SUPERNATURAL: Hold your breath

• 24 854
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
О, и после да ни помислят за вещици и да тръгнат да ни ловят...но всъщност ние просто ще ги приканим в капана си и ще ги "изследваме" Whistling smile3508
hahaha

Голямо изследване ще падне  Mr. Green

# 136
О, и после да ни помислят за вещици и да тръгнат да ни ловят...но всъщност ние просто ще ги приканим в капана си и ще ги "изследваме" Whistling smile3508
hahaha

Голямо изследване ще падне  Mr. Green
Охохоо Twisted Evil

Ами хайде, щом казва... Rolling Eyes Mr. Green

# 137
 hahaha hahaha убихте ме
Бройте ме и мен за "изследването"  Mr. Green

# 138
Колкото повече, толкова повече  Flutter Mr. Green

Я вижте кой ни приканва hahaha

# 139
Много ми харесаха Дж2 на наградите.Дано на повече такива събития ги карат.Видяхте ли, че Джаред е с костюм от три части и е сложил елек между сакото и ризата.
Тази снимка май не сме я видели от наградите.

# 140
Изследването ще е уникално  Mr. Green

Джен , да тази снимка е много хубава  Heart Eyes

# 141
Чудесна двойка са Дженсън и Данийл Heart Eyes . Има няколко снимки с целувката.
Дано не прозвучи по начин, по който не искам и нямам предвид, но за мен е явна разликата в целувковите стилове на Дженсън и на Джаред, и май предпочитам джаредовия всеосмукващо-охапващо-обгръщащ начин. Изследвала съм ги Mr. Green .

Laughing

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 22:24 от Impala

# 142
Чудесна двойка са Дженсън и Данийл Heart Eyes . джаредовия всеосмукващо-охапващо-обгръщащ начин. Изследвала съм ги Mr. Green .

Много са сладки да  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

а с това ме закопа "джаредовия всеосмукващо-охапващо-обгръщащ начин. Изследвала съм ги Mr. Green . "

Joy Hug

# 143
Съгласна съм с Импалка за разликата в целувковите стилове на Дж2.Дженсън е по-сдържан от Джаред.
Хайде за фенките на Дженсън снимка с по-добро качество.

# 144
ммммммм, това му се казва добро утро  Mr. Green
и май предпочитам джаредовия всеосмукващо-охапващо-обгръщащ начин. Изследвала съм ги Mr. Green .

е, неееееее  Joy Joy Joy
Верно е, доста лигав изглежда Сам  Mr. Green Дженсън пък сигурно видимо е сдържан, ама отвътре дебне някой тигър  Twisted Evil Twisted Evil

# 145
предпочитам джаредовия всеосмукващо-охапващо-обгръщащ начин. Изследвала съм ги Mr. Green .

hahaha Страшна си Joy

Малко гифчета от мен Rolling Eyes
 hahaha

Laughing

hahaha

# 146
# 147
 JoyВсе едно слуша Азис Joy Joy Joy

# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт