Re:Güneşi Beklerken-В очакване на слънцето Тема 31 Лудо влюбен в теб.......

• 20 136
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • У Диспансера ...♥♥♥
Били са  в Мола и са мерили шапки в H&M ,защо са били двамата може да гадаем само  Thinking

# 541
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вчера на снимките е било едно момиче и е видяло как Керо вика на Ханде ,след като са приключили снимките:Идваш ли любов моя?,а Ханде е казала:Да,замълчи  Heart Eyes Heart Eyes

# 542
  • В света на мечтите... ❤
Тя работата между тях вече е опечена,за мен е ясно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Дано да се разбират и да запазят любовта си дълго,да не приключи след края на снимките.

# 543
Тя работата между тях вече е опечена,за мен е ясно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Дано да се разбират и да запазят любовта си дълго,да не приключи след края на снимките.
newsm10
Дани  Heart Eyes Hug

# 544
Оставам ви слънчовци  Hug после пак ще намина да ви видя, че не мога без вас  Heart Eyes

# 545
# 546
  • в очите на дъщеря си
Здравейте ,

Тези за къде са се стегнали като булки??? Shocked Shocked Shocked

# 547
  • Под Сините камъни
И аз сега видях снимките във Фейса.Ама тия кво са се натъкмили с тия булчински роклета  newsm78

# 548
  • София
Нали вчера беше пуснато нещо тук и с google ставаше дума за някакви рокли. Явно е истина  newsm78

Ирка, според мен затова и на К. ръката е наранена. Вероятно е скочил в защита на Баръш  newsm78

Ха,ха, това е от сета е вярно бомба, ако е истина, че е подвикнал на Ханде, а не на Зейнеп  Mr. Green

Нали пишеше, че ще излизат навън и ще ги видят. Може да са ходили в МОЛ-а  newsm78

# 549
  • В света на мечтите... ❤
Аз мисля,че тези рокли са за рекламна фотосесия в някое списание най-вероятно  Peace

Деси,хубав ден,мила и до по-късно  Hug

# 550
  • Плевен
Били са  в Мола и са мерили шапки в H&M ,защо са били двамата може да гадаем само  Thinking
Абе те са прекрасни и разкошни тия двамцата... "Идваш ли любов моя?"и хоп в мола на шапки в H&M  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 551

Нали пишеше, че ще излизат навън и ще ги видят. Може да са ходили в МОЛ-а  newsm78
Джанъм, това са ХанКер, не ЗейКер  Mr. Green Crazy
Много са ми сладки тия двамата  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 552
Мелис и Зейно сигурно са ги викнали в агенцията да се правят на модели  Mr. Green
Керем ако види Зейно с роклята ще е  Crazy Crazy

Joy Joy Joy

# 553
И на вашето внимание, съвременната версия на Менделеевата таблица  Mr. Green

# 554

Тоя ли е Гюнеш?  newsm78 Е, също красавец  Mr. Green Mr. Green
Никъв шанс  Stop Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт