Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 096
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас

При вас как е с мускулната треска? Веднага ли ви хваща или след 32 часа  Whistling Mr. Green При мен даже не са и 24 часа, а повече, което на приятеля ми му е много странно, че не ме хваща веднага  newsm78
Мен не ме хваща веднага ,като време е почти същото като при теб.
По темата за яйцата,аз като малка се бях опъпчила от прекомерно ядене на сурови домашни яйца,тогава ми казаха не повече от 3 яйца на ден,като студентка при едно прибиране мама беше направила крем карамел,не беше сготвила и ми направи за вечеря бъркани яйца,съответно яйцата като брой за деня дойдоха множко явно и започна да ме сърби на всякъде докато не пих алергозан.Почти от година съм на ВМ-НВХ,имам дни в които хапвам по 10 яйца на ден и нямам никакви проблеми,което според мен означава ,че е важно и какво е съчетанието на храните.

# 466
  • София
И аз от почти година съм на ВМ-НВХ, и вече смело мога да кажа, че не ме боли стомаха от яйца  Mr. Green
Преди можех да ям яйца само ако са варени или печени над 15 минути  ooooh! иначе имах жестоки болки. Вече не е така, ям ги рохко - течащи и нищо ми няма  Heart Eyes

Мери, направих бруталитката за бразилско дупе, ще се отчитам дали ще се схвана.
Чак съм изненадана от себе си, успях да си направя цялата тренировка, не успях да направя само две неща -
БГ клека с ляв крак докарах само до 8 повторения,от 10. С десния не ми е проблем 10 бр.
И клека със задържане трябваше да почина към 15 повторение, та прескочих 1 бр.
Подскачащите напъди ме убиват обаче. Това ми е най-най-трудно.

# 467
  • Има много детски смях.
Идвам да си споделя мъката... Днес, както се очертава, няма да мога да тренирам.. Нищо, утре ще се реванширам.
И при мен мускулната треска е най- силна на втория ден. Докарвала съм се до състояния, в които да не мога да шофирам от болка  ooooh! Но е сладка болка, определено. Тренирайки с Румяна спре ли мускулната треска, сменям тренировките /средно на около седмица и половина- две се получава/.
Странно, напоследък много рядко пуска нови статии в сайта си  Thinking А така бях свикнала като стана и да видя, че има нова публикация  Blush

# 468
Момичета,не помня кой правеше плиета-Fantasy,доколкото си спомням.Вчера за сефте правих с малка тежест(срам ме е да кажа колко малка Mr. Green)-днес съм с мускулна треска.
А вчера не си довърших тренировката ,защото ме прекъснаха.И бях уж недоволна,а дупето и бедрата ме болят приятно.
Правих Michelle Dezois Pure strenght 2,но ми е трудно да модифицирам с ластици.
Купих си комплекта от Лидл,обаче не ме кефи.Не мога да преценя самите ластици ли не ми допадат,или упражненията с ластици въобще.
Днес пробвах тренировката за долна част,която беше публикувала Бобченка,обаче после видях,че е Левъл3 и ми дойде тежичка.

Днес кръгова тренировка за долна част с хуууубаво разтягане.Много съм доволна

# 469
  • София
Ума, интересно е това, което споделяш.
Чудя се какво да направя, не искам да си спирам прогреса  Thinking
А дали е спрял или аз така си втълпявам?  Thinking

Как да определя?

# 470
  • Варна
Бобченка, действай смело! Аз също мисля, че ще станеш страхотен личен треньор! Освен, че имаш много опит, вижда се че и имаш отношение към здравето като цяло, а това е много ценно в този бранш.  Peace

# 471
  • Има много детски смях.
Вивиан, самата Руми казва, че спрем ли да усещаме лека мускулна треска,  е време за промяна. Не зная на кой етап от упражненията й си. Ако си в начинаещи- минаваш в напреднали, ако си в напреднали- супер напреднали. Ако си супер- напреднала, започваш да допълваш с друго- я табата, я бруталики, я румитки някакви. Или пък увеличаваш тежестта на гирите. Отделно, ако си член на онлайн клуба- там не случайно всеки месец се публикуват различни упражнеиня- правиш ги макс 4 седмици и хайде на новите  Laughing

Бобченка, и аз съм с теб!!!

