Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 890
  • 642
  •   1
Отговори
# 405
И ние сме в кюпа с болните. Малкия от вчера поддържа 38-39, без други признаци - нито хрема, нито зачервено гърло. Боли го главата и вратлето. Снощи му дадох парацетамол и я смъкнахме, спа си добре цяла нощ, дори сутринта бесняха с брат си и не ме оставиха да спя до късно. И към 10 пак вдигна 39.
Не са боледували така с температура от поне 2 години, сега се чудя даже какво да му дам за температура, добре, че имах 1-2 хапченца парацетамол. И до личната не бяхме ходили от много време, утре май ще се наложи Sad

# 406
  • София
Вечната дилема  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 407
  • На остров
Бързо оправяне на болните  Hug !

Според мен трябва да се внимава с лекарствата, парацетамола хич не е толкова безобиден колкото го представят. За профилактика да се дават лекарства на деца направо съм изумена от предложението.

По случай деня на снега, пожелавам много сняг на всички.

# 408
Наде  hahaha
не съм започнала лекарства ,нямаме температура ,давам един сироп "Шипко" имуностимулатор  ,дано не се разболее че и пари нямам  ooooh!

# 409
Аз превантивно давам на ден по една таблетка инфлуцид и една тонзилотрен.Сутрин задължително на закуска чаша чай с мед и лимон. Добре, че и двамата обичат да пият чай и да хапват мед.

# 410
Започне ли зимният сезон, превантивно давам Саностол. Сега и Проспан.
Да оздравяват болните. Praynig

# 411
А никой превантивно не каза, че си кърка ракийка. Joy Joy Joy Онче, ние си нямаме сняг Confused Егати зимата скучна. Rolling Eyes Бонго, благодаря за уточнението, някои му казват " бъркана баница", иначе изглежда доста апетитно, но не мога да си хапна Cry Хубав пролетен ден ви желая и стоп на вирусите Stop Хепи, веднага да се появи. От вчера не е влизала, дано причината не е грип. Praynig

# 412
...дано не се разболее че и пари нямам  ooooh!
ще намериш  #Cussing out  щом имаш за пиене и цигари  ще намериш и за детето ако се наложи.

# 413
Бонго[/b], благодаря за уточнението, някои му казват " бъркана баница", иначе изглежда доста апетитно, но не мога да си хапна Cry
аз и казвам мързелива заради начина на приготвяне - по-мързелив и по-бърз от традиционния.

# 414
  • София
Тя тази мързелива баница си е чист тутманик  Mr. Green Mr. Green

# 415
тя не е голяма разликата между тутманика и баницата относно съставките. само дето едното е с брашно , а другото с кори.  това , което е на снимката , е с кори и затуй му викам баница.  Joy

# 416
  • София
Абе Бонго, аз мързелива баница не съм правила, но ти пак заблуждаваш нещо  Twisted Evil Twisted Evil

Ето рецептата за мързеливата баница     http://recepti.gotvach.bg/r-5112-%D0%9C%D1%8A%D1%8 … sp;     с брашно си е. Ако ще е с кори - си е обикновена не мързелива баница  Mr. Green Mr. Green

# 417
Абе Бонго, аз мързелива баница не съм правила, но ти пак заблуждаваш нещо  Twisted Evil Twisted Evil

Ето рецептата за мързеливата баница     http://recepti.--reklamen-spam--/r-5112-%D0%9C%D1% … sp;     с брашно си е. Ако ще е с кори - си е обикновена не мързелива баница  Mr. Green Mr. Green
Няма да го убедиш, не се занимавай.  Peace

# 418
  • София
Ами готвенето не ми е силна страна, но пък чичко Гугъл дава акъл за всичко. Аз си правя висяща баница и става страхотна. Все се каня да направя и тази рецепта с хармониката, но нямам подходяща тава. Ще трябва първо тавата да си купя. Иначе една позната беше направила такава хармоника и много ми хареса  Mr. Green Mr. Green

# 419
Иначе една позната беше направила такава хармоника и много ми хареса  Mr. Green Mr. Green
Уникално бързо и вкусна става тая. Веднъж я направих и майка ми се пукна просто(не признава друго готвене, освен своето).

Общи условия

Активация на акаунт