Re:Güneşi Beklerken-В очакване на слънцето Тема 31 Лудо влюбен в теб.......

• 20 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ко Бегюн ,аз ви казах ,че е тя у въздуха още ,ееее страшна съм значи  hahaha hahaha hahaha
А след като нейния разговор е останал,ми много лесно Мелис като рови е взела номера и е писала пак от името на Керо,да дойде в училището  Peace

# 106

Бегюн е..Вижте раниците  Grinning

Малиии,да бе...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Мелис загази  Mr. Green

# 107
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джихан му каза да не огорчава дъщерите му,че щял да си има работа с него ако го направел.
И го помоли да не се намесва в това,че щял да разстрои момичетата.
Може да е Бегюм  Mr. Green
ах, ако е Бегюм, ще умра от смях Joy Joy Joy
Тая не учи в тоя колеж... Mr. Green Ама май като е изтрил последния разговор е останала Бегюм... Joy Joy Joy Joy

Зиз, ама той изобщо говори ли с Бегюм по тел.?  newsm78 Не говориха ли пред колата  newsm78
Па нали са си чукнали среща...да не е ходил да я вика от тех... Joy Joy Joy Joy Joy

# 108
98% съм сигурна че не е Зейно
Ама много и стана криво от думите на майка и че с Мелис са приятелки и не и се вярва нейната дъщеря да постъпи лошо

# 109
  • София
Джихан му каза да не огорчава дъщерите му,че щял да си има работа с него ако го направел.
И го помоли да не се намесва в това,че щял да разстрои момичетата.
Може да е Бегюм  Mr. Green
ах, ако е Бегюм, ще умра от смях Joy Joy Joy
Тая не учи в тоя колеж... Mr. Green Ама май като е изтрил последния разговор е останала Бегюм... Joy Joy Joy Joy

Зиз, ама той изобщо говори ли с Бегюм по тел.?  newsm78 Не говориха ли пред колата  newsm78
Па нали са си чукнали среща...да не е ходил да я вика от тех... Joy Joy Joy Joy Joy

Е, не я ли срещна случайно  newsm78 Пак съм изпуснала  Thinking

# 110
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама много и стана криво от думите на майка и че с Мелис са приятелки и не и се вярва нейната дъщеря да постъпи лошо
Оно нема постъпи лошо...само ше се натискат с Керо...ОкО нема му вади... Joy Joy Joy Joy Joy

# 111
  • София

Виж поста на Dandel, според снимките 100% е Б.  Mr. Green

# 112
На мене пък ми вървеше кат Канал-1 на 3-ти март Mr. Green Mr. Green
ох, ма Зизуно rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 113
Ко Бегюн ,аз ви казах ,че е тя у въздуха още ,ееее страшна съм значи  hahaha hahaha hahaha
А след като нейния разговор е останал,ми много лесно Мелис като рови е взела номера и е писала пак от името на Керо,да дойде в училището  Peace

Аййй,Ирка,ама ти верно мн познаваш  Party бързо казвай,какво ще направи Зейно като рабере,че Керо е знаел за баща и  Rolling Eyes ей туй ми е най-голямата чуденка...другото е слаба работа  Mr. Green

# 114
УНИКАЛЕН ЕПИЗОД  Laughing Laughing Laughing

Имаше от всичко .. ЗейКер, АкМел, БегБар  Crazy Crazy Crazy
Много яки ЗейКерски моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Керем не е толкова прост, особено като знае, че Мелис е намерила обецата, значи му диша във врата , 100 % е изтрил разговора със Зейно и е останал този с Бегюм та сега тя ще го отнесе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ахмет  Sick Sick Sick Sick

# 115
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз тъй като не гледам Канал 1 ни на 3ти ,ни на 4ти,хич не знам как върви  hahaha hahaha

# 116
  • София
Оно нема постъпи лошо...само ше се натискат с Керо...ОкО нема му вади... Joy Joy Joy Joy Joy

Докато М. отвлича "правилния" човек, З. ще си гука с Керо  Joy

Ако Керем я е изиграл, ще го призная  Mr. Green

Май разговорът от фрагмана в съблекалнята не беше същия  newsm78

# 117
  • Плевен
Значииии Мелис тотално изчатка, тя и оня плужек Баръш адски много ме дразнят. Никакво самоуважение- ходят и се молят само и само да ги забележат. Как не им увряха канчетата и на двамата, че не са желани и как не видяха очевадното?!
И според мен не е Зейнеп. И за Гюнеш нищо не дадоха... Да вземат да го покажат и него, ама то както е тръгнало и той ще да е някой пълен изтрещелник, който освен да пречи друго не може
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 118

Не е лошо я,то натискането не се брои  Whistling особено с Керо  Crazy

# 119
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аййй,Ирка,ама ти верно мн познаваш  Party бързо казвай,какво ще направи Зейно като рабере,че Керо е знаел за баща и  Rolling Eyes ей туй ми е най-голямата чуденка...другото е слаба работа  Mr. Green
Ми там не знам вече,смятам че ще е много разочарована и дълго няма да му прости,чак когато е готова да изслуша майка си как го е заставила,Мелис и баща си ще го разбере ,но до тогава ще е голяма мъка ви казвам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт