"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 371
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Превод на фрагмана

Крачола: Мразя баща си! Много пъти ще ми иска прошка.

Мира: Извинявай
Яман: Наистина имаме нужда от време

Майката на Крачола: Ако се случи нещо с детето - страхувай се от мен!

Хале: всичко стана заради него!

Аз това го разбирам като време да забравим нещо, а не време да ти простя Thinking но знам ли, може и да не съм права Crazy

newsm51

Валя,  Hug може и така да е! И дано си права, че много време стана са разделени.  Peace

# 241
  • между морето и небето
Наде, Ани , благодаря!

Очертава се романтиката да я пропуснем и този път. Задълбаха към трагичното  Cry. Надявам се поне на някакъв напредък в сдобряването. Лилавата гривничка ми дава надежда.

# 242
Ани,само да уточня за думите на Крачола: Мразя баща си! Влачейки се по земята ще дойде да ми се извини!
А майката на Крачола:Ако това момче си навреди,тогава се страхувай от мен!

Мисля,че Оркун пак ще прави някакви номерца и наужким ще се опита да се самоубие и баща му след това може би ще получи сърдечен удар.. newsm78 newsm78 newsm78

# 243
Благодаря Ви за преводите.
Прав е Яман, че се нуждаят от време.
Продължавам да смятам, че колкото по-отложено във времето е сдобряването им(разбира се, че не до безкрай), толкова, ще е по-осъзнато, за да си дадат ясна сметка и двамата какво е да живееш с любимия човек, и какво е просто да съществуваш без него.

# 244
Репликите в трейлъра за предаването с Кенан Ерчетингьоз..

http://www.startv.com.tr/program/kenan-ercetingozle-yuz-yuze

Мерт:Аман,господине,добре дошли! Добре дошли!

Кенан Ерчетингьоз тази седмица ще бъде гост на сем.Серез!

Кенан Ерчетингьоз:Като гледах сериала,винаги си мислех така..Аз трябва да бъда в този дом.
Мерт:Прекрасно!
Селим:Прекрасно!

Кенан Ерчетингьоз кой го чака до басейна?

Кенан Ерчетингьоз:Здравей,Яман! Как си?
Яман:Добре съм,батко. Ти как си?
Кенан Ерчетингьоз:Добре съм.

Ще има изненадващо развитие в любовта между Мира и Яман.

Мира:Може ли да поговорим малко?
Кенан Ерчетингьоз:Защо сте скарани? Защо натъжаваш това момче?

Благодаря ти!!!  Hug Hug Hug И за корекциите!   bouquet  love001

И аз мисля, че Крачола прави номера!  Peace Както обикновено е страхливец и няма да си посегне наситина.  Naughty

# 245
  • близо до брега на морето
АНИ newsm51 newsm51 newsm51ЛИЛИ newsm51 newsm51 newsm51-благодаря за превода.А относно предаването-дават го в неделя-тази седмица чаках да започне повторение на филма,та се рових в неделя по стар тв и видях този чичо с брадата Wink.ще е супер-но първо да мине петък и да си изгледаме филмчето HugЩе стане нещо,но не мога да разбера с кой-да не би да катастрофира Оркун newsm78,пък пишеше нещо за Фарук-ох заплетох се бая Joy

# 246
Пак изгледах фрагмана. И Седеф е там на катастрофата. А единият от компанията е в моргата.  #Crazy

фрагмана в тубето

# 247
Имах малко време  преведох ви и песента,защото според мен Тойгар е избрал ненапразно тази песен Peace Peace Вече съм сигурна,че ще умре някой..И според мен,това ще е бащата на Оркун!

Слънцето,което всяка  сутрин изгряваше,
една сутрин не изгря!
Ръцете ти като една звезда
се изплъзнаха и паднаха от ръцете ми.
Очите,които пръскаха светлина,
след като се усмихнеше,
сега се напълниха със сълзи.

Не плачи,вече няма да те чуе!
Бил е тук,сега го няма.
Цветовете,които остави на тръгване,
всички станаха черни на цвят!
Не тъжи! Разбери вече.
Може би е намерил спокойствие..

Да спре времето,да спре,казваш.
Но животът не е игра..
Ти даже и да не вярваш,
инат на всеки,край има,
разбери!

Слънцето,което всяка  сутрин изгряваше,
една сутрин не изгря!
Ръцете ти като една звезда
се изплъзнаха и паднаха от ръцете ми.
Очите,които пръскаха светлина,
след като се усмихнеше,
сега се напълниха със сълзи.

Не плачи,вече няма да те чуе!
Бил е тук,сега го няма.
Цветовете,които остави на тръгване,
всички станаха черни на цвят!
Не тъжи! Разбери вече.
Може би е намерил спокойствие..

Да спре времето,да спре,казваш.
Но животът не е игра..
Ти даже и да не вярваш,
инат на всеки,край има,
разбери!

Казваш да те чуе и да се върне
Но животът не е игра!
Нямаш друг изход,разбери!
Напук на годините,недей се събужда!

# 248
Желая ви приятно обсъждане на трейлъра Peace Peace Peace
Утре ще ви чета!

# 249
Ох, и аз го и потретих-ама файда йок-нещо лошо определено се е случило-но с кой newsm78,този път ми е тъмна Индия.Оркун беше пиинал доста,като тръгна с колата.Дават бяла кола-ма е Фарук кара бяла-да не са се блъснали двамата newsm78

# 250
Лили, златна си!!!   love001  Hug Hug Hug

И си много права за текста на песента. И аз мисля, че е бащата на Крачола.  Peace

# 251
Здравейте милички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Най-накрая си имаме фрагманче  Heart Eyes
Видях, че едно от момчетата от компанията на Оркун е пред моргата. Дали пък няма да се простим с Крачолио newsm78 newsm78 newsm78
В оригинала, бившето гадже на Мариса не правеше такива золуми, даже май след около 5ти епизод му свърши ролята, тук са решили той да е един от основните врагове newsm78 newsm78
И си мисля, че главните ни герои ще се сдобрят Grinning Grinning

# 252
Ани, Лили, Наде    bouquet

Ани, крия се , че да не би някой да ми удари някой чук в главата  bambam заради това, че си правя такива шеги  Mr. Green

# 253
ЛИЛИ МЕРСИ МНОГО-наистина песента е точно за случая, и не само тази.Забелязала съм,че песните им са на точното място-но като не разбираме.ДОБРЕ Е ,ЧЕ ИМА КОЙ ДА НИ ПРЕВЕЖДА newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 18:49 от ludetina ulusoy

# 254
Няма да умре Крачола.  Naughty Не се притеснявайте.  Hug Нали пише в края на озета, че ще стане още по-голям враг на Яман?  Peace И има една снимка на която е с АШК.  newsm78 Сигурно ще наследи баща си в компанията и ще стане един могъщ и страшен Крачол!  ooooh! ooooh! Миличкия Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Или пък, ако вземе, че умре?  newsm78 И в такъв смисъл да му стане враг? Нали казват, че с мъртвите няма как да се бориш?  Thinking Яман да се обвинява за смъртта му и останалите също да го обвиняват?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт