Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 153
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
За кафето с масло (кокосово и/или обикновено) искам да уточня, че трябва да се разбие за 2-3 секунди с пасатор или миксерче за капучино, защото иначе маслото не се смесва с кафето и крайният ефект е съвсем различен.

# 241
Аз днес съм на Exercise Challenge -Sumo Squat Step Up -200 reps
И довечера смятам да метна нещо "леко" с Боб Харпър  Peace
И да се похваля ,успях да зарибя мъжо и той да тренира...  Mr. Green  Laughing
Преди ми се смееха и викат ,че съм била мятала ръце и крака а сега вика...бреее жена
то това било голяма мъка  Mr. Green  Joy
И аз като Мери тренирам от 2 години в домашни условия.
Не ми е стъпало крачето във фитнес....  Blush
Обаче забелязах следното....имам няколко познати ,които ходят на фитнес от доста време
и ходят редовно....обаче нито имат оформени мускули нито нищо.
А я вижте на Мерито коремчето какво е хубаво оформено.  Mr. Green
Аз също имам оформени мускули ,но ми се иска да ги оформя още...
Та фитнес залите не са единственият вариант за трениране  Mr. Green даже напротив  Peace

# 242
Мавина, засрамваш ме тука  Blush Hug

Аз съм казала, че във фитнес зала ще стъпя само заради по-големи тежести Simple Smile Нооо за сега нито имам времето, нито парите, които да отделя за фитнес зала Simple Smile

Мятам се на една кратка тренировка от 18 минути с Румяна за долна част.  Peace Ще го карам малко по-леко, докато оздравея напълно Simple Smile

# 243
Аз отидох в залата именно заради тежестите Peace. 4 години тренирах у дома. Стигнах едно ниво,от което нямаше мърдане. Посегнах към тежестите и се пристрастих. Crazy А и ефект виждам.
Освен това правя компания на половинката. Така,дори и да го домързи някой ден,ходи с мен на фитнес Mr. Green.

# 244
Аз първо тренирах в зала около 3 години и нещо. После се наложи да прекъсна заради проблеми с белите дробове, но шило в торба не стои и продължих да тренирам вкъщи. Сега пак съм в зала и съм доволна точно заради по-големите тежести - просто няма как до безкрай да купувам такива вкъщи, че стаята за гости ще трябва да я обърна във фитнес  Mr. Green

Днес отчитам само пътека - 7 км интервално  Peace
Миналата година пробягах масовата дистанция на маратона и ако тази година запазя форма ще се включа на 6 км., защото 18 км. със сигурност ще са непосилни за мен  Sad

# 245
Къде са тези маратони, няма ли и в София - докато съм тук да се включа и аз в някой. (обади се обичащата много да бяга....  ooooh! JoyMr. Green Много ми е любопитно колко ще издържа Simple Smile

Мерида, може и аз така да направя след време. Ама за сега има какво да чистя още и смятам, че може и още домашни тренировки да мина + правилно хранене, та за фитнеса има време Simple Smile  Hug

Като семейство сте ми, ей! Не мога и един ден без да вляза да прочета какво сте писали  Heart Eyes Hug

# 246
Мери, аз в Софийския тичах  Peace
Ако през 2008 г., когато го организирах някой ми беше казал, че няколко години по-късно самата аз ще участвам, много щях да се смея  hahaha
Той имаше прекъсване от няколко години и от миналата пак се състоя. Надявам се тази година да има отново въпреки всички неуредици. Имат сайт - можеш да провериш условията. За масова дистанция не се иска нито медицински бележки, нито ЕК  Peace

# 247
  • да има едно лесно - на мотора

Като семейство сте ми, ей! Не мога и един ден без да вляза да прочета какво сте писали  Heart Eyes Hug
Тъкмо щях да напиша същото  Hug Дори и да не се разписвам всеки път .
Днес - Speed 2 с Шон .
И аз отчитам 2 г. и 2 м. домашни тренировки  Grinning .

# 248
Събота по принцип ми е почивен ден, но неделя наваксвам. Днес правих ден 1, 2 и 3 от новата програма на бодирока Catching Fire 30 Day challenge. Понеже са по 15тина мин всяко, го докарах до 45 мин, а после йога още 15. Но новите тренировки много ми харесаха - 15 мин яко зор, почивките бяха по 10 сек стоене на планк. Много приятно се изпотих. Има ги в YouTube.

# 249
За маратон -участвах в един стандартен, който беше 42 км но имаше възможност за team run, та го бяхме разделили на по 8-12 км. На мен се паднаха 8 км, но това ми беше предела. Доста се озорих, дори прокървих. Готино е след това чувството. Но може би не бих си го причинила пак. А и не бях се готвила преди това.

# 250
  • Лутаща се
Какъв лош късмет.
Излизах с кучето, направих преход от 5 км.
На връщане минах през Кауфланд и видях, че са получили същите гимнастически топки, пак диаметър 65 см, но и с помпа на същата цена като от сайта - 17 лв
Дали мога да откажа доставката от Спортдепо? По принцип трябва да я донесат утре. Цената ще бъде 17 лв + 4 лв доставката. Не е заради разликата в парите, а заради наличието на помпа в кауфландската топка, а тази от Спортдепо няма.
Знаете ли дали мога като дойде куриера да откажа да взема поръчката без да платя нищо?
Днес е неделя и не мога да се свържа нито със сайта, нито със Спиди. Писах писмо до Спортдепо, но пратката вече е във В. Търново.
А така искам да я откажа!!!  #Cussing out

# 251
Скарлет, опитай се да я откажеш. Може да те накарат да платиш някаква сума обаче... не знам каква. Опитай - ако не стане - си я вземи...  Thinking

Погледни тук - http://sportdepot.bg/bg/pages/reclamations-79.html

# 252
оооо аз отчитам - Michelle Dozois PeakFit Challenge D.02 Pure Strength 1 направо ми е супер Simple Smile

# 253
Отчитам това http://www.youtube.com/watch?v=gM4DQ-0Vjnk но с гирички.То голямо геройство, но за малко пак без нищо да мина..

# 254
Момичета, в Джъмбо има топки по 10 лв., мисля бяха, а пудовките от 5кг. около 15 лв. Peace
Дали са качествени, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт