С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 259
  • 819
  •   1
Отговори
# 270
  • Fort Worth, TX
Джулке, и твойта не е лесна.С право се ядосваш

# 271
Изказахме се неподготвени, защото ти хвърли един текст, с много неизвестни, водещ се оплакване. Това, че сте се обадили още сутринта, го споделяш сега, например.
А къде си тръгнала, ние няма как да знаем,защото ти така и не обясни.
Както и да е.

Обадили са се сутринта да ги приберат към 18, а не веднага заради болките.

# 272
  • Варна
Как съм ви изтървала, направо не знам.
Връщам се да попивам опит...

# 273
  • София
Да ви кажа и супер грижовните не са за предпочитане . Моя син малко да кихне и свекърва ми почва да звъни по 6 пъти на ден с инструкции как да се лекуваме . Да не казвам и че е педагог ,под лупа ни следи как го гледаме и дали е по учебник едва ли не . Ужасно е!

# 274
  • София
Ако не живеете заедно това изглежда лесно  Wink

http://www.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/22215-kakvo-nikoga-da-ne- … e-na-svekarva-si/

# 275

Ако живеете заедно, нищо лесно няма. И не става въпрос за лошотия, или ревност - просто нито свекървата ще иска някой да й се бърка в къщата и да й променя на 100 навиците и реда, нито пък така се създават основи на бъдещето семейство - те трябва да се научат да си разпределят нещата, да си се грижат, да си живеят както на тях им харесва.

# 276
  • София
Дами, като чета май проблемите на повечето от вас са такива....

# 277
Бил хубав слънчев ден. Свекървата казва на снаха си:
- Какво хубаво време, да излезнеш па да се не върнеш!
На другия ден валял дъжд и снахата казала на свекърва си:
- Какъв лош ден, да легнеш па да не станеш!

# 278
Имам следното питане - колко често свекървите звънят на мъжете ви по телефона? И как да се ограничат тези разговори до абсолютния минимум?

# 279
Имам следното питане - колко често свекървите звънят на мъжете ви по телефона? И как да се ограничат тези разговори до абсолютния минимум?

Защо искаш да ги ограничиш и колко е абсолютният минимум за теб?
Самата ти, колко често се чуваш с родителите си?

# 280
  • София
Всеки ден, понякога и по-често. Не ми пречи, майка му е. Ако на него му пречи и прави забележка. Не е моя работа да ограничавам.

# 281
  • където ми харесва
Никога не бих се мешала в отношенията между мъжа ми и майка му, още повече да им свеждам комуникацията до минимум. Shocked

# 282
  • София

Ти имаш ли деца?
И как ще се чувстваш утре ако някой реши, че трябва "да се ограничат тези разговори до абсолютния минимум"

# 283
Джиджи, ти май ревнуваш мъжа си от майка му! Гледай да не изпуснеш някоя, от която наистина трябва да ревнуваш, докато броиш колко пъти свекърва ти  му се обажда.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 22:45 от K.A.G.

# 284
  • Бургас

На мен ми е интересно какво налага това  Thinking
И какво ще рече "абсолютния минимум"?!
Аз бих се радвала ако родителите на мъжа ми му звъняха по-често и не само за да искат нещо, а просто ей така, за да го чуят как е. Болно ми е заради него, защото знам, че е разочарован от тях като родители. Мисля, че отношенията в едно семейство трябва да са пълноценни, а не да се свеждат до някакъв минимум, освен ако основателни причини не налагат това.

П.П. Колелото наистина се върти.

Общи условия

Активация на акаунт