Третокласници - 4

• 40 571
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • В светлината на слънцето
тити, ама и неприятности, при това едно след друго. Confused Дано успеят да спасят зъба, а подутината да мине бързо. Стискам палци. Praynig

# 691
тити, ама и неприятности, при това едно след друго. Confused Дано успеят да спасят зъба, а подутината да мине бързо. Стискам палци. Praynig

Присъединявам се към горния пост! Praynig

Да си похваля пак детето, по Англ. език/курс/ са правили диктовка и той е без нито една грешка. Има и награда. Сега остава да преборим и 50 неправилни глагола.  Пак ще правят диктовка и на тях.Той почти ги знае, само на някои забравя превода, но трите форми на англ. език ги знае.

По ЧП донесе първата тройка/ по принцип ни е първа за две години въобще/.Голям смях му ударихме с баща му. Трябвало е да напише на разни билки коя част се използва. Е с лайката, шипката се справил ,но с подбел, бял равнец  и тем подобни не. Яко се е издънил и с гъбите. Трябвало да определят кои са ядливи, кои отровни. Той понеже гъби не яде си знае само печурката.
Здраве да е, не съм се карала просто обясних някои неща. Това с билките ми дойде в повече, не съм го занимавала.
Сега са на последния раздел за човешкото тяло и тук му е много интересно.

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 13:38 от vela

# 692
  • 1st floor
Това с билките и аз не мога да го запомня!  Mr. Green

# 693
  • София
Тити, много неприятно. Пиши как се развиват нещата.
 Hug

# 694
Нашите правят всеки ден по няколко теста. Имам чувството, че край нямат. ooooh! А Теди е тооолкова разсеяна напоследък, че просто няма накъде. Не й се учи, ама никак. ooooh!

# 695
  Привет!
  Тити,да минават болежките и притесненията около детето!
   И на моят син не му се учи,ама хич.само брои колко дни остават до ваканцията.

# 696
  • София
Имате ли идея кога ще ги изритат от училище? На първи клас ще им дават свидетелствата още на 20-ти май.

# 697
  • София
При нас бележниците ще раздават на 31 май от 9 ч. Tired

# 698
  • София
31-ви май е последния учебен ден, при нас учебниците се предават до 28 май. Но то ще е едно учене... от 21 до 26 май няма да учат, така че предполагам, че от 27 до 31-ви май ще са спортни полудни, разходки и т.н.

# 699
  • София
1-6 няма да учат, от 21-26 също...Наистина голямо учене ще пада май месец. Благодаря ви!

# 700
  • Резерват "Северозапад"
Така като гледам календара на дъщеря ми не и се очертават повече от 6-7 дена учене ooooh!.
Зелено училище една седмица, после избори /нали затова ще почиват от 21 до 26 newsm78, или бъркам/, два учебни дни ще отсъства за шах турнири....и учебната година свърши Mr. Green.
П.П. Да похваля детето - спечелиха отборна победа в зоналните първенства по шах срещу Враца и Монтана и се класираха за Републиканското в Бургас Heart Eyes. Баща и се шегува, че е на десет, а вече ще ходи с 4 момчета на море Wink.

# 701
Зомбайо, браво за победата. И още много такива да имат в бъдеще. Hug
Не почиват заради изборите, а защото по това време са матурите. Но е факт - голямо учене ще пада през май, голямо нещо. ooooh! При нас не са казали точно кога ще им връчват дипломите, но сигурно ще е 30-31 май. И най-вероятно учебните дни след 24 май ще бъдат спортни или културни мероприятия. Thinking

# 702
Здравейте нямам време да ви чета. Само ще кажа ,че завършихме на трето място на много силният международен турнир по таекуондо , дори даваха репортаж по новините на канал 1. Не мога да скрия обаче и разочарованието си от съдиите , но не вярвам нещо да се промени нищо , че имам клип на който ясно си личи. Просто ни лишиха от участие на финал.
Футбола игра в неделя и там взеха второто място след дузпи на финала.
Молчо доста се разочарова за таекуондото , но му казах ти си боец и следващия път ще бъдеш достатъчно добър и ще  биеш въпреки съдиите.
Поздравявам всички дечица които са участвали в различни състезания. Успех и занапред. Hug

# 703
Роси, честити успехи на младежа. Hug

# 704
  • Варна
И аз да похваля децата на Зомбайо, Rosikosefi и Vela - все така да постигат с лекота победи! И аз вчера приятно се изненадах от моето - в неделя беше на лингвистично кенгуру по английски и се оказа, че е с най-висок брой точки в училище в най-малката възрастовата група (3/4 клас) - 36 верни отговора и 4 грешни от 40, без грам подготовка. А част от въпросите са четене с разбиране:
http://www.mladabg.org/lists.php?ListTypeID=7&ID=93

Тити, как е детето? Брат ми навремето така си изби два предни зъба при падане от колело, но после му ги изградиха с металокерамика и сега не си личат. Дано само детето го е спряло да го боли.

Момичета, мислите ли вече за ваканцията (лятната)? С какво ще занимавате децата? Аз мисля малко четене с разбиране, че имам такива помагала, но събирам идеи.

Общи условия

Активация на акаунт