Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 134
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Наистина сте ми много мили всичките. Определено ми повдигнахте духа  Hug

Дива сигурно си в някакъв период на задържане, случвало ми се е особенно с малко килограми до целта.  Хайде скоро да излизаш от него  Hug

Тази тема се изписва със скоростта на светлината и нито мога да ви настигна, нито да отразя всички. Търча и по площадки, домакинска работа, друга работа, децата, тренировките и как ми се иска деня да беше двойно по дълъг еееех  Grinning

Силова днес - Michelle Dozois PeakFit Challenge D.02 Pure Strength 1, 50мин.
Сега ми е такъв кеф  Mr. Green

# 211
Аз като луд фен на тениса, по време на турнирите от Големия шлем само скачам на степера с две гирички в ръка упражнения тип Джо Дилън  Laughing. Сърце не ми дава да се отлепя от телевизора, когато има страхотни мачове по времето когато правя тренировката  Flutter
Замислихте ме за топка, преди време се бях засилила да си взема, защо се отказах тогава обаче- не помня  Crazy
Постелка си бях поръчала, такава за тренировки. Изчерпали се обаче и от магазина решили на тяхна глава да я заменят с друга, за йога  ooooh!. Не ми се разправяше, тази ми върши работа ако е върху килима и много лесно се подържа чиста и е много приятна на допир. Но на плочките се пързаля здраво. Другия път ще си избера на място в магазина  Peace

# 212
Момичетааа, влизам да се отчета с Max Interval Plyo и да се изфръцкам, че вече си имам две плочици на корема! Също така задобрявам в така мечтаните ми лицеви опори. Днес и вчера тренирах сутрините и направо се изкъртих, толкова повече енергия имам, отколкото на вечерните тренировки - към 18 часа, а и в изпълнението на упражненията усещам разлика. Въобще - голям кеф  Crazy

# 213
Nuclear, благодаря за поясненията. За сега съм се надъхала, да видим до пролет какви ще ги свърша дали ще бъда пушка или само изгърмял бушон Joy

Оридел, много си права за тичането, сега ще изпълнявам упражненията на Руми и ще споделя резултатите си   Simple Smile

# 214
Момиченцаааа кокиченцааа браво на вас, че имате и намирате време за тренировки аз и днес не можах простоо уж бях решена да стана по рано сутринта преди работа обачеее така ми се спеше....ужас утре пак ще се пробвам със ставането поне стреч да направя пък в неделя силовата....

# 215
Ха никой не е писал след мен... аз успях да станаааа и отчитам Dynamic flexibility

# 216
  • София
Nuclear, благодаря за поясненията. За сега съм се надъхала, да видим до пролет какви ще ги свърша дали ще бъда пушка или само изгърмял бушон Joy

Оридел, много си права за тичането, сега ще изпълнявам упражненията на Руми и ще споделя резултатите си   Simple Smile

Не знам, дали си прегледала диетите й, ако не си - виж ги. Иначе няма смисъл от спорта, ако не се съчетае с хубаво хранене. Общо взето - въглехидратите се ограничават, за да се свалят мазнини.

# 217
  • София
Малко стимул с едно хубаво дупе  Heart Eyes
Скрит текст:

# 218
  • here, there, everywhere
Не е само дупето. Коремчето, коремчето...

Вчера в крайна сметка направих Джилиян, но към края на тренировката нещо ми прилоша, та последните 2-3 мин. Ги пропуснах. Сега чета за IF и след малко пак ще се срещна с Джилиян.

Вивиан, мисля ти беше правила фастинг. Сподели моля те имаше ли резултат при теб. Има колкото доволни, толкова и недоволни като гледам...

# 219
  • София
Имаш предвид цикличното хранене ли?
Да, около месец - два. Честно казано не забелязах някакъв огромен ефект. Добавих го като помощно средство към основният ми начин на хранене ВМ-НВ, но мисля, че с него и без него - резултатите ми са едни и същи.

Правила съм и мазен фаст - т.е два дни само на кокосово масло, и тук вече резултата беше повече от добър. Рязко падане на кг. и подпомогнах много горенето на мазнини.

# 220
  • Пловдив
Добро утро!
За днес Кор кардио и баланс - последен ден от възстановителната седмица. Другата седмица започва едномесечното разбиване от втората фаза на Инсенити  Grinning
Дели, браво за коремните плочици, само така   bouquet Аз винаги тренирам сурин - в 5 часа и после деня си ми е много пълен с енергия, единствено вечер обаче още към 8-9 ми се приспива звееерски . Laughing
Вив, тази мадама, тази мадама ... вземам я в къщи. Съвършенство отвсякъде. Ех, кога и дали ще направя такоова тяло... Май никога, като знам какъв чревоугодник съм  Simple Smile И наистина,  колкото е важна тренировката, толкова и храненето. Не смятам обаче, че двете могат едно без друго.
И аз благодаря за съветите за постелка, смятам да си закупя една, също и топка, също и ластици хубави... Видях в един магазин доста спортни неща и ще го наобиколя да си напазаря. Даже се чудя дали да си ги купувам нещата, или като ме питат за  рождения ми ден, който е след 20 дни , какво искам, направо да казвам нещо от спортните принадлежности. Обаче, се притеснявам дали няма да ми купят такова, което не харесвам, та ... ще видя, де, но сериозно трябва да се дооборудвам, защото след Шон, който и да подхвана, ще ми трябва по-голямо оборудване от едни гири. Ще си купувам и пудовка, но по-нататък, че за сега само ще ми седи в ъгъла.
Хайде лек ден и уикенд   bouquet

# 221
Привет Simple Smile
Вчера ми беше почивен ден, а днес имам много малко време за тренировка затова избрах ето тази за корем, Страхотна е, а и мацката много ме кефи

http://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0&index=9&list= … vAaF5XOLJGve6jMyC

Вивиан Страхотно дупе бих казала! И аз искам таковааааааа

Да се допълня, сега видях че тази мадама има и тренировка за крачета, утре ще се пробва, ето я
http://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs

Ама много ме кефи  Grinning

# 222
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вивиан как така само на кокосово масло, не ти ли накърти.

Смятах днес да тренирам преди закуска, ноо, храна ми вчера беше ужасна- тоест беше режимна, но много малко, незнам дали и 1200 кал направих и днес се събудих по- гладна от всякога, та закусих с кюфте, варено яйце и фъстъчено био масло. Тренировката измествам за следобед.

Показаната мацка е супер и аз искам такива крака. Но все си мисля, че толкова релефни са преди състезание, когато целенасочено изчистват мазнини. Иначе са си като нас- малко по- загладенички.

Размишлявах за Кели от ФБ вчера преди заспиване (и аз съм от лудите  Crazy). Кели доста тренира корем, но плочки няма. Румяна пък, не го тренира целенасочено, само с балансиращи упражнения и има плочки. Все си мисля, че тези плочки са донякъде и генетично свързани  Thinking

# 223
Бобченка, Кели изглежда и по-мазничка. Румяна е доста по-изчистена от нея. И аз не тренирам целенасочено/отделно корем и смятам, че мойта преса, дори и мазничка, си личи повече от на Кели... генетично може да е заложено колко плочки ще се виждат, каква форма и т.н. Но дали ще имаш или не според мен зависи от храната и тренировките Simple Smile

# 224
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да, така е, ама пък аз например немога да изкарам плочки, а смея да твърдя, че съм доста изчистена в коремната област. Явно ми е залоно да имам one pack  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт