Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 793
  • 642
  •   2
Отговори
# 555
Милинките са сладки ,тутманикът е солен  Grinning
Милинките нали имат яйца и сирене, както и тутманика? И захар се слага по желание?  newsm78

# 556
  • На остров
Благодаря ви Hug !

Хепи ти докога няма да пишеш ?
Валче и аз трепна да разбера подробности Heart Eyes !
Този тутманик звучи много вкусно Хепи дали имаш бабина рецепта?

Благодаря на всички за разясненията   bouquet !

# 557
  • София
Ех, пак сте се разготвили. Нали бяхте на диета  Mr. Green Mr. Green И как милинките ще са сладки  Shocked Shocked Те нали са със сирене, каква е тази захар  newsm78 newsm78

# 558
Хепи писа, че ще пише само в бойкотни теми, така че можем да с4е прехвърлим всички там.  Grinning И да бъдат новия спамо-чат. Simple Smile

За такъв тутманик - правиш си тесто с мая, каквото си харесвате. С яйца, без яйца, важното е да е с мая. Правиш си и плънката по ваш вкус и редиш няколко кори с плънка между тях. Слагай и повечко мазнинка, по-вкусно става.

Ние у нас често правим такова нещо, само че с маслини - много, обезкостени и нарязани. Пак става супер вкусно.

Ох, ей от това тестяно ми идват килата на мен.  Tired Сега и за лучник се сетих, пак същото само че с много задушен стар лук. И копър.  Heart Eyes

Наде, и аз недолюбвам комбинацията сирене и захар, но много хора така ядат.

# 559
Ех, пак сте се разготвили. Нали бяхте на диета  Mr. Green Mr. Green И как милинките ще са сладки  Shocked Shocked Те нали са със сирене, каква е тази захар  newsm78 newsm78
http://lety-culinaryadventure.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html ЕТО  Grinning

# 560
http://lety-culinaryadventure.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html ЕТО  Grinning
Дам, значи сливенските са без сирене.

# 561
  • На остров
Риълче много вкусно звучи с маслините Simple Smile, при мен не е 13 още Crazy !

# 562
  • София
А, вече се чете нормално  ooooh! ooooh!

# 563
Ауууу, ама Тати така грозно ни врътна ключа, че не е истина. В темичката ни за връщане на стария облик.  Joy Joy Joy Joy

# 564
Ауууу, ама Тати така грозно ни врътна ключа, че не е истина. В темичката ни за връщане на стария облик.  Joy Joy Joy Joy
Верно ли?

# 565
# 566
Е, поне е дал обяснение, че темите се препокриват.

# 567
Днес е Бабинден. Да са ни живи и здрави бабите / който ги има/   bouquet Много спите или много работите? newsm78

# 568
Днес е Бабинден. Да са ни живи и здрави бабите / който ги има/   bouquet Много спите или много работите? newsm78
Много бойкотират май.  Laughing Да са живи и здрави бабите!   bouquet И акушерките.

# 569
Готвя- гювечета. Тъкмо да прочистя хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт