С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 305
  • 819
  •   1
Отговори
# 525
Да попитам - тази жена има ли деца ?

# 526
Да има син и 2 дъщери .

# 527
  • при късмета
Да има син и 2 дъщери .

А към нейните деца има ли претенции, да се държат с баща ти, така като се опитват да принудят теб? Колко са големи?

# 528
На нейните деца беше съобщено много внимателно , беше питано за мнението им . Единствено сина има професия , но до колкото знам е безработен . Дъщерята едната е ученичка , другата не работи . Майката също не работи в момента . Казват на баща ми чичо . Реално в момента той ги издържа .
Аз разбирам за себе си тази жена е права намерила е начин .
Баща ми от друга страна също е прав за себе си липсва му майка ми ( това той го казва ) не е свикнал да се оправя и живее сам . Намерил си е компания .

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 13:42 от GeriIvA

# 529
  • при късмета
Ще броя до 100, защото това, което искам да напиша ще обиди теб, а не баща ти който го заслужава.

Много рядко давам непоискани съвети, сега ще дам (това, разбира се по никакъв начин не те задължава да се съобразиш с него). Разбрах, вече че баща ти е единствения близък. Въпреки това не се чувай с него всеки ден. Отдалечи се. Ще му дойде, акъла в главата, като си помисли, че не те интересува и ще си промени отношението. Дано е наясно, че на новите си деца, никога няма да може да разчита, както на теб. За да го разбере, трябва да се случи нещо лошо, обаче, а не му го пожелавам.
Кажи му всичко което те притеснява, не премълчавай. Обясни му защо си наранена.
А за приятелката, му изобщо не се притеснявай и на нея да го кажеш. Особено при претенции от нейна страна, за държанието ти. Не й дължиш нито уважение, нито нещо друго. Ако си го спечели, добре, ако не, ти не го дължиш по презумпция.
Пожелавам ти да си намериш най-добрия и грижовен мъж и да имаш много обичащо и подкрепящо се твое си семейство.

# 530
Ще броя до 100, защото това, което искам да напиша ще обиди теб, а не баща ти който го заслужава.

Много рядко давам непоискани съвети, сега ще дам (това, разбира се по никакъв начин не те задължава да се съобразиш с него). Разбрах, вече че баща ти е единствения близък. Въпреки това не се чувай с него всеки ден. Отдалечи се. Ще му дойде, акъла в главата, като си помисли, че не те интересува и ще си промени отношението. Дано е наясно, че на новите си деца, никога няма да може да разчита, както на теб. За да го разбере, трябва да се случи нещо лошо, обаче, а не му го пожелавам.
А за приятелката, му изобщо не се притеснявай и на нея да го кажеш. Особено при претенции от нейна страна, за държанието ти. Не й дължиш нито уважение, нито нещо друго. Ако си го спечели, добре, ако не, ти не го дължиш по презумпция.
Пожелавам ти да си намериш най-добрия и грижовен мъж и да имаш много обичащо и подкрепящо се твое си семейство.
Абсолютно съм съгласна.  Баща ти издържа тях, а от теб какво искат, да им се кланяш ли? Недей да се чувстваш длъжна да преглъщаш. Баща ти мисли само за себе си.

# 531
  • I want it all and I want it now.
Честно не мислих ,че положението е толкова зле.  Confused 
Прави са да разредиш обажданията.
Ако искаш ми отговори. Peace
Тази жена има ли жилище ?
Да не би целта и да е това на баща ти ?

# 532
  • при късмета
Още докато се коментираше предишния случай и споменах, че напълно разбирам детето, точно това имах предвид. Психически нормален човек, не би изпитвал други чувства. Те биха били ненормални. При определени ситуации децата (та било то и порасналите) изпитват определени чувства, които са напълно нормални. Само поведението зависи от темперамента, чувствата не.
А за случая GeriIvA, веднага ми стана ясно, че нещата са по-зле.
За дори порастналите деца, заявяване от който и от двамата родители, че има някой по-важен от тях нарянява и то много.
Как ще реагираш и как ще се държиш вече е въпрос на темперамент, както казах. Ето, тя не иска да притеснява и да се кара с баща си, аз бих реагирала много различно, трети би постъпил по друг начин.
И това е само емоционалната страна на нещата. Финансовата е друга работа и не ми се коментира. Знам, че има хора които си осигуряват по този начин много неща, но няма никога да приема, че може да е за сметка на някое дете, особено единствено.

# 533

Това са абсолютни безумия , какви са тези тактики и стратегии - да се чува с баща си когато си поиска , той й е баща , защо да не дължи на приятелката му уважение - вие на кой свят живеете, това са елементарни правила на поведение - пълни безумия се говорят след броене до 100 Party.
Дъщерята на приятеля ми не ме приема или не ме харесва / живее с майка си , нормално е да не иска заместител на майка си /, но винаги детето проявява необходимото уважение , не се стига до близост , но поне прави усилия - картичка , дребен подарък от парите на баща й , аз съм доволна . Не искам въобще да карам насила детето да се сприятелява с мен , това е неин избор. Брат й е абсолютно противоположен - с него съм много близка и се забавляваме много , но той знае че във всеки един момент може да прекрати близостта , но уважение трябва да има и се дължи.

# 534
  • където ми харесва
За кое се дължи уважение? За това, че някаква жена, която се появява изведнъж в живота ти, те поставя пред свършен факт, че и настройва баща ти срещу теб? А от своя страна, баща ти ти казва, че ако не я уважаваш ще се откаже от теб?
Уважението се печели, не се дължи!

# 535
За кое се дължи уважение? За това, че някаква жена, която се появява изведнъж в живота ти, те поставя пред свършен факт, че и настройва баща ти срещу теб? А от своя страна, баща ти ти казва, че ако не я уважаваш ще се откаже от теб?
Уважението се печели, не се дължи!
Мани - много е яко някой, като подскочи ощипан, чел-недочел по някоя болна за него тема.

# 536
На мен пък ми е интересно как се държат нейните деца с баща ѝ. Дали и те говорят на Вие.

# 537
На мен пък ми е интересно как се държат нейните деца с баща ѝ. Дали и те говорят на Вие.
GeriIvA каза, че се обръщали към него с чичо  Rolling Eyes

# 538
Работата е ясна - интереса клати феса.Жената има три деца,
не работи,трябва и финансова подкрепа.Предполагам,че бащата
живее при нея,за да има "основание" да покрива сметките.До тук добре .
Лошото и неприемливото за мен е игнорирането на собствената дъщеря.Няма как
да уважеш жена ,която е майка на три деца,а не може да приеме  най-
близкия човек на "любимия" чичо.
Към авторката - подържай връзка с баща си,когато и както и ти е удобно и решиш -
ти винаги ще бъдеш неговото дете,а може би ще дойде време ,когато ще започне
да мисли и с горната си глава.Нещата винаги идват на мястото си.

# 539
А не мислите ли, че и бащата има някаква роля тук?
Значи жената зла, ама той блещи разни глупости, че ще се отказва от дъщеря си!
Еми егати и бащата!!!

Общи условия

Активация на акаунт