Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 041
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!

Благодаря ви за отговорите за фъст.масло. Един вид- ако мога да се сдържам да не ям много- да си го купя.  Итова, че Бобченка яде фъст.масло не ме грее Laughing- тя може да закусва и хамбургери с майонеза и пържени картофи  и да обядва прасенце пълнено с кебапчета Wink и пак ще е по-стегната от мен- само като и чета тренировките и се изморявам..

Аз да дам моя скромен отчет:
Събота половин час зумба.
Неделя  3 км ходене и  3 часа интезивно чистене на цялата къща. Mr. Green
Днес  към 5 км ходене  и довечера се надявам да спретна нещо за малко
Гледам да нямам почивен ден, че и без друго то моето не са тренировки и хората ги правят в почивния си ден Laughing

# 571
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ако знаеш на Бобченка как й се лепи всичкооооо  Crazy и да се накъсам от тренировки, ако не си следя храната, резултати няма да има. Яж си го фъстъченото, но с мярка Simple Smile.
Радост, как правиш масажите с топка? Като с ролера ли, търкаляш се върху нея или с ръце нея търкаляш върху теб. Стана ми интересно.
Аз разтягам около 5 минути, но и на мен напоследък не са ми достатъчни. Искам да си подобря гъвкавостта, но нямам нерви за йога, не е за мен и идея нямам как да стане...

# 572
Ето ме и мен,тренирам си силово вкъщи и това си е,амй скоро няма да ме огрее фитнеса,ама да видиме.Всеки ден Ви чета и Ви се радвам  Hug

Бобчена,Фъстъчка и всички останали страхотни сте,тренирайте,яжте правилно,радвайте се на живота и се обичайте,любов да има  Heart Eyes

Yulinga
,много ми харесаха идеите,които пусна за закуска,само имам питане към заквасената сметана,от магазин ли я купуваш или я правиш сама,ако е от магазин ще кажеш ли моля те каква е   bouquet

# 573
  • Пловдив
Irenka, купувам на Бор Чвор. Не пише да има добавки. Нямам идея колко е читава, но така или иначе гледам да не прекалявам с нея. В магазини Берьозка съм попадала на много вкусна, но ми идва скъпа. Също от Била бях взимала някаква немска, съвсем не лоша, но не съм я срещала скоро.
На Родопея ми допада на вкус, но не се предлага много-много.

# 574
Ох, темата за заквасената сметана ми е болна #2gunfire Наистина само на сметаната на Боженци пише, че съдържа сухо мляко. На другите пише само сметана плюс закваска. Но абсолютно съм убедена, че повечето си съдържат я сухо мляко, я нишесте, я желатин Rolling Eyes Сметаната на Пилос (от Лидл) отначало, първите месеци, беше много хубава. И събираше водичка (както трябва да става с истинско кисело мляко, сметана, извара и т.н.). Да, но последната, която купих през ноември или декември, беше като циментирана - много очевидно беше, че е наблъскана със сухо вещество. На Бор Чвор пък ми стои като желирана. Аз напоследък започнах да купувам само руските сметани (Зорька моя и Нежная) и Хармоника.

# 575
И според мен слагат нишесте и желатин.
Млякото на Бор-чвор е с много плътна консистенция - това е невъзможно за мен при използване само на закваска и прясно мляко  Rolling Eyes Иначе е вкусно, но му нямам много доверие. Въобще голям проблем са ми киселите млека на мен - почти всичко съм купувала - напоследък само такива, маркирани като БДС

# 576
Аз вече купувам почти само млечни на Добрев - биволското мляко (и овче през месеците, когато има), сирене, кашкавал, моцарела, цедено мляко, масло. Все още им имам доверие, макар че няма да се учудя, ако влошат качеството в някой момент.

Доколкото знам, стандартът за кисело мляко (БДС) включва до 20% сухо мляко. И предполагам, че може да има някакъв стандарт и за сметаните или пък масово използвана рецепта, която включва сгъстители и затова на кофичките пише само "сметана" - рецептата/стандартът предполага определени съставки и не са длъжни да обявяват какви точно.

# 577
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте   bouquet

Записвам се и аз при вас. Така като гледам с 2 деца я се добера до фитнеса, я не, а лято иде (нищо, че на вън има сняг)  Mr. Green
След секциото ми казаха 2 мес. без физически упражнения, но днес не се стърпях и правих от изброените 3 по 10: напади, едно, което пак е като напади, но се прави настрани - както съм права единия крак го свивам в коляното, а другия изпъвам на страни и приклякам съответно (не знам дали го обясних правилно), балетен клек, и  едно упражнение при което вдигам колената и допирам до срещуположния лакет.
Това го правих с тежести на краката от по 1кг.
За тези тежести (1кг. пясъчни, гривни) да питам - купих си ги преди да забременя и не съм ги ползвала много... дали да ги ползвам по време на тренировките и по - точно по време на кои - на кардио или на силова? Целта ми е да намалям обиколки. Ако мислите, че с тях само ще си попреча няма да ги ползвам изобщо. Питах тогава във фитнеса - единия интруктур ми каза да ги слагам на пътеката, пак за намаляне на обиколки се борех тогава, а другата инструктурка ми каза, че от тях ще натрупам маса и ще увелича краката  Crazy
Утре мисля да включа и 20мин. степер. Как ви се струва?
Кърмя, храня се разделно, без джънк, тесто и сладко... е, понякога си позволявам тост филийка с домашен конфитюр  Blush  за първите 40 дни свалих 5кг., имам още 12  Rolling Eyes

