"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 513
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!  Hug Hug Hug

Внимавайте като натискате Vote!!! hahaha hahaha hahaha

И престанете да използвате, че ме няма и да слагате Крачола на всяка страница по 100 пъти!  Naughty Naughty Naughty

Лили, благодаря за превода!!!   bouquet  love001

Относно версиите за погребението и евентуалната смърт на Крачола старши - не ми се вярва Крачола да го убие буквално.  Naughty Naughty Naughty По-скоро ще му докара някой инфаркт. Но и аз мисля, че баща му е виновен за това Крачола да е това, което е!  Peace

# 136
  • близо до брега на морето
 HugАни Hug-липсваше ми Hug,ето нямате и Крачола е навсякъде Joy

# 137
  • в очите на дъщеря си
Мераба , къзлар.  Hug Hug Hug

Как сме?

Лили, мн благодаря за превода. Слънчице си ти.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
HugАни Hug-липсваше ми Hug,ето нямате и Крачола е навсякъде Joy

Мими,  Hug Hug благодаря, че ме уведоми за втория фрагман на Сеит и Шура!  Hug Hug Hug Много е хубав и обещаващ!  Peace

# 139
Добър ден!
set

# 140
Мераба , къзлар.  Hug Hug Hug

Как сме?

Hug Hug Hug

Добре сме, Тинче.   Peace  Успокояваме се.   Grinning

Така преди като следях едно дизи и набарахме анкета, гласуваме,  Grinning призоваваме и другите да гласуват,   Whistling  и като се появи едно от момичетата, знаещи турски, се оказа, че ни питали"Кой от тези сериали да бъде финиширан?"  Shocked  и ние така  Shocked Shocked Shocked  hahaha hahaha

И престанете да използвате, че ме няма и да слагате Крачола на всяка страница по 100 пъти!  Naughty Naughty Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy

Сега ни се е паднало... Mr. Green Mr. Green

Относно версиите за погребението и евентуалната смърт на Крачола старши - не ми се вярва Крачола да го убие буквално.  Naughty Naughty Naughty По-скоро ще му докара някой инфаркт. Но и аз мисля, че баща му е виновен за това Крачола да е това, което е!  Peace

Peace Peace

# 141
Щях да отбелязвам това и пропуснах,  smile3555  но щом Ани се появи, и ми светна... Mr. Green Mr. Green
Ани, виж сега,   Naughty човекът говори за енергия....  fiuuuuuu fiuuuuuu  още преди месец, когато тъкмо са вкарвали Лейля...
Не, че ще ми го зачетеш за доказателство,  Sad Mr. Green  ама аз да го отбележа...
  Naughty

Д.К:Чаатай Улусой и Серенай Саръкайа са толкова сладки хора,че внасят разнообразие на сета. Ние видяхме тяхната енергия и си казахме,че който влезе в този сет,ще улови тази енергия.

# 142

Така преди като следях едно дизи и набарахме анкета, гласуваме,  Grinning призоваваме и другите да гласуват,   Whistling  и като се появи едно от момичетата, знаещи турски, се оказа, че ни питали"Кой от тези сериали да бъде финиширан?"  Shocked  и ние така  Shocked Shocked Shocked  hahaha hahaha

Аз затова го казах.  hahaha hahaha hahaha Да не го финишираме ПО без да искаме.  Joy Joy Joy

И права си - не го зачитам за доказателство!  Naughty Naughty Naughty

# 143

Аз затова го казах.  hahaha hahaha hahaha Да не го финишираме ПО без да искаме.  Joy Joy Joy

И права си - не го зачитам за доказателство!  Naughty Naughty Naughty

Пу, пу, пу! Пепел ви на клавиатурите!  Hug

# 144
Щях да отбелязвам това и пропуснах,  smile3555  но щом Ани се появи, и ми светна... Mr. Green Mr. Green
Ани, виж сега,   Naughty човекът говори за енергия....  fiuuuuuu fiuuuuuu  още преди месец, когато тъкмо са вкарвали Лейля...
Не, че ще ми го зачетеш за доказателство,  Sad Mr. Green  ама аз да го отбележа...
  Naughty

Д.К:Чаатай Улусой и Серенай Саръкайа са толкова сладки хора,че внасят разнообразие на сета. Ние видяхме тяхната енергия и си казахме,че който влезе в този сет,ще улови тази енергия.
Добър ден, напълно съм съгласна с Лили! newsm74

# 145

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 11:41 от Neidjal

# 146
Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Тук е за дизи:  Peace

http://www.ayakligazete.com/
 bouquet
Тук всъщност са няколко анкети.  Peace
Натискаш "Geç" и се сменят.  Wink

Ох, тук не разбрах къде трябва да натисна  ooooh! ooooh!

# 147
То и аз имам навика като видя анкета, хич да не я пускам през Гугъла поне, а направо където пише Чаги да натискам. Laughing

БТВ е закупила 3 сезон на АФК - http://tvnovellas.blogspot.com/2014/01/btv-e-kupila-treti-sezon- … ledalen-svqt.html

# 148
  Naughty

smile3521 smile3521 smile3521
Ани, направо си с единия крак в крачола, пардон, клуба.  smile3508 smile3508 smile3508

# 149
Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Тук е за дизи:  Peace

http://www.ayakligazete.com/
 bouquet
Тук всъщност са няколко анкети.  Peace
Натискаш "Geç" и се сменят.  Wink

Ох, тук не разбрах къде трябва да натисна  ooooh! ooooh!

Вени,  Hug Hug

Ето това е за актьор/актриса

> EN İYİ KADIN OYUNCU
> EN İYİ ERKEK OYUNCU

Аз не видях сериала да фигурира някъде.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт