SUPERNATURAL: Hold your breath

• 24 457
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Joy Joy Joy Ааа, не! Не давам да си dead, докато не кажеш има ли ме в завещанието ти Mr. Green Hug .
Joy Joy Joy

Разбира се , завещавам всичко Дийново ... що сънувах толкова време !ся да не искаш да ми падат разни неща и да е ...
 hahaha

# 661
Всъщност да, искам да ти падат отгоре разни тежички неща като това, това, това и това Mr. Green . Нещо против Joy ?

# 662
Всъщност да, искам да ти падат отгоре разни тежички неща като това, това, това и това Mr. Green . Нещо против Joy ?
Ооооо , нека падат ! Всеки ден по няколко пъти  Whistling Mr. Green Blush Heart Eyes

# 663
# 664
Смей се ти , смей се , ама това е true любов !  Flutter Mr. Green

# 665
# 666
# 667
хаха Лиске  Hug
Не можех да пиша от малката, но не се и съмнявам, че ти ще откажеш някои "падащи неща" Mr. Green нали?

# 668
хаха Лиске  Hug
Не можех да пиша от малката, но не се и съмнявам, че ти ще откажеш някои "падащи неща" Mr. Green нали?
Ох,да я нагушиш малката принцеса  Hug

О,не отказвам аз  Heart Eyes

# 669

Едно от малкото неща, които могат да ме направят религиозна.  Mr. Green

# 670
Tака си е - като гледам това

почвам да се моля Whistling .

# 671
Направо си е за молене ...  Joy

smile3504

# 672
  • # супернатурална #
Бре! Тук като в една същинска Света обител, а ние всички сме Христови Уинчестърови невести  Mr. Green И аз смирено ще приклекна, ще отправя покорен взор към идола и ще заудрям чело о...коравия под, в изблик на религиозен екстаз. И ще ме облее едно блаженство, щото ще съм направо миропомазана  Flutter

# 673
  • # супернатурална #
Още богоугодни снимки, които предполагат смирение и преклонение.
Скрит текст:

тук изобщо не си правете труда, няма да се вредите от Импалка  Naughty

и тук

не мога да намеря една "антенкова" снимка, Импала ще се сети и ще я сподели.
Върти ми се в главата някаква игра със снимки, но не за познаване на епизодите, а нещо като снимка по ситуация, да кажем - Дийн със сутиен в ръка или Сам с чаша. Айде направо да започваме - задавам: Дийн с прехапани устни до полицейска кола  Wink Който я постне задава следващата задачка.

# 674
Още богоугодни снимки, които предполагат смирение и преклонение.
Скрит текст:

тук изобщо не си правете труда, няма да се вредите от Импалка  Naughty

и тук

не мога да намеря една "антенкова" снимка, Импала ще се сети и ще я сподели.
Върти ми се в главата някаква игра със снимки, но не за познаване на епизодите, а нещо като снимка по ситуация, да кажем - Дийн със сутиен в ръка или Сам с чаша. Айде направо да започваме - задавам: Дийн с прехапани устни до полицейска кола  Wink Който я постне задава следващата задачка.

Crazy

Интересна задачка

Общи условия

Активация на акаунт