Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките 2

• 93 300
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Тя се появи в сайта на БГ пощи преди 2 седмици.

и аз съм със същия проблем,2 седмици вече е в видима в сайта на бг пощи..моята е с дата 6.03 ,винаги са ми пристигали на 14 ден някъде..то с китайските по бързо ми пристигнаха..а аз ги пуснах със сингапурските уж за по бързо...тцтцт ама така е с Китайските сайтове..остава да чакаме.. Praynig освен да не е отбелязано а да е пристигнала..ще питам в пощата днес аз! Praynig Mr. Green Mr. Green

# 571
  • Beyond the stars

и аз съм със същия проблем,2 седмици вече е в видима в сайта на бг пощи..моята е с дата 6.03 ,винаги са ми пристигали на 14 ден някъде..то с китайските по бързо ми пристигнаха..а аз ги пуснах със сингапурските уж за по бързо...тцтцт ама така е с Китайските сайтове..остава да чакаме.. Praynig освен да не е отбелязано а да е пристигнала..ще питам в пощата днес аз! Praynig Mr. Green Mr. Green

Пратките със сингапурски пощи са видими в сайтът на бг пощи със самото им изпращане от Сингапур  Peace А пристигането на пратки с китайски пощи за 14 дни си е чист късмет  Laughing
Няма вероятност да не е отбелязано,че е влязла в страната  Wink
За това от buyincoins.com е спокойно пазаруването-няма тракинг номер, няма следене .. само чакане  Peace

# 572
  • Варна
Как точно проверявате в бгпощи? Имам съобщение, чакам 2 неща и от любопитство чекнах и двете и за двете няма инфо:
RC547193695CN
RA480227455CN

Правилно ли проверявам: сайта - горе Item ID и копирам номера  newsm78?

# 573
  • Beyond the stars
Как точно проверявате в бгпощи? Имам съобщение, чакам 2 неща и от любопитство чекнах и двете и за двете няма инфо:
RC547193695CN
RA480227455CN

Правилно проверяваш, но пратките с китайските пощи се появяват в сайта чак след като влязат в страната   Peace

# 574

Пратките със сингапурски пощи са видими в сайтът на бг пощи със самото им изпращане от Сингапур  Peace А пристигането на пратки с китайски пощи за 14 дни си е чист късмет  Laughing
За това от buyincoins.com е спокойно пазаруването-няма тракинг номер, няма следене .. само чакане  Peace

не винаги.имала съм случай когато не са били видими.да за китайските са на късмет,ама май вече по бързо пристигат не знам..поне моите  Mr. Green Mr. Green пу пу да не им е уруки Wink

# 575
  • Варна
RC547193695CN
RA480227455CN

Правилно проверяваш, но пратките с китайските пощи се появяват в сайта чак след като влязат в страната   Peace
OK.Благодаря! Моя е грешката. Сега видях какво да са ми пратили.

# 576
  • Beyond the stars

не винаги.имала съм случай когато не са били видими.да за китайските са на късмет,ама май вече по бързо пристигат не знам..поне моите  Mr. Green Mr. Green пу пу да не им е уруки Wink

Идеята ми беше,че при пратка със сингапурските пощи ,това,че се виждат в български пощи не значи нищо  Laughing

# 577
Здравейте  Simple Smile!
Моля за малко помощ, че за първи път очаквам доставка от Алито. Та проверявам си тракинг номера и ми излиза, че вече е в Б-я.

24 Mar 2014 15:09:00    БЪЛГАРИЯ    СОФИЯ    Пратката e получена       
24 Mar 2014 15:15:00    БЪЛГАРИЯ    СОФИЯ    Пратката е приета

Това означава ли,че пратката е вече в пощенската станция? А и някъде мога ли да проверя точно в коя пощенска станция е изпратено за получаване (извинявам се за тъпия въпрос  Blush)? Трябва ли да чакам известие от пощата, че да отида да си получа пратката?
Благодаря предварително!

# 578
  • Beyond the stars
Здравейте  Simple Smile!
Моля за малко помощ, че за първи път очаквам доставка от Алито. Та проверявам си тракинг номера и ми излиза, че вече е в Б-я.

24 Mar 2014 15:09:00    БЪЛГАРИЯ    СОФИЯ    Пратката e получена       
24 Mar 2014 15:15:00    БЪЛГАРИЯ    СОФИЯ    Пратката е приета

Това означава ли,че пратката е вече в пощенската станция? А и някъде мога ли да проверя точно в коя пощенска станция е изпратено за получаване (извинявам се за тъпия въпрос  Blush)? Трябва ли да чакам известие от пощата, че да отида да си получа пратката?
Благодаря предварително!

Влязла е в страната  Wink Получава се в пощенския клон, който отговаря на пощенския код на дадения от теб адрес  (ако е малък пакет може да ти донесат и вкъщи)  Peace
По принцип би трябвало днес вече да в пощата, ако пратката е за София, но се обади и попитай най-добре Simple Smile

# 579
Благодаря ти Вълшебство   bouquet! Да, очаквам пратката в София и си мисля, че наистина днес трябва да дойде и в моят квартал Simple Smile. Може да се разходя след обяд и да проверя на място Wink. Благодаря за бързият отговор  Grinning! Хубав ден от мен!

# 580

Идеята ми беше,че при пратка със сингапурските пощи ,това,че се виждат в български пощи не значи нищо  Laughing

Crazy Joy Joy Joy Joy Joy аз тъкмо се жалвах че я няма тя пък да вземе днес да пристигне хахах

06 Mar 2014 02:00:00   SINGAPORE   SINGAPORE SO2   Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина      
25 Mar 2014 11:46:28   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция      
25 Mar 2014 13:17:41   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал      

утре поне ще си я взема от моя град  Joy  това ми е най-дългата доставка чакана със СГ пощи!!

# 581
Здравейте ще съм много благодарна ако ми кажете къде се намират пратките със следните номера
RC830020544CN и RC035551627CN! Благодаря!

# 582
Здравейте ще съм много благодарна ако ми кажете къде се намират пратките със следните номера
RC830020544CN и RC035551627CN! Благодаря!
и 2те са пратени за бг на 24.03.  Peace

# 583
  • Пловдив
bulgari_bs и моята пратка е вече в София,утре трябва да е при мен Joy

# 584
bulgari_bs и моята пратка е вече в София,утре трябва да е при мен Joy

Казах ти че пътуват заедно хахах емии утре живот и здраве,ще си ги вземем! Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт