива  Crazy Не знам Пеперудка дали би ми отивало   Whistling
За вечеря правих кюфтета с доматен сос аз , този уикенд го давам по хлабаво с готвенето ,не съм наготвила десетина неща.
най-късното ми ставане е в 7и30 и то само през почивните дни .През седмицата си ставам в 6 .Малката много обича домашно приготвена храна и постоянно правя нещо .Не че не се е случвало да си купуваме закуски или дюнери ,но пак трябва да има готвено.Дори сама определя менюто .
Злобните отчаяни съпруги няма да ги коментирам , сега отивам да видя какво са ме обсъждали.Развалиха хубавата тема за тайните ...

# 28
Мери , хубав ти е този аватар с пеперудата , не го сменяй ! Hug
Името също ! Peace

# 29
 Не знам Пеперудка дали би ми отивало   Whistling
Дай да ги питаме онези отворените! Joy Joy Joy Joy И мен ме кефи аватара.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт