Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 112
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Определено с тичането на стадиона няма голям резултат, освен, че след тичането денят започва по енергично, физически малко по-стегнати крака, но не по слаби. Моята структура е ужасна, бедрата ми са огромни,все едно имамедни буци отстрани на бедрата на височината на дупето. Тялото ми е непропорционално, а от кръста на горе съм слаба. С тичането имам усещане, че бедрата ми стават още по-големи   Sad .
 Оридел, с това ти изказване "Аз не съм имала такава фигура дори на 18,макар да съм била слаба,а и не съм от най-упоритите тук." ме мотивира още повече, защото и а зникога не съм имала хубаво тяло и съмочувствие, но сега съм твърде решена. Живота ми се промени тотално към хубаво, чувствам се добре, искам и да изглеждам добре Simple Smile

Наистина имам предвид всяка дума,която съм написала.Тя е моят личен опит.
Дано успея днес да направя тренировка,денят ми тръгна в различна от очакваната посока.

# 196
Не че имам чак толкова много място, но ще си я поръчам.
Тя нали може да се съхранява и без да е напомпана?

Да, но в тези няма помпа доколкото си спомням. Диаметъра пасва ли ти? На мен моята ми идва малка, не съм я спихвала, щото не мога да я надуя, както ми я дадоха така си е до ден днешен.

# 197
  • Лутаща се
Не че имам чак толкова много място, но ще си я поръчам.
Тя нали може да се съхранява и без да е напомпана?

Да, но в тези няма помпа доколкото си спомням. Диаметъра пасва ли ти? На мен моята ми идва малка, не съм я спихвала, щото не мога да я надуя, както ми я дадоха така си е до ден днешен.
Точно заради диаметъра се колебая. Не знам как се преценява дали ще пасне. Висока съм 163 см.

# 198
  • Варна
Вивиан, аз имам постелка като показаните и 2ра зима я ползвам. Вече е малко амортизирана, но отговаря на твоите изисквания.
Аз търся нещо по-плътно(дебело).

Skarlet, топката е чудесна. Аз имам същата. Висока съм 167 и ми е добре. Мисл, че и на теб ще пасне. Идва в кутия и трябва да си  напомпиш с велосипедна помпа например; а може и с уста, но за хора с голям аеробен капацитет  Mr. Green На мен така ми я надуха като ми я подариха.  Laughing

Мери, много ми харесва подложката която имаш. На какво тренираш? Ние сме с теракот, там където тренирам. Според теб ще се пързаля ли?

# 199
Точно заради диаметъра се колебая. Не знам как се преценява дали ще пасне. Висока съм 163 см.

Скарлет - http://www.bb-team.org/articles/3856_fitbol

# 200
Скарлет,  65см. според мен е подходяща за повечето жени. Моята е 85цм и определено ми е голяма.По-подходяща е за съпруга ми, но я имам от много години и не знаех тогава.

Вивиян, постелката ми е точно като втората и като тази, която показа Данито. Доволна съм и нея я имам от много години.

Много скъпи при вас тези неща. Направо тройно  ooooh!

Мери аз мисля, че болките са от първото упражнение. Не мога да разбера, защо си изгъва кръста толкова това момиче след лицева упора.Може и да не съм разбрала самото упражнение де.
Честити ти две годинки, през които ни усигуряваш конфорт и на нас като се занимаваш с темата   bouquet Желая ти да оздравяваш и ако не минава иди на доктор  Hug

# 201
  • София
Благодаря за мненията за подложката  Hug
Ще я поръчам пък ще видим.

# 202
Аз също от доста време си търся хубава подложка за спорт, но на мен ми трябва доста плътна, защото на тънки не се чувствам комфортно.

# 203
  • Лутаща се
Аз пък си поръчах топката  Mr. Green

# 204
И да се отчета с тренировка за днес: HIIT Like a Girl Round 2 - Fat Burning HIIT Cardio Workout от ФБ и 12 минути за ръце от програмата Cardio Barre (бонус горна част на тялото).

# 205
  • София
Хм, децата имат такава топка, само дето е с дръжка, за скачане и подскачане.
Много е здрава, мъжа ми, който е 99 кг седи на нея и нищо й няма Simple Smile
Ще взема да им я конфискувам  Joy

# 206
Мери, много ми харесва подложката която имаш. На какво тренираш? Ние сме с теракот, там където тренирам. Според теб ще се пързаля ли?
Тц, нямам я подложката, просто я видях и предположих, че тя ще е по-добра от всички други, които са показани и реших да я споделя.  Hug Не  съм сигурна, но може и да се пързаля на теракот  Thinking

Моята топка беше от тия дето уж се водят масажни, тоест с тия изпъкналите точици и си имаше помпа  newsm78 Четох, че като си я напомпиш и седнеш върху нея, краката ти трябва да са успоредни на земята, тоест с коленете да образуваш ълъг под 90 градуса, нито да потъваш в нея, нито да е прекалено надута.

tqna  Hug първото упражнение не е точно лицева опора, а гмуркане, което е наполовина. В сайта имаше и клипче как се правят упражненията от картинката. Ето линк.

# 207
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аууу, как оби4ам да отворя и да сте изписали много, 4ета си и ми е кеф.  Mr. Green

От4итам се с 30 минути (5 км) джогинг по на4упен терен, след това тренировка за крака от преден клек, клек, мъртва тяга, римска тяга, добро утре. Разстегнах на станка след това и направих комплекс за корем от планкове, ренегадско гребане и някоя и друга преса  Crazy

Нуклеар тренирам средно по 4 пъти в седмицата, в понеделник задължително по4ивам, работя от 8- 23 4аса без грам пауза  Rolling Eyes, та няма кога. Друг по4ивен ден ми е 4етвъртък и събота, но в тези дни не по4ивам без тренировка, а по4ивам с някое ХИИТ4е от блендър аи нещо я за корем, я мятам децата на кон4е вместо щанга и правя 3 рунда от по няколко упражнения за дупе и бедра. Това го правя за раздвижване, 4е ина4е се успивам и ме хваща мързела.

Сега ме подразнихте и аз да си купувам топка  Laughing

# 208
Вивиан от показаните постелки аз съм за втората  Peace
Скарлет, гласувам ЗА топката, имах такава вкъщи и често я ползвах за упражнения и разтягане... Ти си я поръчала вече Simple Smile Браво    Flutter
Мери, аз лично съм чувала лоши отзиви за сглобяемите постелки (че не са удобни, разглобявали се). Ако си решила да вземаш такава поразпитай  Peace
За днес отчета ми ще е това http://www.youtube.com/watch?v=xGw6zN2SV98  Simple Smile
Един час детокс йога със Сейди  Peace 

# 209
Аз пък като ви чета и не ме сдържа  Laughing Решила съм обаче, че днес ще почивам. Почивен ден ми е от работа също и след малко излизам на разходка.

Мери, разгледах, но не ми се струва читаво това упражнение.По-добре замести с лицеви (лесни наполовина) и бърпи след всяка. Може с малки гирички.

Бобченка, аз си я харесвам топката.Понякога след натоварен ден си правя малко коремни на нея и така ми почива кръста. Абе, ако не друго за децата е е голяма забава  Grinning Нали съм ви казвала колко деца на приятели забавлявам в къщи с моите уреди.Лягам по земята с тях правим лицеви, коремни, бърпи и танцуваме зумба с най-младата ми почитателка на година и половина Laughing Даже едното се запали много. Вече е тийнеджър и ходи на спорт, ограничава вредните храни, прояде и плодове и зеленчуци. Много съм горда с него.

Приятни почивни дни на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт