Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
И аз искам плочки, но едва ли ще е в този живот! Tired
Племенникът ми е на 15г. не тренира кой знае колко, но има толкова  изразена релефна мускулатура, че би му завидял и спортист. Плочките му са направо павета! Laughing
А храненето му е ужасно. ooooh! Та, и аз мисля, че е генетично.

Люба, направи си списък с нещата, които искаш и го дай на най- близкия си приятел.  Simple Smile

Вивиан, кажи малко повече за този мазен фаст, може и на лични.
Имам нужда от изчистване и си мисля, че сега е момента, докато не тренирам.
Правилно ли мисля или греша?

# 226
И аз съм на мнение,че плочките са до някакв степен генетично заложени. Имам предвид следното: дори и в най-добрия ми период корема ми изглежда така:
Скрит текст:
Плочки като тези
Скрит текст:
:
няма да направя. Аз не се оплаквам обаче. Твърде релефното тяло не ми е по вкуса. Peace

# 227
Аз съм убедена,че е генетика.
Имам приятелка,която откровено мрази спорта и никога в живота си не е спортувала.На нейния релеф може да завидят 80% от жените.
3-4 месеца след раждането си беше върнала кг.

И друга приятелка,която има бицепс и рамо, за които неведнъж са и задавали въпроса какво тренира.Крака без грам мазнина и само мускул.Тя откровено не тренира.Талията и е ужасна-след две раждания,но и тя не полага абсолютно никакви физически усилия.Отвратително хранене и куп вредни навици.

Трети пример-жена,която се смазва от тренировки-преди,по време и след раждане.Предполагам,че храненето и куца,но нямам инфо.Има отвратителна безформена фигура.

А аз отскоро ,гледайки се в огледалото,виждам фигурата на баща си на млади години. Mr. Green
И във времето,когато ходех на фитнес,очертани 6 плочки не съм имала.Бях свалила драстично кг и "млатех" като луда за корем.

За мен корема на Лидси би бил върхово постижение-ако разбира се,успея.

За днес тренировка на ФБ за долна част,която Фентъзи беше пуснала и Били Бланкс Abs workout.

# 228
И аз пробвах предложението на Фантази за долна част. Преди него направих 30 минути от програмата All the Right Moves - Amazing Legs Workout. С последното винаги много добре разтягам ханша и краката, така че накрая с удоволствие постоях в лотус (padmasana) както и в лотус, докато правех свещ, за 10-ина минути.

# 229
Отчитам ден за крака основно  Peace

Относно коремите - никога не ми е било фикс идея да имам плочки. Много по-важно за мен е хубаво задно бедро и вдигнато дупе, както и хубаво оформени ръце и рамо  Heart Eyes Относно последното - смятам, че една жена няма нужда от никакви други бижута освен хубавите си ръце, шия и рамене

# 230
Отчет с 28мин тренировка за цяло тяло с Румяна. Лекичка ми дойде дори и като болна  Laughing

# 231
  • София
http://livinlavidalowcarb.com/blog/fat-fast-for-a-few-days-to-in … -weight-loss/1189
http://www.carbsmart.com/fatfast.html

Аз лично не правих точно това. Карах само на кокосово масло в кафето или чая, без да се интересувам от калории,  нито от количества. Много добре ми се отрази, дръпнах в свалянето, но това беше преди да започна тренировка. Не знам как би се отразило, ако с такова хранене се тренира сериозно, но все си мисля, че няма да стане нищо, ако човек е добре кетоадаптиран.

# 232
Днес правих тренировка на Румяна - 500 повторения:
http://fitnesinstruktor.com/trenirovka-500-povtorenia/
Изпълнявах лицевите опори от колена.
Качване на стол, слизане и напад - само по 15.
Странична дъска - 15 (ръцете ми трепереха и се огъваха).
Всичко друго по 50.

За компенсация направих и 100 подскока звезда, 100 подскока на въображаемо въже, 50 странични напада и 3 минути бягане на място.

# 233
Вивиян, благодаря за линковете   bouquet Беше ми интересно.Втория съм го виждала в другата тема, но не го бях запазила.Сега ще го направя, че има хубави идейки.Първия го изчетох докрая с всички коментари. Последните ме замислиха и знам, че ще подействат при мен. Точно като за след празници. Аз поддържам все едни и същи килограми вече от години, но едни 5 ме дразнят.Може да се пробвам.

Иначе има много хубав съвет там.Хора с повечко килограми, първо да опитат ниско въглехидратно и като посвалят и искат още тогава да отидат към фаст. Логично и за мен правилно, защото човек с повечко килограми трудно би издържал изведнъж на такава калорийна рестрикция и не би издържал после пак да се нахвърли на храната.

Иначе тренирах първо на пътеката с гирички и после с тежестите отново като за последно  Peace Толкова съм енергична, чак сама си се радвам.Постигнала съм изключителен контрол над щангата и съм в супер спортна форма  Party
Не съм пробвала още клека с голяма тежест от стойката.Срам ме е  Embarassed Много народ все има и не се решавам. И подкрепа нямам. Дружките ми от класа, а и тези, които знаят, че тренирам всеки ден и без това ме мислят за луда, хич не съм им споделила даже.

# 234
Да попитам по колко точно кокосово масло на ден приемате, ориентировъчно?
100гр съдържа 900кал. но е немислимо да се изяде толкова много, поне според мен е прекалено. Embarassed
Днес си сложих една кафена лъжичка в кафето и не го почувствах сякаш. Само на устните ми остана като балсам Crazy. Очаквах поне да е ароматно, хм newsm78

Отчитам 35 мин пудовка и разтягане на крака. Така се случи, че ядох само 1 път днес и нещо не ми е добре. Утре рестартирам.

За плочките на корема да кажа - при мен прозират първия, най-горен ред. Незнам дали с бягането го постигнах или от пудовката, но нещата са комплексни. Най-релефна станах като се нанасяхме в нов дом и нямах време нито за ядене, нито за тренировки. Само мъкненето на багажи и мебели ми беше достатъчно. След това дойдоха празници и се освиних скоростно.

# 235
И аз по една лъжичка пълна в кафето слагам.Напоследък забравям де, но точно това чуство на балсам по усните много ми харесва.

Скрит текст:
Мъжа и сина много харсват печени картофки с много лук, чубрица, пипер черен и червен, сол, малко бяло вино и към 2 суп лъжици кокосово масло във фурната.Задушавам първо под фолио и после препичам. Ммммм вкусотия голяма.Аз им го измислих и те се изненадаха, че кокос съм сложила, но одобриха  Peace

# 236
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз имам био кокосово масло, даде ми го приятелка, което много силно мирише на кокос, а аз обожавам. Но не го ползвам, седи си бурканчето, да взема и аз да пробвам с кафето. Иначе няколко пъти си доумесвах фонданите за тортите с него, дава приятен аромат и гладкост.

Днес не стигнах до тренировка, пак голямо търчане, че и торта правих за рождения ден на половинката утре (поиска си сръбското знаме барабар с герба, ей този герб ми разказа играта  Rolling Eyes). Но когато се сетех, лягах долу за по 10 лицеви опори, едно към 100- 150 съм направила днес, че и част от тях с Мила на гърба, както и редувах типовете лицева. Ей, така да не съм капо  Crazy Laughing

# 237
Моето кокосово масло също е био и за домакински цели, т.е. готвене.  newsm78 Не мирише никак на кокос, бяла маса, която бързо се разстваря в топлото кафе.
Да не би да има разлика в екстрактването на маслото? Защо моето не мирише на кокос?

# 238
Тези, които не миришат са за готвене, тоест един вид сякаш използваш олио или зехтин, но в по-добра/полезна форма. А това, което си мирише, може да го слагаш към сладкиши или към други неща, на които искаш да им придаде кокосов вкус  Peace

Днес не подсмърчам и съм по-добре  Heart Eyes вчера сигурно съм изяла храна като за трима и плодовете на магазина  Joy

# 239
  • София
Да, това което е с аромат е студено пресовано, а това, което е без - е минало обработка за обезмирисяване.
Когато правех мазния фаст в моя си вариант само на масло - слагах по две-три супени лъжици в голяма чаша кафе или чай. Целта ми беше да не чувствам глад. Нямам представа колко съм изяждала за един ден, но сигурно има 100 гр.
Да, ако човек не се храни нисковъглехидратно и изведнъж мине на кокосово масло, мисля, че ще е доста по-трудно. Все пак кетоадаптацията помага доста, а иначе организмът си търси въглехидратите, кръвна захар - играе, тогава ще има по-силен глад.
tqna, права си, че с фаста не трябва да се бърза, това си е крайна мярка все пак.
А и така като си мисля, смятам, че при човек, който не се храни нисковъглехидратно не би имало никакъв ефект. Ще се изхвърли малко вода, и  до там.

Общи условия

Активация на акаунт