Поздравления за инфото на първа страничка.   bouquet  Много полезно, особено статията в цитат за храните  Peace

За нишестето в млечните - може да си направите експеримент с йод - капете йод и ако посинее има нишесте...въпреки, че те в последно време вече се изхитряват и добавят някакво преработено, което май не се хваща по този метод...скоро не съм го пробвала да си призная  Rolling Eyes

# 578
Здравейте и от мет - днес отчитам хип тръстери, мъртва тяга и суинг + Dynamic Flexibility на Мишел Simple Smile

# 579
ТДИ,

поздравления за решението да спортуваш активно  Hug
На въпроса ти - 1 кг е нищо като тежест и за мен дали с тях или без тях е все тая. Но нека и другите момичета да споделят опит.
А, мускули не се правят толкова лесно  Wink За мое съжаление, де

# 580
Аз гледах, че моделите на Victoria's secrets тренират със тежести на краката. Не мисля, че са много мускулести.

# 581
  • Stavanger,Norway/ Varna
TDI добре дошла. Не ти трябва фитнес, с упражнения в къщи ще постигнеш страхотни резултати. И да, ползвай си тежестите и не се притеснявай. Трупа се в краката и корема и къде ли не само от неправилно хранене или целенасочено напомпване, което е трудно при жените и става със стероиди  Rolling Eyes

Аз днес планирах зала след работа, но такъв глад ме подгони, не спах и добре и една умора ме налегна, че реших да почивам и се прибрах. А и имам лека мускулна треска на перките  Laughing от толкова много бърпита с лицеви вчера. Забравих да се похваля, че направих тренировката по- бързо от Зузка, наложи се да превъртам  Crazy Но я правих с 2 х 7,5 кг, нейните може и 10 да са били, незнам що така пръхтя и почива на бърпитата.

# 582
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря за отговорите и топлото посрещане  Hug

Магдалена Маджурова, щом моделите на Victoria's secrets тренират със тежести на краката, значи и аз като тях  Party

bob4enka и аз мисля, че и без фитнес ще се справя. Имам и гирички и степер и голяма топка преди правех пилатес с нея и мисля поне два дни от седмицата да си го правя.  Peace

Аз преди ползвах едно приложение на тв с тренировки - избираш си категория и тръгва видео с инструктор, като някои са доста трудни  Rolling Eyes Сега гледах тези на 1-ва страничка и ми допаднаха на Румяна Илиева  Peace

Четох и за претренирането, аз без да знам, че съществува такова нещо, разбирам, че съм го правила  Rolling Eyes  Та си мисля днес правих за крака, взема утре да направя гръб и ръце  newsm78 После пилатес и така ще ги завъртя  Thinking

Утре ще се отчета каква съм я свършила  Wink

# 583
Бобченкаа машина си ти Simple Smile евала
аз пък искам да споделя, че както знаете много мразя тренировките за корем само....обачее не знам какво ми щукна, че все пак трябва да тренирам корем и мислих мислих ии вакрая си измислих един комплекс от упражнения, който е следния - планински катерач, настрани коляно до лакят, ски абс, после напред, преобръщам се като кълбо планк скачам и правя настрани повдигане на крак и ритник напред не знам дали ви стана ясно, но ако на някой му е станало е сега да стане и да го направи и да каже какво мисли Simple Smile

# 584
Бобченка, и аз много дълго време пренебрегвах йогата, за което съжелявам. Тъй като и аз офтикясвам от бавното темпо в повечето тренировки, но също така опитах и такива с по-бързо темпо, правя следното избирам си няколко вида упражнения или по-точно пози, не е трудно да се запомни преминаването от една поза в друга, то някак си е естествено, и задържам докато изпитам облекчение в мускулите, които разтяга съответното упражнение. От една от видео-тренировките запомних следното "не насилвайте тялото, не си причинявайте болка, задръжте толкова че да ви е приятно". Вече повече от 2 месеца я практитувам и само с нея разтягам, усещането е невероятно  Grinning. Както винаги си чудесна на снимката, забелязах и сръбското знаме да се вее над сините шорти  Laughing, шегичка, сетих се за трудната торта та за това.

Вививан, мисля че ти пита за мускулната треска, забелязвам, че в много от видео-тренировките темптото е сравнително бързо, може би защото тренировките са за начиенаещи или да не е досадно за гледане, но от тези на Джаки обърнах внимание, че темпото трябва да е сравнително бавно, иначе се разчита не толкова на усилието на мускулите, а на инерцията. Аз си докарвам чудни мускулни трески с увеличаване на тежестите и повтарям до отказ. Даже и йогата не ме спасява от болките след ден-два.

За сметаната, струва ми се, че тази на Бор-Чвор е  с добро качество. От млякото Верея и Сердика като марки, само тези двете, на Бор-чвор  киселото мляко е подозрително вкусно и мазничко  Party

Момичета да спомена нещо, нали все ви мрънках, че не свалям от НВ-ВМХ, но вчера установих, че панталоните едва ми стоят на д-то, като се загледах и целулите ми е вече доста намалял. Че съм сита и доволна от живота спор няма, че косата ми е супер също. И изобщо не ми е целта да се хваля, а да ви благодаря за споделенето, с което ме насърчихте въпреки всичко да продължа и да не се отказвам. Специални благодарности на Бобченка, много хъс има в постовете ти и вероятно не само за мен са стимул за добро хранене и редовни тренировки, благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт