"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 596
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
smile3521 smile3521 smile3521
Ани, направо си с единия крак в крачола, пардон, клуба.  smile3508 smile3508 smile3508

Naughty Naughty Naughty с едното пръстче даже не съм!  hahaha hahaha hahaha

# 151
Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Тук е за дизи:  Peace

http://www.ayakligazete.com/
 bouquet
Тук всъщност са няколко анкети.  Peace
Натискаш "Geç" и се сменят.  Wink

Ох, тук не разбрах къде трябва да натисна  ooooh! ooooh!

И аз не се ориентирах във втория линк.    Laughing Намерих Ча, ама после...  newsm78 Mr. Green
Ани, това го видях, ама отдолу има 3-4 бутончета, на кое да цъкна  Laughing

# 152
То и аз имам навика като видя анкета, хич да не я пускам през Гугъла поне, а направо където пише Чаги да натискам. Laughing

БТВ е закупила 3 сезон на АФК - http://tvnovellas.blogspot.com/2014/01/btv-e-kupila-treti-sezon- … ledalen-svqt.html
И защо като не е завършен, а и ако знаят зрителите какво, ще видят едва ли биха искали третия сезон?! Rolling Eyes
Вчера по повод годишнината в туитъра се разписаха много от актьорския състав на АФК и МагазиМедия отразиха едни от най-емблематичните им моменти. Heart Eyes

# 153
smile3521 smile3521 smile3521
Ани, направо си с единия крак в крачола, пардон, клуба.  smile3508 smile3508 smile3508

Naughty Naughty Naughty с едното пръстче даже не съм!  hahaha hahaha hahaha

Oha! Oha!  Нова Крачолка ще има...  Mr. Green

# 154
Иве аз натиснах oylamayi gor и стана!  Peace

Хриси, видях те и искам да ти кажа, че ти съчувствам за колегата! spoko spoko Аз не знам как бих издържала.  Joy Joy Joy

# 155
То и аз имам навика като видя анкета, хич да не я пускам през Гугъла поне, а направо където пише Чаги да натискам. Laughing

БТВ е закупила 3 сезон на АФК - http://tvnovellas.blogspot.com/2014/01/btv-e-kupila-treti-sezon- … ledalen-svqt.html
И защо като не е завършен, а и ако знаят зрителите какво, ще видят едва ли биха искали третия сезон?! Rolling Eyes
Вчера по повод годишнината в туитъра се разписаха много от актьорския състав на АФК и МагазиМедия отразиха едни от най-емблематичните им моменти. Heart Eyes

Наде, във фейса са подлудили БТВ от коментари за 3 сезон. Един вид са ги принудили. Laughing Аз пък си мислех, че щом не е завършен не бива да се продава, ама явно и от това черпя дивиденти.
Няма лошо нека го дадат, ние сме го гледали и сме наясно, но тези които не са им е любопитно.  Peace

По повод ММ - те са ни приятелчета.  Mr. Green Винаги са на страната на феновете!

http://magazimedya.com/adini-feriha-koydum-tutkunlari-yine-yapti-yapacagini

От актьорите вчера само Хазал не писа, аз и не очаквах. Мисля че в последно време проклина героинята си Фериа, защото всеки друг неин проект оттук насетне се проваля.

# 156
alliska,  Hug супер е наистина, че има енергия!  Peace И всичко върви добре в сериала.  Peace

Зори, внимавай да не натиснеш нещо за Ча, дето не е много хубаво!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 157
Зори, разбрах, бтв в чудо се видяха с АФК. Laughing Те затова и не го спряха а го продължиха докрая въпреки, че замисълът им беше да го прекратят за след НГ, това си е прецедент. Grinning
Да ти кажа честно аз още вчера писах, че не очаквам Хазал да се появи в туитъра по този повод и не се изненадах, че не е писала.

# 158
Зори, внимавай да не натиснеш нещо за Ча, дето не е много хубаво!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ани, и в твоя блог трябва да има анкета. Предлагам да е свързана дали одобрявате ЧагиЗо за новата партньорка на Чаатай. hahaha Да видя с колко недоброжелатели ще стартирам актьорската си кариера. hahaha

Скрит текст:
Аз имам опит в актьорските заложби. В 5 клас ми дадоха ролята на лисица, справих се. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 159

Ани, пропусни!

Скрит текст:

# 160
Здравейте милички !  Hug Hug Hug
Иве, Наде, Зори, Ани, Вени, AneliyaS,  alliska  55 55 55
По едно кафенце и мъфини от мен  Hug

Ами хубаво,че БТВ за решили да вземат 3-ти сезон, но като няма финал, малко странно ще им се види на зрителите. Аз вчера започнах да гледам 'Север-Юг' и ми се струва интересен сериал. Започнах и да гледам още един сериал по ТВ7 от 21:30ч. всеки ден, казва се 'Справедливостта на Кара' с актьора, който играеше Езел, сериала се развива в 1970 година /някъде там /,интересен е  Peace

# 161
ММММММММ Тони,баш за сладкото идвам  Mr. Green Hug

# 162
Когато загледах Сезони на Любовта по Диема Фемили за да се запозная с актрисата Серенай и да свикна с екранното й присъствие преди Приливите, не бях стигнала до сериите, които излъчват в момента и се отказах.
Снощи си пуснах канала и се ориентирах набързо в обстановката защото знам сюжета горе-долу на сериала. В момента излъчват епизодите преди кончината на героинята й Йешим.
Ми много добре играе, отдава й се отрицателната роля на Йешим изпълнена с гняв към целия свят и въртейки подмолни интрижки, и играе с лекота.
Сега гледайки я в ПО като бяла и добра, направо Мира бледнее и е на светлинни години от Йешим като игра, иначе в любовните сцени с Толгахан при все, че са били гаджета, не открих никаква разлика от тези, които в момента пресъздава с Чаатай на екрана в ПО.
Здрасти Тони 55 и мерси за почерпката, а и Миленчето баш за сладкото се появи. Joy
Този сериал с Кенан, който си го подхванала много интересно заглавие са му сложили, а всъщност се казва Хулигана или нещо подобно и още го излъчват, и е с един от най-високите рейтинги в момента.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 12:15 от Neidjal

# 163
Според мен Серенай не е готова за главна роля още! Stop Ако беше с второстепенна щеше да бъде по - добре.  Peace Не го казвам за да дразня когото и да било, просто това е личната ми позиция. Peace

# 164
Според мен Серенай не е готова за главна роля още! Stop Ако беше с второстепенна щеше да бъде по - добре.  Peace Не го казвам за да дразня когото и да било, просто това е личната ми позиция. Peace
Според мен е готова, но за отрицателна роля както беше Йешим в Сезоните. Като бяла и добра на екран ми бледнее.
Както звездата на славата за Чаатай изгря в АФК, така според мен нейната звезда изгря в Сезоните.

Общи условия

Активация на акаунт