SUPERNATURAL: Hold your breath

• 24 540
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Е това си беше доста пикантно Crazy
Историята звучи настина интересна, а като се спомена, че търсят афро-американец за главната роля веднага се сетих за Майкъл Ийли... Mr. Green За жалост той е вече зает, така че се надявам да подберат някой наистина симпатичен Whistling
Любовите и фамилиите, управляващи града определено звучат маалко банално... Rolling Eyes Ама да не забравяме, че тея "гангстери" имат остри зъби Sunglasses
И последно...тея хора по-млади не ги ли измислиха Grinning

Това си го знаехме още в началото.... Mr. Green

# 436
В този спин-офф откривам някои неща, които съм ги виждала и в други сериали.Нещо много не ми харесват и тези забранени любови.Едно от нещата освен братската връзка между Сам и Дийн, които много ми харесват в СПН  е, че няма любовни триъгълници, любовни драми и подобни.Макар че нека първо да го видим сериала.Случвало ми се е нещо, което да не ми е звучало много добре, да ми стане много интересно.
Наистина млади са героите, но това е телевизия CW.Тук почти всички актьори в сериалите на телевизията са млади и красиви. Laughing

# 437
И аз ще чакам да го видим ,дано ...

Ten Inch Hero  bowuu Heart Eyes

Скрит текст:

# 438
Начинаещ ловец и "Ромео и Жулиета" със свръхестествени твари. Мняхх Rolling Eyes ...

Снимка от сета от петък:

# 439
Добро утро  Hug

# 440
Галакси, не знам що така.
С линка я видях снимката, хихи, много са сладки  Heart Eyes

# 441
Едно от нещата освен братската връзка между Сам и Дийн, които много ми харесват в СПН  е, че няма любовни триъгълници, любовни драми и подобни.
Нормалните любовни връзки сякаш нямат място в историята - всеки любим човек е още едно слабо място, още един живот, за който да се притесняват братята, още една възможност за враговете им Confused . Че това e ненормално и нездраво - да, така е, но и не виждам друг начин. Може би може да сработи, ако любимата е ловец, знае за гадините и как да се пази. Такава беше идеята за Джо във втори сезон, но се получи смотан/лигав/посредствен Mr. Green Laughing образ, който не се хареса Tired . В трети сезон бяха въведени Руби и Бела. Според мен Руби беше много добре замислен, развит и интригуващ образ, до последно не беше съвсем сигурно добра ли е или лоша Peace . Отделно, втората актриса, която игра ролята, извади голям късмет, ама много голям - някъде към 193 см. Whistling Бела ми беше и интересна, и дразнеща, определено прехвърчаха искри между нея и Дийн, можеше да им се получи, но в началото на сезона, преди тя многократно да прецака братята, да се окаже водена единствено от егоизъм и алчност Naughty .
Единствените нормални връзки, за които се сещам, бяха Дийн и Лиса, и Сам и Амелия. Бяха се развили обаче в 'ненормални' ситуации: когато Дийн мислеше, че Сам е в Ада и се беше отказал от ловуването, спазвайки даденото обещание към брат си, и когато Сам беше решил, че Дийн е изгубен, мъртъв и дори не беше опитал да го потърси (още не го разбирам това решение на сценаристите, странно ми е и ме ядосва Twisted Evil ). Лиса го каза много точно в 6.06 "You Can't Handle the Truth": "the minute he [Sam] walked through that door, I knew it was over. You two have the most unhealthy, tangled up, crazy thing that I've ever seen, and as long as he's in your life, you're never gonna be happy." С последната част - за щастието, имам малък проблем - искам да не е вярна Laughing . Но така или иначе сериалът е за Сам, Дийн и Сам-и-Дийн, затова го гледам(е). И не може да се твърди, че сме твърде защитаващи и ревниви - нямаме никакви проблеми с еднонощките, напротив - благодарение на тях наслаждаваме на някоя и друга 'гореща' сцена Flutter . Ама много са на рядко, ех *шмрък*...

Това си го знаехме още в началото.... Mr. Green
Aмин! Mr. Green Joy

# 442
Импала ,както винаги изчерпателен пост  bowuu,и аз мисля като теб кои бяха нормалните връзки в сериала  Peace

А за горещите сцени,наистина много малко бяха  Crossing Arms

# 443
Определено любовните мъки нямат особено място в Спн... Laughing Единствено ми харесаха Дийн и Ана като двойка..преди Ана да стане оная гадна напаст Whistling

Нова снимка на Томас.... Heart Eyes Heart Eyes

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Джаред отново е на прицел в Twitter Tired

Аз лично, за разлика от повечето хора, не мисля, че казаното е обидно или непочтено. Просто започва да мисли като баща и да обръща повече внимание на света, в който ще живее детето му.
Може би наистина е трябвало да изчака малко, защото близките на актьора скърбят, но...

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 13:32 от GALAXY___

# 444
Сладурко малък Heart Eyes ! Нямам търпение да порасне. В смисъл да се оформят напълно чертите му, някъде около 17-18 годишна възраст Flutter .

Допълвам: Съгласна съм с Джаред. Така и не успях да разбера и приема зависимостите (към наркотици, алкохол, лекарства). За мен не са решение, а още един проблем и то голям. Приемам, че има хора със слаб характер, но съзнателното, бавно саморазрушение не го разбирам. Има други начини. И все пак Джаред можеше да се изрази по-тактично някак...

Още туитове за замазване на положението Grinning :

https://twitter.com/jarpad/statuses/430103335199207425
I didnt mean PSH is stupid or that addiction isnt a reality. I simply meant I have a different definition of "tragedy".

https://twitter.com/jarpad/status/430103884791418880
When I think "tragedy", I think of St Judes, of genocide, of articles I read in the paper. But, yes, either way, a death, is sad.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 13:59 от Impala

# 445

smile3532 smile3532
Тези двамата спряха Апокалипсиса... Laughing

# 446
# 447
Абсолютно споделям мнението на Джаред. Peace  
Томас е голям бонбон. Heart Eyes
А колкото до връзките в сериала, аз лично предпочитам момчетата свободни. Mr. Green hahaha Единствено Сам и Руби 2.0 ми харесваха.Дийн и Лиса много ме дразнеха Crazy Сам с Амелия също. Но пък ако им измислят по някоя готина, недразнеща мацка може и да си променя мнението. Laughing

GALAXY___ hahaha

# 448
Определено любовните мъки нямат особено място в Спн... Laughing Единствено ми харесаха Дийн и Ана като двойка..преди Ана да стане оная гадна напаст Whistling
Подходящо ли е да пусна това Flutter ?

# 449
Ъъ,подходящо е разбира се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт