Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 092
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Нил, специално се върнах назад, защото изобщо не бях прочела няколко поста в бързината... Embarassed
И аз съм ЗА фъстъченото масло, но то е малко глезотийка, а и е ужасно вкусно и аз лично не мога да се спра лесно, като започна. Много обичам фъстъчено масло с маскарпоне - голяма вкусотия.
Иначе фъстъченото масло е чудесна закуска, когато човек няма време, но мен по-скоро ме разяжда, а не ме засища.
Съгласна съм, че периодично трябва да се сменя видът на тренировките.  Peace

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 18:46 от yulinga

# 481
Отчет с Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism, 55мин.

Personal Training With Jackie: Upper Body не съм я правила, а се канех. Ще се пробва тези дни  Wink 

# 482
  • София
Хайде и аз да попитам отново как се казва тази ластична лента, която Парова ползва?

Ужасно вкусно е фъстъченото, да  Whistling Не се спира лесно с него. Аз затова и не купувам.

# 483
  • Лутаща се
Отчитам тренировка за крака:  Focus T25 Lower Focus като добавих от себе си и 10 мин. упражнения за крака на земя.

Аз пък не съм яла фъстъчено масло. Но и не мисля да опитвам. Много се издувам от фъстъци и после ме боли стомах, затова не ги ям. Вероятно ще е така и от маслото.

# 484
Оооообичам фъстъчено масло, обаче проблема е, че мога да изям едно бурканче за отрицателно време. Уникална е комбинацията с банан, ммммммм  Crazy с ядките като цяло съм по същия начин. Ако не ги взимам на малък грамаж ще ги изям всичките, независимо колко са. Днес пак ометох 100гр кашу, а това са си 600ккал....

С мускулната треска не съм съгласна. Това, че нямаш мускулна треска изобщо не означава, че мускулите ти не работят или не напредваш. Аз не обичам да имам мускулна треска като тази, която ми докара последната тренировка за долна част, че да не мога да си седна на дупето. Ако ще е - да се усеща съвсем леко.

Вивиан, споко, така хубаво ще я усетиш след 24 часа, че ще се чудиш от къде ти е дошло. И аз след тренировката бях супер, ама на... Wink

# 485
Присъединявам се към Мери - и аз не обичам мускулната треска.
Първо за мен е значи, че трябва да почина поне 2 дни, ако е тежка.
Второ, че не съм си пресметнала силите или не съм изпълнявала правилно.
Последно точно тук се оплаквах от такава на краката, защото вдигнах рязко килограмите за трениране, но вината си беше лично моя  Laughing

# 486
За днес това за долна част   http://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&list=PLX0CCgLvCCy … jMyC&index=10 
Само това, без тренировка с тежести че нещо МЦ ми е доста стабилен и болезнен този месец, та и днес ще пропусна тежестите.

ОРИДЕЛ  да, аз правя плие и съм много доволна и на мен ми докарва лека болка във вътрешната част на краката на следващия ден. Аз го правя с дъмпел, слагам или 5 или 10кг

# 487
Аз фъстъчено масло не обичам. Така и не обикнах тахана, въпреки че е много вкусен, но ми идеше малко мазен.
За да контролирам ненаситния си глад, си купувам фъстъци с шушулките. Губи се време в беленето и бързо ти минава мерака.  Peace

# 488
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, много сте мили, но половинът ми не е нещо интусиазиран. Парите, макар и поносими като сума изобщо не са малко, идват около две заплати.... та ще видим как ще го убедя.

Нилс днес те прочетох, но чак сега сядам и ти отговарям за фъстъченото масло. Направо ме напипа, за него щях да пиша още преди два- три поста и все забравям. От месец закусвам с него, вместо с тахан, за да си излекувам пристрастеността от тахана. Препоръчвам  Peace Отклонения в мерките нямам, натова отгоре го консумирам чисто, без мед за разлика от тахана. Моето е био и е само фъстъци и малко морска сол. Много е гъсто. Разликата с тахана, която аз намирам е, че по- малко ми помага за ходене до тоалетна (с тахана и бях редовна) и немога да си смеся лененото семе с него, защото е много гъсто.
Напоследък консумирам ленено семе смесено и накиснато с чия и съм много доволна- много добре се чувствам. Приемам ги с протеин след тренировка.  Peace

И да се отчета- ден за крака- 25 минути интервално бягане, мъртва тяга, клек, напади с щанга, клек с хвърляне на медицинска топка на стена, скачане на кутия и завърших с 10 минути суинг с 16 кг пудовка, 200 скока на въже и ренегатско гребане с 12 кг гира. Мнооого дълго разтягане след това.