# 472
  • Пловдив
Бобченка, давай смело, чудесен треньор ще бъдеш! Hug
Аз пък нещо не мога да се съглася с това за мускулната треска.  newsm78
Например като правих Body revolution на Дж.М., имах мускулна треска само първите 2 дни, след това никога. Но като цяло постигнах чудесни резултати с програмата - и откъм изчистване, и откъм увеличена сила, издържливост и баланс.
Не смятам, че за да е ефективна една тренировка, трябва непременно или да ни изцежда, или да ни докарва мускулна треска, или да сме плувнали в локва пот... Sunglasses

# 473
  • Има много детски смях.
Да, има го и този момент.  Peace
Чувала съм, че имаш ли мускулна треска, значи не си тренирал/ дишал правилно по време на тренировката.  Thinking
Въпрос на личен избор кое схващане да избереш да следваш.  Laughing

# 474
Отчет за днес- загрях с това:
http://www.youtube.com/watch?v=ZiDrFSdI3yg&list=WLJ2kHOXm4KL … 8uov76Ty-bb6Apz9b  Mr. Green
Днес реших да пробвам пирамидата на Джаки за горна част: http://www.youtube.com/watch?v=CpGE31PsMaU&list=WLJ2kHOXm4KL … 8uov76Ty-bb6Apz9b
Признавам си, че не я довърших, тежка ми дойде. Може би се изсилих с 3 кг., но нямам по- малки тежести...
Иначе ми хареса!
За десерт малко разтягане с ФБ- http://www.youtube.com/watch?v=fxsQr7YOq7o&list=WLJ2kHOXm4KL … 8uov76Ty-bb6Apz9b

Бобченка, давай смело! Агитката ти е голяма! Wink

Според мен мускулна треска няма, тогава когато тренираш едни и същи мускули повече време. Това не значи, че те работят по- малко, просто не ги усещаме. За това е полезно разнообразието, не само на тренировки, но и на треньори. Така си мисля...

# 475
  • София
Никак не ми се сменя Руми, ама никак ... Някак си всички други не ме зареждат така, както тя ...
Ще си довърша програмата, която в момента правя-  Адреналин в кръвта и може да опитам нещо от английските й тренировки, Мери казва, че са по-брутални.
Днес за първи път правих една от тях, вярно е доста тежичка, но напрежение в глутеуса нямам ...

# 476
Пфу- никой не ме отрази и не ми отговори за фъстъченото масло. Crossing Arms
 Толкова ли не трябва да се яде?

# 477
Тяна, Зоуи  Hug
Биляна, ще пробвам да не бягам повече...Истината е че нищо друго не ме зарежда така както тренировките и при все това трудно се карам да ги правя...шантава работа.
Фей и на мен ми липсва. И знам че и предстоеше да отсъства стискам палци да я видим възможно най-скоро тук.
За вчера отчитам бокс със крушата. Явно съм се престарала днес ме болят ръцете и рамената.
Бобченка от все сърце се радвам на това което правиш и ти стискам палци, дерзай!

# 478
  • Има много детски смях.
Според мен мускулна треска няма, тогава когато тренираш едни и същи мускули повече време. Това не значи, че те работят по- малко, просто не ги усещаме. За това е полезно разнообразието, не само на тренировки, но и на треньори. Така си мисля...

Напълно съм съгласна, особено с подчертаното  Peace Въпреки че и аз като Вивиан хич не съм фен да я сменям Румяна. Засега поне. Дала съм си срок до средата на юни  да постигна определени резултати, след това ще видим с какво и с кого ще продължа.

Относно фъстъченото масло- идея нямам, в нас такова нещо не се консумира, съответно- не съм се интересувала.  Peace

# 479
  • София
Аз съм абсолютно ЗА фъстъченото масло, стига обаче да е напълно натурално. Това на Лидл не знам какво е, натурално има на Хармоника.
Разбира се в неголеми количества, защото е много калорично.
Същото ми е мнението и за таханите.

Фъстъчено масло съм си правила, адски лесно е и знаеш какво има вътре.
Смилат се в блендера изпечените от теб фъстъци с малко зехтин и си готова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт