Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките 2

• 93 353
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
От 3 дни имам номер за проследяване на пратка , изпратена с ДЧЛ. Даден ми е линк към сайт на ДЧЛ, но номера ми не излиза. Има ли някакъв друг сайт, на който мога да проверя до къде е стигнала?
 И един друг въпрос. Цитат от първи пост:
"Един съвет за тези,които ползват интернет на телефоните с Андроид. Спестете от времето си и си инсталирайте програма TrackChecker за Android. Безплатна е и върши страхотна работа.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker"
За какво ще ми служи тази програма? Питам, зашото чакам телефон. Благодаря
ами тази не е много добра и не отразява много вярно,има и още няколко които също са бая калпави,но след известно ровене намерих най точната ето това  е https://play.google.com/store/apps/details?id=com.track.actividades като ти пристигне телефончето си я дръпни от плей стора,показва много точно  Peace

# 601
На няколко пратки ми изписва  15.03.2014 00:00, TAC Air, ПЕК, България...какво значи това, до къде е стигнала? Благодаря

Лети към Бг (или чака за полет)  Peace

А възможно ли е вече 11-ти ден да чака за полет?
защо не, и аз имам пратка с последен статус от 16.03 sent to airline и оттогава се така си седи newsm78

# 602
Да така е понякога пратката се показва едва когато е пристигнала в Бг и аз очаквам пратка от Китай и нищо не показва! #Cussing out

# 603
  • FR
Според вас възможно ли е номер от хонконгските пощи и от китайски пощи да е с едни и същи цифри и само буквите отпред и отзад да са различни? Китаеца ми даде този номер RC126178388HK . Аз обаче се съмнявам, че е пратен с ХК поща и като размених буквите се получи този номер RB126178388CN . На първия не излиза нищо вече шести ден. Втория е вече одавна доставен в Русия.  Да го подхващам ли китаеца или да го чакам?   newsm78
и защо реши че те е излъгал,то по тази логика ако тръгнеш да сменяш само буквите и с на други пощенски служби щи излезнат че може да е доставено и в други държави  Laughing има номера които не излизат по 2 седмици и после се появяват,кога е пратена пратката ?

Ами нещо световната конспирация ме гони  Mr. Green То е щото много го чакам тоя бански и има точно 3 месеца да дойде, ако не остава за догодина. Иначе на 19/03 е пуснат. Дано си прав  Rolling Eyes

# 604
Здравейте, не знам дали някой е имал такъв проблем, но не мисля и че съм първата.....Имах една пратка, която беше пратена за Русия и сега с проследяващият номер виждам, че пише, че е пристигнала в някакъв адрес ето:  Delivery, 446007, Sy'zran' 7, Delivery to addressee.
Имам още 26 оставащи дни. Сега как да процедирам, да чакам ли да изтекат и тогава да пускам диспут или направо да пускам като приложа резултата от тракинг проверката.
Ето и номера, за да видите и вие и да ми дадете съвет:
RC637171265CN

До сега всичко си получавах и нямаше проблеми. Аз му пиша, че това не е моят адрес а той ми отговаря най нахално.....Не това е твоят град и твоят адрес приятел. М...ка му и китайска.
Моля за помощ, за да знам как да постъпя. Ето го и китаеца....уж има висок рейтинг...

http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Fashion-Casual-Crystal-D … tz/991067029.html

Благодаря предварително!

# 605
Според вас възможно ли е номер от хонконгските пощи и от китайски пощи да е с едни и същи цифри и само буквите отпред и отзад да са различни? Китаеца ми даде този номер RC126178388HK . Аз обаче се съмнявам, че е пратен с ХК поща и като размених буквите се получи този номер RB126178388CN . На първия не излиза нищо вече шести ден. Втория е вече одавна доставен в Русия.  Да го подхващам ли китаеца или да го чакам?   newsm78
и защо реши че те е излъгал,то по тази логика ако тръгнеш да сменяш само буквите и с на други пощенски служби щи излезнат че може да е доставено и в други държави  Laughing има номера които не излизат по 2 седмици и после се появяват,кога е пратена пратката ?
Ами нещо световната конспирация ме гони  Mr. Green То е щото много го чакам тоя бански и има точно 3 месеца да дойде, ако не остава за догодина. Иначе на 19/03 е пуснат. Дано си прав  Rolling Eyes
Естествено, с разменени последни букви сте попаднали на съвсем различен номер ,който е фигурирал в базата данни! Wink

# 606
Здравейте, не знам дали някой е имал такъв проблем, но не мисля и че съм първата.....Имах една пратка, която беше пратена за Русия и сега с проследяващият номер виждам, че пише, че е пристигнала в някакъв адрес ето:  Delivery, 446007, Sy'zran' 7, Delivery to addressee.
Имам още 26 оставащи дни. Сега как да процедирам, да чакам ли да изтекат и тогава да пускам диспут или направо да пускам като приложа резултата от тракинг проверката.
RC637171265CN

До сега всичко си получавах и нямаше проблеми. Аз му пиша, че това не е моят адрес а той ми отговаря най нахално.....Не това е твоят град и твоят адрес приятел. М...ка му и китайска.
Моля за помощ, за да знам как да постъпя. Ето го и китаеца....уж има висок рейтинг...

Благодаря предварително!
Прямая ссылка на посылку:: RC637171265CN
   中国邮政: RC637171265CN    
E-mail: feedback@chinapost.com.cn, Phone: 8610 11185
Отследить на официальном сайте

Зарегистрируйтесь для более подробного отслеживания почты Китая.
    Если отправление вид отличный от XX123456789CN, отправление выслано через посредника.
    Если отправление не отслеживается более недели с момента отправления, узнайте каким посредником оно было выслано.

Дата    Индекс    Место    Событие    Вес    Дополнительно
28.02.2014 09:43    100614          Приём отправления         Russian Federation
01.03.2014 10:42         Beijing     Передано в страну назначения (Экспорт)         
19.03.2014 10:31    446007          Отправление доставлено.         Russian Federation
   Почта России: RC637171265CN    
E-mail: blog@russianpost.ru
Отследить на официальном сайте
Обратите внимание на то, что Почта России не производит отслеживания входящих регистрированных писем с номерами Lx123456789xx!
Дата    Индекс    Место    Событие    Вес    Дополнительно
28.02.2014 09:43    100614     Китай     Приём отправления    0     Российская Федерация
01.03.2014 10:42    CNBJSA     Китай     Передано в страну назначения (Экспорт)    0     Российская Федерация

http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Fashion-Casual-Crystal-D … tz/991067029.html
Може би, пратката Ви ще мине през  Русия, моята пък от Малайзия минава през Италия!

# 607
Здравейте, не знам дали някой е имал такъв проблем, но не мисля и че съм първата.....Имах една пратка, която беше пратена за Русия и сега с проследяващият номер виждам, че пише, че е пристигнала в някакъв адрес ето:  Delivery, 446007, Sy'zran' 7, Delivery to addressee.
RC637171265CN

Благодаря предварително!
еми да според мене ти е дал друг номер и аз го проверех дава че е доставена в русия,нещо дребно ли е ? може за това да ти дал фалшив трак,можеш да отвориш диспут за фалшива трак информация  newsm78 аз имах поръчка от януари и моето китайче ми беше дало фалшив трак и уж беше пратило поръчката и си чакам аз и като мина месец му отворих диспут за липса на инфо по трака и комуникация,оказа се че е фалирал и не ми отговори въобще на диспута и се затвори в моя полза и вчера ми върнаха паричките

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 21:07 от lateralus

# 608
и защо реши че те е излъгал,то по тази логика ако тръгнеш да сменяш само буквите и с на други пощенски служби щи излезнат че може да е доставено и в други държави  Laughing има номера които не излизат по 2 седмици и после се появяват,кога е пратена пратката ?
Естествено, с разменени последни букви сте попаднали на съвсем различен номер ,който е фигурирал в базата данни! Wink

Ако сте пазарували с Пей пал може да пишете на компанията , че са Ви излъгали и си искате парите обратно!
Изпратете ми като съобщение  имейла който са ви изпратили с номера на пратката, моята поръчка е от Китайски сайт, но ми я пращат от Малайзия,така че нищо чудно да идва от Хонг Конг.

# 609
Аз пазарувах от Bangood. Надявам се всичко да е ок.

# 610
Аз пазарувах от Bangood. Надявам се всичко да е ок.
скъсаха ми нервите от бенгуд чакам една пратка от 25,01 егати и с тия малайзииски пощи дето минава през италия #Cussing out сичко минава през росарио а там бават жестоко повече няма да поръчвам нищо от там #2gunfire,от али  идват за по 2-3седмици пратките

# 611
Виждам,че на всички показва къде се намира пратката,а моята 20 дена си стои изпратена и това е.Не знам вече в кой сайт да ровя,че да ми покаже някакво движение,та било то и че пратката ми е в Австралия и ще пристигне след още 20 #2gunfire

# 612
Виждам,че на всички показва къде се намира пратката,а моята 20 дена си стои изпратена и това е.Не знам вече в кой сайт да ровя,че да ми покаже някакво движение,та било то и че пратката ми е в Австралия и ще пристигне след още 20 #2gunfire
дай да провериме

# 613
# 614

Destination Country - Bulgaria:Tracking Consuming:3463 Millisecond
2014-03-07 02:00, SINGAPORE, SINGAPORE SO5, Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина
Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:7286 Millisecond
2014-03-04 00:00, Despatched to overseas (Country code: BG)
2014-03-02 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

изпратена е или чака изпращане към Бг

Общи условия

Активация на акаунт