# 489
  • Варна
Бобченка, по колко масло изяждаш за да те засити? Не знам зашо мен тези дякович масла никак не ме засищат, даже ме 'разяждат' Sad

# 490
  • Stavanger,Norway/ Varna
Радост, дозата ми с фъстъченото масло и с тахана е една и съща- 2 супени лъжици с връх. Освен това пия две дълги еспресота и ям плод (основно ябълки). Закусвам в 6 и ме държи сита до 11- 11:30  Peace

# 491
Някой може ли да ми каже как мога да сложа примерно последния линк, като линк върху думата "така"

Думата, която искаш да е активна я маркираш и натискаш третото бутонче от долния ред - с глобусчето (м/у клип и снимка, под U). То ти огражда думата с url и в първата скоба - тази пред думата ти, след url пишеш = (знак равно) и слагаш адреса, който искаш да се отваря. Това е Simple Smile

Благодаря за обяснението Скарлет  bouquet
Утре с отчета ще видя дали ще се справя  Laughing
Дива, радвам се, че отчета ми ти е бил полезен  Flutter
Добавям към тренировката за деня и 5 км бързо ходене  Laughing
За фъстъченото масло не се включих, защото нямам опит. Дори не съм опитвала  Peace
Но тахан си хапвам, до скоро сутрин на гладно по една лъжичка. Но сега от две седмици сутрин на гладно пия топла вода с малко мед и лимон и тахана ми отпадна. Но пък си взех тахан с мед и си хапвам по половин-една лъжичка, като имам глад за сладко   Peace
Лека вечер  Hug

# 492
Аз ям сравнително редовно тахан или фъстъчено масло през последните месеци, т.е. 3-4 дни седмично по 1 супена лъжица, с която намазвам кокосовата палачинка за закуска. Натуралното фъстъчено масло на Балчо ми е неустоимо, затова предпочитам да не купувам често от него Embarassed На Хармоника ми сладни много (въпреки че пише, че е без добавени сол и захар, а на Балчо е със сол) и затова него го ползвам само за сладкарски експерименти - правя много вкусен кекс от фъстъчено масло, яйца, бакпулвер, малко вода и натрошен на парченца натурален шоколад. И от тахан може да се прави и хляб/мъфини, и коледни бисквити, същото ще важи и за фъстъченото масло, просто още не съм пробвала Twisted Evil Но водещият ми принцип е да се стремя да не прекалявам, защото много ми вървят и таханът, и фъстъченото масло Embarassed

Аз съм доволна от тази тренировъчна седмица, в смисъл че си изпълних поставените цели. А събота и неделя предпочитам да наблягам на разходки и... чистене Crazy

# 493
  • София
Мери, един междинен отчет:

Скрит текст:
засега нямам мускулна треска, дори лекчка. Никаква болка  Rolling Eyes
Да не съм правила правилно упражненията  newsm78 не мисля ... Странно ми е, определено. Ти си толкова напреднала, по принцип ти не би трябвало да имаш, а аз трябва да съм скована като идиот.

Относно тахана, напоследък го ям за обяд, по около 100-тина грама. Държи ме сита до вечерта, та чак не ми се вечеря. По този начин намалявам доста и храната, която ям на вечеря. Като цяло забелязах, че ми помага много в редукцията на мазнини. Помага ми и да намаля калориите за деня като цяло.
Преди го хапвах за десерт, след като съм обядвала или вечеряла, и то пак по 100-тина грама ( по по-малко не мога да ям, ужасно много го обичам  Embarassed) и съответно си дебелеех прогресивно.

# 494
За днес това за долна част   http://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&list=PLX0CCgLvCCy … jMyC&index=10  
Само това, без тренировка с тежести че нещо МЦ ми е доста стабилен и болезнен този месец, та и днес ще пропусна тежестите.

ОРИДЕЛ  да, аз правя плие и съм много доволна и на мен ми докарва лека болка във вътрешната част на краката на следващия ден. Аз го правя с дъмпел, слагам или 5 или 10кг

Със сериозна мускулна треска съм.Аз правих 2х30 серии с 2 кг Laughing
Чудесно упражнение,аз имам все още къдрави мазнинки по вътрешната част на бедрата.
Мисля,че просто смених упражненията,вчера добавих и 10 кг тежести за някои.И също така-прекалявам  с тренировките за крака,любим ден ми е Rolling Eyes

Ръцете и гърба са ми много слабо място,от известно време съм и с болки в гърба и кръста,уж се старая да загрявам добре.

Румяна има ли видео за разтягане след тренировка?Не можах да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт