Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките 2

• 93 300
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
bulgari_bs и моята пратка е вече в София,утре трябва да е при мен Joy

Казах ти че пътуват заедно хахах емии утре живот и здраве,ще си ги вземем! Laughing Laughing
Лекичко ви завидях,интересно защо моята пратка изпусна вашия самолет  Rolling Eyes Laughing
Започвам да си мисля,че е била в падналия самолет  ooooh!

# 586
Здравейте, в сайта на БГ пощи ми излезна, че пратката ми е пристигнала вече. Искам да питам трябва ли да чакам да ми пратят такова известие от пощата, че съм получила пратка или мога да си я потърся в клона на пощата и без такъв документ?

# 587
bulgari_bs и моята пратка е вече в София,утре трябва да е при мен Joy

Казах ти че пътуват заедно хахах емии утре живот и здраве,ще си ги вземем! Laughing Laughing
Лекичко ви завидях,интересно защо моята пратка изпусна вашия самолет  Rolling Eyes Laughing
Започвам да си мисля,че е била в падналия самолет  ooooh!

еее  дано и ти скоро щ получиш.Моята още е в СФ но все пак е рано сутринта и може да не са  отбелязали че е тръгнала към моя град. ooooh! Crazy

jenimon-ами ако е в пощенската станция може и без документ..поне в моя клон в Бургас.само си казвам името Simple Smile

# 588
Имам една пратка, която още чакам. Но статуса е "NULL"  и LOCATION "CAN". Някой знае ли какво означава това ?
това е номера :    RC359136355CN
Благодаря предварително

# 589
Имам една пратка, която още чакам. Но статуса е "NULL"  и LOCATION "CAN". Някой знае ли какво означава това ?
това е номера :    RC359136355CN
Благодаря предварително

Пратката ти е в Хасково!!

2014-03-24 09:04, БЪЛГАРИЯ, ХАСКОВО, Пратката e получена
2014-03-21 17:04, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал
2014-03-21 15:23, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция
Origin Country - China:Tracking Consuming:1638 Millisecond
2014-03-16 00:00, 交航, CAN, 保加利亚
2014-03-15 00:00, 出口总包直封封发, 广州国际, 保加利亚
2014-03-14 00:00, 收寄局收寄, 中山市邮政局函件集邮局商函广告公司, 保加利亚

# 590
bulgari_bs   благодаря ти, а може ли и тази пратка да провериш. Благодаря предварително.
RC062231295CN-това е номера

# 591
bulgari_bs   благодаря ти, а може ли и тази пратка да провериш. Благодаря предварително.
RC062231295CN-това е номера

тази мисля че пътува още  скоро може да пристигне Peace

# 592
От 3 дни имам номер за проследяване на пратка , изпратена с ДЧЛ. Даден ми е линк към сайт на ДЧЛ, но номера ми не излиза. Има ли някакъв друг сайт, на който мога да проверя до къде е стигнала?
 И един друг въпрос. Цитат от първи пост:
"Един съвет за тези,които ползват интернет на телефоните с Андроид. Спестете от времето си и си инсталирайте програма TrackChecker за Android. Безплатна е и върши страхотна работа.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker"
За какво ще ми служи тази програма? Питам, зашото чакам телефон. Благодаря

# 593
На няколко пратки ми изписва  15.03.2014 00:00, TAC Air, ПЕК, България...какво значи това, до къде е стигнала? Благодаря

# 594
  • Beyond the stars
На няколко пратки ми изписва  15.03.2014 00:00, TAC Air, ПЕК, България...какво значи това, до къде е стигнала? Благодаря

Лети към Бг (или чака за полет)  Peace

# 595
  • FR
Според вас възможно ли е номер от хонконгските пощи и от китайски пощи да е с едни и същи цифри и само буквите отпред и отзад да са различни? Китаеца ми даде този номер RC126178388HK . Аз обаче се съмнявам, че е пратен с ХК поща и като размених буквите се получи този номер RB126178388CN . На първия не излиза нищо вече шести ден. Втория е вече одавна доставен в Русия.  Да го подхващам ли китаеца или да го чакам?   newsm78

# 596
Здравейте мили мами! За всички които имат да получават или изпращат пратки давам ето този линк:
http://www.trackitonline.ru/ - Давам и пояснение как се попълва :
1. Пейст на номера  на пратката в първото поле.
2. Във втората графа избирате от падащото меню страната за която е изпратен или ако получавате тук - Бг
3. третото поле не променяте нищо
4. Въвеждате кода за сигурност който ви излиза - в съответното поле, за всяко ново въвеждане дава нов код
5. натискате лупичката и сайта дава доста подробна информация за пратката.
Ако някой иска повече подробности пишете
Там може да проверите пратки от  и за целия свят

# 597
Според вас възможно ли е номер от хонконгските пощи и от китайски пощи да е с едни и същи цифри и само буквите отпред и отзад да са различни? Китаеца ми даде този номер RC126178388HK . Аз обаче се съмнявам, че е пратен с ХК поща и като размених буквите се получи този номер RB126178388CN . На първия не излиза нищо вече шести ден. Втория е вече одавна доставен в Русия.  Да го подхващам ли китаеца или да го чакам?   newsm78
и защо реши че те е излъгал,то по тази логика ако тръгнеш да сменяш само буквите и с на други пощенски служби щи излезнат че може да е доставено и в други държави  Laughing има номера които не излизат по 2 седмици и после се появяват,кога е пратена пратката ?

# 598
Здравейте мили мами! За всички които имат да получават или изпращат пратки давам ето този линк:
http://www.trackitonline.ru/ - Давам и пояснение как се попълва :
1. Пейст на номера  на пратката в първото поле.
2. Във втората графа избирате от падащото меню страната за която е изпратен или ако получавате тук - Бг
3. третото поле не променяте нищо
4. Въвеждате кода за сигурност който ви излиза - в съответното поле, за всяко ново въвеждане дава нов код
5. натискате лупичката и сайта дава доста подробна информация за пратката.
Ако някой иска повече подробности пишете
Там може да проверите пратки от  и за целия свят

и аз го ползвам  Peace и то от много одавна,но за  номера с CN накрая  демек китайските пощи никога не ми е показвало нищо,а само те препраща към съответната пощенска служба иначе със всякви други номера показва много вярно bowuu

# 599

Лети към Бг (или чака за полет)  Peace

А възможно ли е вече 11-ти ден да чака за полет?

Общи условия

Активация на акаунт