"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 365
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Ейй какво ли ще се случи в петък ? Така са направили фрагмана, че не може да се разбере какво и с кой се случва  Shocked сигурно ще бъде нещо с бащата Оркун  newsm78

# 226
И още един трейлър на предстоящото предаване от сета.

http://www.startv.com.tr/program/kenan-ercetingozle-yuz-yuze/fra … 11-bolum-fragmano

# 227
И още един трейлър на предстоящото предаване от сета.

http://www.startv.com.tr/program/kenan-ercetingozle-yuz-yuze/fra … 11-bolum-fragmano
Втория фрагман.

https://www.facebook.com/photo.php?v=788766521150371

Оркун е много зле, чак ми дожалява за него. Rolling Eyes

Благодаря ти, Наде !   bouquet

# 228
Превод на фрагмана

Крачола: Мразя баща си! Много пъти ще ми иска прошка.

Мира: Извинявай
Яман: Наистина имаме нужда от време

Майката на Крачола: Ако се случи нещо с детето - страхувай се от мен!

Хале: всичко стана заради него!

# 229
Спомням си, че в оригинала на The O.C бащата на Мариса се самоуби, а майка и се омъжи за дядото на Сет. И финала беше доста гаден защото Райън и Мариса бяха в една кола и Райън караше и катастрофираха, Мариса не успя да оцелее, а Райън оцеля и после стана гадже със сестрата на Мариса. Доста заплетено беше. Аз се надявам финала на ПО да не бъде така трагичен  Praynig

Благодаря ти, Ани за превода !  Hug  bouquet Hug

# 230

И да попитам - тези пръсти, които се виждат на лявата ръка на Сери, на водещия ли са или....  Whistling Whistling?

Ми не са на Чачо!  Naughty Но на по-долните снимки погледите им ме карат да се притеснявам доста.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Но те били в роля! Олекна ми!  newsm68 newsm44 Пак ми се размина!  newsm44 newsm68

Лили Hug Hug Hug Hug

И аз да кажа. Според мен се случва нещо с Крачола - старши!!  Peace И сигурно той умира, а Фарук само катастрофира.

Но Яманчи иска време  Sad Много се проточи тази раздяла! Вече се изясниха, но наистина Яман е много наранен. А и може би това, че Мира не тръгна след него също не му хареса.  ooooh! Лоша работа.  Sad

Хале може би има предвид, че всичко е станало заради Яман?  newsm78

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 18:02 от Ани (Aniska)

# 231
  • Яко в Матрицата...
Превод на фрагмана

newsm51

# 232
Спомням си, че в оригинала на The O.C бащата на Мариса се самоуби, а майка и се омъжи за дядото на Сет. И финала беше доста гаден защото Райън и Мариса бяха в една кола и Райън караше и катастрофираха, Мариса не успя да оцелее, а Райън оцеля и после стана гадже със сестрата на Мариса. Доста заплетено беше. Аз се надявам финала на ПО да не бъде така трагичен  Praynig

Благодаря ти, Ани за превода !  Hug  bouquet Hug

Тони, това за сестрата на Мариса не го знаех.  #Crazy #Crazy #Crazy Той голям плейбой бил Райън!  Shocked

# 233
Според мен са на водещия  Peace

Скрит текст:
Ако бяха на Чачи... щеше да е спел пръсти в нейните

Шегувам се! Шегувам се!  newsm43

hahaha hahaha hahaha Що се криеш бе Ани?  Hug Hug Hug Хич да не те е страх от Крачолките!  Hug Hug Hug

# 234
Наде,благодаря за втория трейлър и за фрагмана от предаването..  bouquet  bouquet

Ани Hug Hug Hug

Думите на песента в трейлъра:

Да спре времето,да спре,казваш.
Но животът не е игра..
Ти даже и да не вярваш,
инат на всеки,край има,
разбери!

http://www.zapkolik.com/video/manga-amp-goksel-dursun-zaman-her-sabah-dogan-gunes-bir-sab-97644

# 235
Благодаря за фрагмана и за превода!  bouquet
Ани, както винаги си бърза и всеотдайна newsm51   bouquet
Иначе ми се струва, че има някой от вас дето е таен агент при сценаристката. #Crazy
Май вървим към случване на всичко, което предвидихте, само не сте уточнили чий баща ще е умрял...
И Яман и Мира пак ли не се сдобряват? Какво значи, че иска време? newsm78
А иначе Халата със сигурност ще набеди Яман  #2gunfire, че кой друг, нали трябва да има кой да нахъсва Оркун срещу най-върлия му душманин! Според мен това ще е задължително #2gunfire

# 236
Възможно е и нещо с Оркунч да стане  Cry, честно да ви кажа ще ми липсва като образ Крачола, въпреки, че не съм му почитателка. Вижте, той тръгна с колата, тя беше една бяла и после където даваха полицаите колата пак беше бяла, така, че възможно е и с него нещо да се случи.  Confused

# 237
Превод на фрагмана

Аз това го разбирам като време да забравим нещо, а не време да ти простя Thinking но знам ли, може и да не съм права Crazy

newsm51

# 238
Наде,благодаря за втория трейлър и за фрагмана от предаването..  bouquet  bouquet

Ани Hug Hug Hug

Думите на песента в трейлъра:

Да спре времето,да спре,казваш.
Но животът не е игра..
Ти даже и да не вярваш,
инат на всеки,край има,
разбери!

http://www.zapkolik.com/video/manga-amp-goksel-dursun-zaman-her-sabah-dogan-gunes-bir-sab-97644

Лили, благодаря за превода на песента! Ако аз съм объркала нещо с фрагмана, коригирай!

Този водещия казва, че като гледал иска да влезне в тзои дом (гнездо) на Серез
И после пита Яман и МИра защо са скарани?? И пита Мира - Защо разстройва момчето?

Лили, ако ти се занимава за по-точен превод, но мисля, че нещо кой знае какво важно няма.

# 239
Репликите в трейлъра за предаването с Кенан Ерчетингьоз..

http://www.startv.com.tr/program/kenan-ercetingozle-yuz-yuze

Мерт:Аман,господине,добре дошли! Добре дошли!

Кенан Ерчетингьоз тази седмица ще бъде гост на сем.Серез!

Кенан Ерчетингьоз:Като гледах сериала,винаги си мислех така..Аз трябва да бъда в този дом.
Мерт:Прекрасно!
Селим:Прекрасно!

Кенан Ерчетингьоз кой го чака до басейна?

Кенан Ерчетингьоз:Здравей,Яман! Как си?
Яман:Добре съм,батко. Ти как си?
Кенан Ерчетингьоз:Добре съм.

Ще има изненадващо развитие в любовта между Мира и Яман.

Мира:Може ли да поговорим малко?
Кенан Ерчетингьоз:Защо сте скарани? Защо натъжаваш това момче?

Общи условия

Активация на акаунт