Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 119
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Сега видях, че в Спорт депо има намалена ето тази топка:
http://sportdepot.bg/bg/product/body_sclupture_topka_gimnastiche … ml?state=cGFnZT0z

Мнения за нея? Чудя се дали да си я поръчам  newsm78

Моята е такава. Съвсем в началото я ползвах самостоятелно, а после в комбинация с гирите по 2кг. Не съм тренирала с нея отдавна. За мен си е избила парите, защото благодарение на нея бързо отшумяха болките в гърба. Но пък моето мнение не е много надеждно  Mr. Green аз обичам да си правя малки радости с такива покупки, че и с всякакви други.

ОРИДЕЛ ,
Скрит текст:
между другото и аз нямам снимки "преди". Правя си някакви компилации от стари, на които просто се вижда я ръка, я гръб, я корем. А в началото бях като кюнец - нула релеф и само едно сплескано дупе и тук-таме целулит от търкането на стола по 8-10 часа на ден на работа. По същия начин нямам снимка и преди слагането на брекети. Никога не са ми трябвали снимки, на които не се харесвам, затова или го трия или изобщо такива кадри не се заснемат. Но не предполагах, че мисията ще стигне до тук, понеже винаги съм изглеждала приемливо.

# 181
Определено с тичането на стадиона няма голям резултат, освен, че след тичането денят започва по енергично, физически малко по-стегнати крака, но не по слаби. Моята структура е ужасна, бедрата ми са огромни,все едно имамедни буци отстрани на бедрата на височината на дупето. Тялото ми е непропорционално, а от кръста на горе съм слаба. С тичането имам усещане, че бедрата ми стават още по-големи   Sad .
 Оридел, с това ти изказване "Аз не съм имала такава фигура дори на 18,макар да съм била слаба,а и не съм от най-упоритите тук." ме мотивира още повече, защото и а зникога не съм имала хубаво тяло и съмочувствие, но сега съм твърде решена. Живота ми се промени тотално към хубаво, чувствам се добре, искам и да изглеждам добре Simple Smile

# 182
Мен ме нямаше бая дъълго време, но сега пък Фея зачезна newsm78

Сега не мога да започна отново с тренировките. CryИли ще няма време, или ще ми дойде, или ще имам гости... EmbarassedХубавото е, че поне не съм вдигнала килограми докато отсъствах...

# 183
Аз след дълго канене покрай здравословните проблеми и липсата на време, открих пак спортния сезон с Алфата от Т25. Оххххх, дъх не мога да си поема, но определено направих всичко за разлика от деня, в който за първи път го играх. Тялото помнии Grinning Аз също се радвам покрай празниците не съм мръднала с кг. Сега остава някак да намаля мазнинките по корем и бедра. А и да се похваля преоткрих още една вкусна и полезна храна - елдата. Честно казано 1 опит беше ужасен, но се постарах да я овкуся, така че сега само това ми се яде Twisted Evil

# 184
  • here, there, everywhere
Nuclear, от колко време се занимаваш с клуба на Руми? Не мога да разбера какво е това онлайн тренировки ли, след като си платиш какво получаваш, някаква индивидуална програма за отслабване ли , диета и упражнения? Побликуваните сникмки на сайта "Преди" и " След" са резултати само на упражнения в къщи ли? Едва ли?
Снимките публикувани в сайта са от хора, които са си платили за изготвяне на индивидуален режим. Получаваш и видео с упражнения заедно с режима.

Клубът е главно за упражнения, които можеш да си свалиш на компа и да действаш. Всеки месец има нови. Понякога като бонус получаваш я малко режимче, я някоя нова рецепта.
Ако не ти се дават пари за индивидуален режим погледни безплатните диети от сайта. Чувала съм добри отзиви. А като ги съчетаеш и с упражнения на пролет ще си пушка.

# 185
Like_smoke, ох, разсмя ме с твоите клекове и пистолети Grinning на всеки се случва, не си сама Grinning

Меги, това на снимката съм аз, ноооо преди година - спазвах режим от Румяна + нейните тренировки. В снимките в сайта й няма лъжа, нито измама. Всичко е напълно реално и ако искаш режим и тренировки и можеш да си го позволиш - пиши на Руми без никакви съмнения Simple Smile без никакви добавки, без фитнес зала. Всичко е с домашни тренировки и истинска храна Simple Smile

В момента от 5-6 дни спазвам режима й отново и дори за такова кратко време започнах да се чувствам по-лека, но взех че се разболях. Опитвам се да го спазвам пак, но с тоя мед, лимони и т.н. не е напълно стриктно. Но съм решена това лято да съм по-релефна от всякога Grinning  обещах си. Точка. Grinning

Вече направих 2 години домашни тренировки и съм мноооого доволна от себе си. Пожелавам си здраве, здраве и пак здраве Simple Smile
И на всички в темата!

Днес няма да тренирам, ще се оставя на болестта, макар че друг път съм тренирала... но този път няма да се стресирам допълнително, ще си почина. Утре се надявам да съм по-добре и ще метна някоя по-кратка тренировка. Решила съм да заложа предимно на силови тренировки + режим.

Малко дълъг пост стана, но да се похваля, че оня ден една колежка имаше рожден ден и черпи с бонбони, които мноооого обичам, но не го изядох. Подарих го на един колега Grinning

# 186
Аз пък  току-що изядох три бонбона криспело, защото се ядосах.  Embarassed Иначе се въздържам, Embarassed Embarassed
Скрит текст:
Е па може ли толкова вкусни да ги направят! Както и рафаело #Cussing out

Мери, честито ти 2 години в темата!И аз ти пожелавам здраве! Hug

# 187
  • София
Мери, честита две годишнина! Много време си е това, браво!   bouquet

Благодаря за съвета за постелката. Този комплект за йога и аз го заглеждах, но не ми трябват всичките му части.
Мери, имаш ли представа Руми какви постелки ползва, каква материя?
Дали не е нещо такова: http://sportdepot.bg/bg/product/ruilin_rising_postelka_za_ioga_- … ml?state=cGFnZT0z
или такова:
http://sportdepot.bg/bg/product/ruilin_rising_postelka_za_aerobi … ml?state=cGFnZT0z

Искам да е наистина хубава, да не се хлъзга и мести отдолу (върху ламинат тренирам), както и от горната страна да не се лепи по гирите или маратонките ми.

И въобще, ако можете да ми дадете мнение за тези двете, хубави ли са - да поръчам и да се приключва, че сега тренирам върху едни мекичка подложка за баня, от тези дето са на ролка  hahaha Не че не става, но вече я амортизирах много, а и ми се мести, лепи ми се за гирите и въобще - дразни ме максимално  Mr. Green

# 188
Здравейте дами!
Маями ми се губи напоследък? Да не е забегнал на ски някъде?

Днес ходих на профилактичен и се оказа, че имам кръв в урината Shocked. Ще повторя изследването след седмица. Питаха ме дали ме боли, дали вдигам тежко и такива неща... Тежко немога да кажа, че вдигам, защото 6кг пудовка не е кой знае какво, дано да не е нещо сложно и сериозно ooooh!

И аз ще търся постелка днес, благодаря за препоръките.

Отчитам 2х боди рутин с пудовка и един ФБ за бразилско дупе.
Много ми се тича и се ядосвам, че освен по домашно му, напоследък не ми остава време за повече спорт. Аз също не съм спортувала активно като дете, все от дъжд на вятър. Но пък затова от 4 месеца насам съм редовна и много мотивирана, благодарение на всички вас Peace  bouquet  bouquet

# 189
Вивиан, мойта сякаш прилича на тази с цветчетата. Аз съм върху килим, понякога се огъва. Мисля че и гирите се лепкат за нея. Върши ми работа, малко е одрана тук-таме вече, а и ще прави 1 година тренировка скоро върху нея  Laughing за сега не мисля да инвестирам в друга.

Не знам на Румяна какви са. newsm78 Прилича ми на мойта, но не съм сигурна.

Мисля, че ТОВА ще е добро  Peace

# 190
  • Лутаща се
Ще ми кажете ли нещо за топката, за която питах?

# 191
Ще ми кажете ли нещо за топката, за която питах?
Не съм видяла, че питаш за тази топка, та се върнах да скивам - аз имам подобна. Дори да не я използваш за тренировки може да си стоиш на нея като на стол - много помага за изправена стойка. Уникална е да разтягаш кръст, корем на нея. Дори в опаковката има показани упражнения. В интернет също ще намериш. Доста добре влиза да повдигаш таза за задно бедро на нея. Хем трябва да пазиш равновесие, да стягаш дупе, крака, корем, за да се задържиш. Според мен си заслужава. Тези малките неща са къде, къде по-добри от уреди като велоаргометър, кростренажор и не знам си какво още  Peace Аз съм За  Peace

# 192
Скарлет, стига да имаш място вкъщи, аз не бих се колебала за топката - с нея могат да се правят много добри вариации на иначе познати основни упражнения. Вчера например правих нещо като мост, но със стъпала върху топката, сега прочетох, че се казва бедрено сгъване: http://www.bb-team.org/exercise/2500_bedreno-sgavane-s-shveytsarska-topka
За по-голямам трудност, може да се прави същото, но с единия крак във възхуда. Може да правиш коремни преси върху топката или планк, но краката да са ти върху топката, супермен върху топката. Хубавото на всички упражнения е, че освен мускулите, се тренира и балансът като цяло.
А дори и само редовното седене върху топката е добре за гърба.

# 193
И аз бих си взела топка, ако имах място вкъщи   Peace
Ползвам такава в залата и определено има упражнения, за които е безценен помощник

# 194
  • Лутаща се
Не че имам чак толкова много място, но ще си я поръчам.
Тя нали може да се съхранява и без да е напомпана?

Общи условия

Активация на акаунт