Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 859
  • 642
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Е вече направо ме нави - утре отивам за правоъгълна тава, че моите все са кръгли  Peace

# 421
Е вече направо ме нави - утре отивам за правоъгълна тава, че моите все са кръгли  Peace
Аз я правих в кръгла. Няма никакво значение.

# 422
Абе Бонго, аз мързелива баница не съм правила, но ти пак заблуждаваш нещо  Twisted Evil Twisted Evil
аз не спазвам рецепти , но като гледам тази на практика използвам същите продукти. като вместо брашно използвам кори. е , и грамажите са различни  Laughing
но ако кажа, че е тутманик  ще ми изкараш стотици различни рецепти. същото е и ако кажа че е баница. Laughing не е стандартната баница с наложени или навити кори.
за мен е мързелива спрямо времето и начина на приготвяне , а не според рецепти

# 423
  • София
Вие ме убихте!  doh Какви виснали баници, какви хармоники? Туй ще да са някакви гурме-сложнотии в баничарската култура, които са ми силно неизвестни  Wink

# 424
Морг и аз не ги знам тези технологии. Аз си правя чудесен зелник, баба ме е научила, и баница с готови кори. Нито бъркам, нито нищо.  Party

# 425
Сложнотии и аз не правя. Баницата хармоника е много по мързелива и бърза от налаганата. Който иска съвет, ще му дам.

# 426
  • София
Какво значи "налагана" и какво "хармоника"?  newsm78

# 427
Налагана е обикновената баница - наложена може би. А хармоника - правиш всяка кора на хармоника и редиш една до друга в тавата. Отделно забъркваш всичко останало, което ти е на сърце да сложиш на баницата и изсипваш отгоре. И печеш.

# 428
  • София
Това наложената баница ми звучи като наложница  Mr. Green Mr. Green

# 429
  • София
Каква е целта да нагъваш корите на хармоника?  newsm78 То, не че мога да правя баниза, ама ми стана интересно. В този ред на мисли се сетиш, че имам чудесен пакет замразени банички и не е зле да взема да ги опека - моето баницоправене се изразява в това  Laughing

# 430
  • София
Хармониката става по-пухкава и с много въздух вътре  Mr. Green Mr. Green И май на теория много бързо се прави. По едно време и аз купувах готови банички и много бързо ставаха, но после от здравословна гледна точка приключихме с тях  Mr. Green Mr. Green

# 431
  • София
То, баницата по принцип бъка от здравословие! Цялото произведение си е мазньоч ако трябва да сме честни, но е вкусно, независимо готово или домашно. Дори домашните понякога са били няколко идеи по-мазни.

# 432
  • На остров
Не бях чувала за такива висящи и хармоникови баници Simple Smile. Аз мноого рядко правя, че никога не се получава както аз искам.

Морги вчера е едно село на север е било -41.7 Flutter!
Дано Хепи е добре Hug !

# 433
 smile3507
Бонго ,кой ти каза че имам пари за пиене и цигари бе  Shocked Дай боже да имам ама....

# 434
  • На остров
Мери да не ти се спи  Simple Smile?

Камъче с този зелник много ме впечатли, веднъж съм яла в живота ми ама много ми хареса Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт