Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 080
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро! Пристрастих се към вас, не мога да се удържа да не видя, какво сте писали Simple Smile!

ОРИДЕЛ, почти след всяка тренировка Румяна има разтягане  http://fitnesinstruktor.com/brutalna-koledna-trenirovka/ започва на 35 мин. Дано да ти свърши работа Simple Smile.

Да се запиша за днес Брутална тренировка за цялото тяло на Румяна. Поизмориме, като за начинаещи в два кръга Simple Smile.

Искам да ви попитам какво бихте ми препоръчали да си накисвам сутрин с мляко- мюсли, овесени ядки, овесени трици? Различни неща чета и не мога да реша, а тук всички сте толкова наясно със здравословното хранене, а и личния опит е най- кресноречив

# 496
  • София
По мое мнение - нито едно от трите  Laughing
Но хайде, за да не съм съвсем лоша - може кисело мляко с трици или ленено семе ( не одобрявам тази закуска, но пак казвам, това е мое мнение. Аз не бих яла това)
А моя закуска би била - тахан, яйца, кафе с кокосово/краве масло.

# 497
След малко тръгвам към залата и после ще се отчитам  Peace
Аз закусвам мляко с трици или ленено семе. Но много често това ми е втора междинна закуска или пък ям това към 9 и към 11 изяждам една зелена ябълка или няколко ядки. Обядвам между 12,30-13,30. Но в момента не съм на режим за сваляне, така че не ме притеснява.

# 498
След малко тръгвам към залата и после ще се отчитам  Peace
Аз закусвам мляко с трици или ленено семе. Но много често това ми е втора междинна закуска или пък ям това към 9 и към 11 изяждам една зелена ябълка или няколко ядки. Обядвам между 12,30-13,30. Но в момента не съм на режим за сваляне, така че не ме притеснява.

Аз закусвам същото.Имам 1-2 кг за сваляне,но не искам да се лишавам от минерали и от плодове.

Лененото семе ми помага за перисталтиката.

Благодаря за отговора за разтягането.Търсех отделно видео като 7-минутното разгряване,но явно няма.

Бихте ли ме насочили с каква продължителност е разтягането ви след тренировка?

Бобченка,ти си нечовек...Егати тренировката...

# 499
Вивиан, дори и с прясното мляко ли не си съгласна, препоръчваш ми кисело?

# 500
Момичета, може ли да пуснете линк на тихата аеробика на Румяна, че нещо не го откривам, а в темата напоследък доста се пише, едва успявам да ви прочета.
Благодаря ви предварително!  Hug

# 501
  • София
Тихата аеробика е третото или четвъртото видео надолу по страницата

Меги, да, прясното мляко е най-лошият избор от всички възможни млечни. Замести го с кисело.

# 502
Защо да е лошо прясното мляко? Ако имаш домашно такова - какво по-хубаво Simple Smile Аз обичам прясно мляко, но ми излизат ужасни пъпки по лицето от него, но от време на време го преживявам, защото мога да си позволя домашно и няма как да откажа Simple Smile Нека си яде прясно мляко щом й харесва и няма проблеми с него Peace

# 503
  • София
Вдига доста кръвната захар, респ. инсулина, а това пречи на отслабването, иначе не е чак толкова лошо. е, има още някои забележки, но не са чак пък толкова страшни.

Аз за днес отчитам 8 мин. нискоинтензивна аеробика и 2 х табата за корем, дупе и гърди.
Чувствам се прекрасно  Heart Eyes

# 504
Прясното мляко е по-въглехидратно от другите млечни продукти, затова е и най-лошият избор от млечните при нисковъглехидратно хранене. Освен това е силно инсулиногенно заради същността си на храна за малки бозайници, които трябва да растат и да се развиват (точно на инсулиногенните му качества се дължат пъпките), а доста хора се стремят да избягват пиковете на инсулина и продължителните периоди на повишен инсулин.

# 505
Днес се отчитам с това:
http://www.youtube.com/watch?v=ZDMMYp_MMhA&feature=c4-overvi … OAjwTu96S-4C1qm3Q  -  Total Body Until Failure Workout 18 Min

и една много любима тренировка на Румяна, която горещо препоръчвам за начинаещи:
http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-za-cialoto-tialo/ - Упражнения за Цялото Тяло: Кратка Тренировка

Вивиан, благодаря за линка, утре ще я пробвам.

# 506
Такааа сигурно изобщо няма да сесъгласите с мен, но аз да кажа, че всъщност прясното мляко не трябва да се пие изобщо, защото след определена възраст хората нямат ензима, който разгражда прясното мляко, то е до като сме бебета после не ни трябва.
Аз днес нищо не направих така ми се спешеее  Sad

# 507
Да, ние белтъка в млякото - казеин не може да го смиламе, само бебетата могат.

Днес така му доскуча след седмица болнични вкъщи и отидох на фитнес. Отдавна не бях ходила. Направих два пъти по половин час на велото. И на силовите уреди към половин час.

# 508
http://sportdepot.bg/bg/product/body_sclupture_topka_gimnastiche … 9MSZnZW5kZXI9YWxs

Тази топка подходяща ли е за фитбол или уражнения в домашни условия или е малка? Аз съм 164см.

# 509
  • Пловдив
Днес се отчитам отново с Christine Khuri от GymRa и 35-минутната тренировка с гири за цяло тяло. Пристрастих се към тази мацка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт