SUPERNATURAL: Hold your breath

• 24 840
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Импалке любимият ми гифчопад  Mr. Green Hug
Сядам да зяпам smile3508 Не се стърпях и отново влязох първо тук Whistling

# 91
# 92
Това може ли всеки път като погледнеш някой да се влюбваш пак и пак и Пак  Crazy Flutter Heart Eyes

# 93
Може, може Heart Eyes ама е опасно...след 100 път може да получиш удар(но пък си заслужава) Mr. Green

# 94
Може, може Heart Eyes ама е опасно...след 100 път може да получиш удар(но пък си заслужава) Mr. Green
hahaha
Така е ,спор няма

# 95
Какво ще кажете за още малко Краули? Гадинката ми напълни душата в този епизод Heart Eyes .

# 96
Ох, леле  Crazy Миша, Джаред...Направо ми омекнаха коленете... Mr. Green

Team Free Will... Rolling Eyes

# 97
The Critics’ Choice Movie Awards are bestowed annually by the Broadcast Film Critics Association to honor the finest in cinematic achievement.

[...] The Broadcast Film Critics Association (BFCA) has announced that Jensen Ackles, Christina Applegate, Kristen Bell, Jessica Chastain, Don Cheadle, Bill Hader, Jonah Hill, Sir Ben Kingsley, Nia Long, Kellan Lutz, James Marsden, Jared Padalecki, Margot Robbie, Julia Roberts, Ian Somerhalder, Isaiah Washington, and Marlon Wayans will present awards at this year’s Critics’ Choice Movie Awards ceremony on Thursday, January 16, 2014 at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. Hosted by Aisha Tyler, the star-studded awards gala will be broadcast live on The CW Network at 8:00 PM ET/PT. Red Carpet Pre-show coverage will also air in various local markets immediately before the awards ceremony.

На същото събитие през 2006 г. нашите момчета направиха това Joy

# 98
Страхотен епизод  Crazy
Краули е  newsm20 напълни ми душата, а кви бъзици пуска  Joy Joy
Стана ми жал за Дийн накрая, толкова много направи за Сам,а той да му каже, че е бил готов да умре.  Липсва ми вратовръзката и старият шлифер на Кас  Crossing Arms Искам си ги! Следващият епизод се очертава  Crazy
Made in hell Mr. Green

# 99
Ооо сладурите ми тее Mr. Green Heart Eyes
Дженсън се надяваше на някоя секси мацка...ама а де..Джаред му е бил късмета Rolling Eyes (не че той не е секси) Laughing

# 100
  • В две мънички очи...
Има ли го вече на български новия епизод  Hug това и като запис . Импалка мерси за новата тема.

# 101
Отдавна има субтитри. Grinning

Колко изненадан изглежда Дженсън като Джаред го награби. Joy Joy

# 102
9.11 'First Born' Sneak Peek:

# 103
Гуд морнинг   bouquet

Епизодът страхотен !

# 104
Май ни готвят спинофф. Rolling Eyes
http://www.ign.com/articles/2014/01/15/the-cw-president-on-how-m … us-of-the-spinoff
Импалке, спойлирай ни. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт